Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ramazan'da bisiklet, beslenme ve tavsiyeler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Anlaşılan karınlar acıkmaya başladı. Yoksa neden bu kadar yemekten bahsedilsin ki:p

o değil de iskender olaydı iyiydi :D

Sanırım 9,5 litre su içersem kendime gelebilirim şu an.:naslyany: Bütün gün dişarıda çalıştım Antalya sanki 500 bin derece gibi. halbuki bugün dünden daha serindi ::)

@chnkrmz ıslak ıslak soslu pideden alacaksın bir yandan yoğurt :D :D

yaa tmm ben ortaya laf atıp kaçacaktım beni daha kötü yaptınıs pes ediyorum :D

Bizim Müslüman olarak oruç tutmamızın sebebi bizi yaratanın, bize hayat verenin Allah olduğunu bütün insanlığa göstermektir. Biz bir şeyler yiyip içtiğimiz için ayakta kalıyor değiliz. Yani açlığa tahammül imtihanı değildir oruç. Oruç şuurlu olarak bir Müslümanın kendisini Allah’ın yarattığını ve hayatta tuttuğunu göstermek üzere Allah’tan başka bir şeye hayatta bulunmak için ve hayatını idame ettirmek için muhtaç olmadığını göstermek üzere tuttuğudur.
-İsmet Özel, Üryan Geldim Gene Üryan Giderim

İftardan sonra yoğun antrenman yapmak çok mümkün olamıyor, en azından alışıncaya kadar o yüzden antrenmalarımı iftar sonrası hafif fakat uzun süreli tutmaya çalışıyorum, uzun süreli dediysemde 1 saat - 2 saat arası :D, ramazanda uzun bunlar. Gece geç saat olduğu için ekstra olarak ayrıca yoğun antre yapmak daha meşakatli oluyor artı ramazan eklenince, bu dönemde antrenman maksadı olarak dayanıklılık için ve keyif için gitmek bence daha ön planda olmalı.
Türkiye Ulusal Şampiyonasını RAMAZANA DENK GETİREN FEDERASYON, bu yaptığı ile bu konulara, sporcuların dini hassasiyetine bir kez daha herhangi bir sayduyu belirtisi ile yaklaşmadığını ispatlamıştır; yazık

Beslenme için tavsiyem; iftarda yağlı hiç bir şey tüketmeyin, zeytinyağlı olabilir, çok az protein kaynağı ve bir tabak karbonhidrat iyi gider yada iyisimi kahvaltı yapın; zeytin, ekmek, 2 adet yumurta. Beslenmenizi gelince karşılarsınız

Samsun'da iftara 1-2 saat kala benim batarya da "low" yazmaya başladı...

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Sanki oruçlu değilim, açlık susuzluk çok şükür yok, bisikletten dolayı dayanıklılık arttığını düşünüyorum. Yarın sabah işe bisikletle geleceğim bende, beni tek yoracak yer cinnah yokuşu

açlık diyemem. suzusluk hiç değil. ama genel itibari ile üzerimde bi ağırlık var. içimde bi boşluk var. başımda bi ağrı var.
eve giderken alacaklarım var. eve gidince yapacaklarım var. :uzgnm:

Son 1 saat 10 dakika hafif susuzluk ve halsizlik var:)

@Atilla Gobel

Saat itibariyle yavaş yavaş başım ağrımaya başladı. Ama normal sanırım. İftarada az kaldı.

ramazandaki çok güzel aktivitelerden biri de bisiklet ile pide almaya gitmek :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri