Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ramazan'da bisiklet, beslenme ve tavsiyeler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bence bünye alıştıkça daha fazlasını kaldırabiliyor. Bisiklet-ramazan-beslenme üçlüsü açısından... Bugün ilk günden daha verimliyim mesela.

Kendini ilk günüyle kıyaslayabilecek varsa iftardan sonra gelirim okumaya. :)

Scudo
Ben bugün işe gitmedim tatil. İlk iki gün işe bisikletle gittim. Toplam 25km. Daha iyiydim. Bugün evde 2 canavar ve hanım daha çok yordular beni. :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Bu gün bende işe gitmedim, tatildi. Bende yorgunluk değil de çok fazla açlık oldu. Ne kadar çok tatil sevsekte galiba insan çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor.

kimse yokmu ??? :D
susuzluk çeken kişiye tavsiye sahurda bol bol karpuz yiyin gerçekten susuzluk çektirmiyor bugün antreman yaptım parkurda hiç susamadım ama enerjim akşam üstüne doğru baya bitti :)

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
bugün yolda sürücüler çok saygılıydı... zaten çok anlayışlılar biliyorsunuz... ramazan'la birlikte çok daha anlayışlı olmuşlar....

-- şaka tabi :) yanımdan geçerken ekstra hızlı ve yakındılar.. sabah o kadar değil ama akşam iş çıkışı, bir yandan açlık bir yandan eve yetişme telaşı olsa gerek... korktum valla... rotamda bir kaç küçük değişiklik yaptım, yola az inmek gibi :) nispeten güvenli kısımlar hariç, yola hiç inmedim hatta :) en azından duyduğum korna seslerinde irkilmedim, sonuçta "bana değil birbirlerine çalıyorlar" güveni paha biçilemez :)

yemekten içmekten çok araçlara dikkat edin arkadaşlar, bu ara yollar sıkıntılı...

Havalar da güzel gidiyor çok şükür.
Bugün işe bisiklet ile gittim sorun olmadı hiç. Çok terlemedikçe sorun olmayacak sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Hem oruçlu olup hem de pedallayan arkadaşlar sizi tebrik ediyorum büyük başarı gerçekten :)

@Anonim benide tebrik et bu gün işe bisikletle geldim :cool:
ama yokuşlarda elimde çıktım :koptum:
kışın 17 dakkada geldiğim iş yerine yazın 27 dakkada gelirken ramazanda 35 dakkada geliyorum. :kötü:

Ben de minimum enerji harcayarak kullanıyorum, gerekmedikçe gaza basmıyorum, ortalama tüketim baya düştü :harika: Yalnız dün dayanamayıp bir iki yerde hızlandım :islik:

bu gün üzerimde ağır bi yük var. :uzgnm:
besili bi dana oturmuş üzerimde gibi hissediyorum.

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk ve pilot
Arkadaş yine çok yedim, şiştim. Yahu resmen göbeğim patlayacak. Neyse bu ramazan boyunca iki oldu bir daha bu kadar çok yemem inşallah.

• Beğen
Tepkiler: pilot
@Atilla Gobel az yemek şart çok yüklenmek olmuyor... Bir de Obama "iktidara gelirsem Guantanamo hapishanesini kapatacağım" demişti, neden kapatmadı acaba :)

@Anonim @Atilla Gobel aynen çok yemek iyi değil. şuan çorba az tabak yemek yedim. midemin sesini bekliyom. sonra köfteleri gömücem :D
obama da iktidara geçmek için söylemiş olabilir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri