Bu gün bende işe gitmedim, tatildi. Bende yorgunluk değil de çok fazla açlık oldu. Ne kadar çok tatil sevsekte galiba insan çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor.
kimse yokmu ???
susuzluk çeken kişiye tavsiye sahurda bol bol karpuz yiyin gerçekten susuzluk çektirmiyor bugün antreman yaptım parkurda hiç susamadım ama enerjim akşam üstüne doğru baya bitti
bugün yolda sürücüler çok saygılıydı... zaten çok anlayışlılar biliyorsunuz... ramazan'la birlikte çok daha anlayışlı olmuşlar....
-- şaka tabi yanımdan geçerken ekstra hızlı ve yakındılar.. sabah o kadar değil ama akşam iş çıkışı, bir yandan açlık bir yandan eve yetişme telaşı olsa gerek... korktum valla... rotamda bir kaç küçük değişiklik yaptım, yola az inmek gibi nispeten güvenli kısımlar hariç, yola hiç inmedim hatta en azından duyduğum korna seslerinde irkilmedim, sonuçta "bana değil birbirlerine çalıyorlar" güveni paha biçilemez
yemekten içmekten çok araçlara dikkat edin arkadaşlar, bu ara yollar sıkıntılı...
@Anonim benide tebrik et bu gün işe bisikletle geldim
ama yokuşlarda elimde çıktım
kışın 17 dakkada geldiğim iş yerine yazın 27 dakkada gelirken ramazanda 35 dakkada geliyorum.
Ben de minimum enerji harcayarak kullanıyorum, gerekmedikçe gaza basmıyorum, ortalama tüketim baya düştü Yalnız dün dayanamayıp bir iki yerde hızlandım :islik:
@Atilla Gobel az yemek şart çok yüklenmek olmuyor... Bir de Obama "iktidara gelirsem Guantanamo hapishanesini kapatacağım" demişti, neden kapatmadı acaba
@Anonim@Atilla Gobel aynen çok yemek iyi değil. şuan çorba az tabak yemek yedim. midemin sesini bekliyom. sonra köfteleri gömücem
obama da iktidara geçmek için söylemiş olabilir.