Yarış icin istanbulda yari prof veya prof bisiklet kiralayabilecek bir yer varmi? Alanyadan bisiklet getir götür yapmak zahmetli olacak. Farkli bisikletle yarismak ne kadar mantikli bilmiyorum ama en azindan o atmosferi yasayacagim
final etabına kalan kişilere. yani aynı zamanda da bana
verilecek olan fener nasıl bişey acaba. hani zaten 1. olamıcam fener de iyi değilse
kendimi fazla zorlamayayım
@chnkrmz
ödülleri incelememiştim keyfine katılacaktım sadece adalarda beleş bisiklete binme fırsatı diye senın bu mesajından sonra biraz inceledim birinci ödülü gayet tatmınkar bır ödül muhtemelen elit yaş gurubundan sağlam arkadaşlar gelecek çünkü ertesi gün zaten federasyon mtb yarışı var hemde sağlam olimpiyat puanı veren .hazır İstanbula gelmişken muhakkak ilk 3 ödülleri için bu yarışa da gireceklerdir senın lamba seti yalan olabılır ama hala merak edıyorsan takımı 100 lira civarında
mesajı konu canlansın dıye yazdım bıraz da. katılım hala düşük sayıda 210 kişi civarı.ne kadar kalabalık o kadar keyıflı olacagına ınanıyorum.Yarışa gelıp de tanışmak ısteyen olursa muhtemelen takım formam ıle yarşacagım cıvcıv sarısı karaman gençlik spor forması görürsenız altında da specialized crave beyaz yeşil 29 er kesınlıkle benımdır tanışmak ısteyenlerle tanışmaktan buyuk mutluluk duyarım.
@Ferhat Köse tanışırız inşallah ozaman abi
bide sitede 26 bisikletleri alıcaklarını yazmışlardı 29 la girebilcen mi abi.
ödül baya baya çok baya tatminkar ediyo gerçekten. ben gene ilk 30 a oynucam
@chnkrmz
en az 26 dan anladıgın bu mu benım anladıgım mınımum 26 jant bısıklet olmak uzere tum mtb bısıkletler 29 serbest.bu arada bana geçılme bu yasta gecersem foruma rezıl olursun
@chnkrmz
eger benı gecmeyı başarı görüyorsan tabıkı yayınlayabılırsın gurur duyarım ama tavsiyem bu geçme işini ucuncu etapta bakalım derım ılk ıkı etap zaten hoby cılerı ayırmak ıcın olacak yuklenmeye gerek yok eger son etapta bırseyler denemek ıstıyorsak.