Aerocycle
Eski sporcu, Yeni performanscı
- Tepki
- 124
- İsim
- Murat
- Bisiklet
- Corratec
düz yerde vites ön aktarıcıda geçiyor ama çok çok hafif bir rampada değişmiyor, daha 1 hafta öncesine kadar sorun yoktu lütfen acil bir yardım edin
Ben hala yardım bekliyorum
Yok agresif degilim. Oyle gorundumse ozur dilerim@mariokaldato Arkadaş yeni başlamış olabilir. Bu kadar agresif yaklaşmamak lazım kişisel görüşüm olarak. İlk başladığım da ben de böyle sorular soruyordum. Belki tersinizden kalkmışsınızdır belki de kötü bir gününüzdür bilemiyorum ama bu kadar agresifliği doğru bulmuyorum. Kolay gelsin efendim.
Hafif rampa, yarı rampa, rampamsı, rampaymış gibi... ne olursa olsun, zincirde yük varsa vites değiştirmeniz tavsiye edilen bir şey değil. kimse kimseye bir şey taslamıyor sakin olun lütfen. ayrıca kimse burada bisiklet ustası değil bildiğim kadarıyla insanlar burada fikirleri ve tecrübeleri ile yazıyor mesajlarını. Ki sizin probleminizin bir çok sebebi olabilir, görmeden muayene etmeden kimden nasıl sağlıklı bir bilgi istiyorsunuz? Ben öneri istediğimde bana türkü yazdılarBeni dinlemiyorsunuz hafif rampa çok az eğimden bahsediyorum kafanıza göre yazıyosunuz ?! Yani zincir az bir yüke gelince ön aktarıcı geçmiyor. Buranın forumla bir ilgisi yok , bir okuyun sonra yazın, amaç yardım etmek değil bilgiçlik taslamak. Çözümü bilmiyorsanızda yazmayın.
Anlaşılan sizde pek bilgili değilsiniz. Forumda çözüm aramak yerine bir ustaya götürseniz? Hem ustada para kazanmış olur sayenizdeBeni dinlemiyorsunuz hafif rampa çok az eğimden bahsediyorum kafanıza göre yazıyosunuz ?! Yani zincir az bir yüke gelince ön aktarıcı geçmiyor. Buranın forumla bir ilgisi yok , bir okuyun sonra yazın, amaç yardım etmek değil bilgiçlik taslamak. Çözümü bilmiyorsanızda yazmayın.
Beni dinlemiyorsunuz hafif rampa çok az eğimden bahsediyorum kafanıza göre yazıyosunuz ?! Yani zincir az bir yüke gelince ön aktarıcı geçmiyor. Buranın forumla bir ilgisi yok , bir okuyun sonra yazın, amaç yardım etmek değil bilgiçlik taslamak. Çözümü bilmiyorsanızda yazmayın.
Her meslek dalında mesleğini tam olarak icra edemeyen ustalar mevcut ama bunu genelleme yaparak yazman çok yanlış olmuş bence.@Aerocycle Zincir az bir yüke gelince ön aktarıcı geçmemesi çok da garip bir şey değil aslında. Yine de garip geliyorsa size ön aktarıcı ayarlarına bakmanızı öneririm. Belki halledebilirsiniz. Ön aktarıcı ayarlarını yapacak kadar tecrübeli değilseniz bir bisikletçiye götürün. Lakin bunu da önermiyorum. Bisikletçiler de bir halt bilmiyor çünkü. Bisikletinize zarar verebilirler. YouTube videoları izleyerek on aktarıcı ayarı yapmayı öğrenebilirsiniz.
Sol STI kolu mu bozdunuz?Sağı da mı bozdunuz105 STI kollarımı tamir ettireyim?
Siteminizde haklısınız ama ben yinede zaten bir avuç kadar kalmış mesleğini en iyi şekilde yapan ustaların bu kategoriye sokulmaması düşüncesindeyim@Bigpatron Tam tersi genelleme yaparak yazmamın nedeni oldukça yüksek bir yüzdenin ne yaptığından haberinin olmamasıdır efendim. Halbuki ben istemez miyim İngiltere kalitesinde sokak bisiklet tamircimiz olsun da öveyim? Bisikletimde arıza olduğunda gidip normal bisiklet tamir fiyatına 105 STI kollarımı tamir ettireyim? Değil mi?