Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.107
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Susuz kalma derken? 2-3 gün susuz kalmaktan mı bahsediyorsunuz? Gerçekten merak ettim.Oruç tutan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum ama, susuz kalmanın ne kadar tehlikeli bir olay olduğunu da hatırlatmak isterim.
Oruç süresinin sonlarına doğru yapılan zorlu bir performans sürüşü, hareketsiz birinin 2 günlük susuzluğuna eşdeğer bir susuzluk (dehidrasyon) yaratabilir. Arkadaş bunu demek istemiş sanırım. Sporsal aktiviteleri mümkünse iftar sonrası yapmakta fayda var.Susuz kalma derken? 2-3 gün susuz kalmaktan mı bahsediyorsunuz? Gerçekten merak ettim.
.Kaale almaya bile gerek yok.Antrenman esnasında duyar kasan dayılar ve amcaların yolunuza çıkmasına az kaldı.
İftardan sonra ve çöken rehavet sonrası iftar ile araya 3 saat koyarak gün aşırı 1-1.5 saatlik zwift sürüşleri yapmayı planlıyorum. İftar öncesi ve sonrası ya da sahur öncesi yol sürüşünün riski artıracağına, dikkatsiz araç sürücülerinin daha da dikkatsiz olacağına inanıyorum.
Sizinle aynı şeyi planlıyorum, hatta ek olarak Elite My E-Training programında dünyanın farklı yerlerindeki gerçek video görüntüleri ile çekilmiş parkurlar da var. o parkurlar da çok keyifli, hem gitme imkanım olmayan yerlerdeki parkurları görüp deneyimlemiş (sanal da olsa) hem de antrenmanımı yapmış oluyorum.