@Ferhat Köse
İnsanlar istedikten sonra organizasyon içi basit ayrımı yapabilirler bakınız avrasya maratonu profesyoneller önden gidiyor halkta bir süre sonra başlıyor koşu yada yürüyüşe
Keza 2008 de Türkiye 'de ilk defa model araba drift Türkiye şampiyonasını düzenlemiştik toplam katılımcı sayısı 27 idi 4 kişi KKTC 'den geldi İzmir 'den bir kardeşimiz, Ankara 'dan da iki kardeşimiz yarışmaya katıldı, buna rağmen çift klasman düzenledik motor güçlerine göre düşük güçlüler alt klasman, yüksekler üst klasman klasmanlara göre ödüller ayarlandı, klasman birincilerini ayrı bir yarışma yaparak ta drift master 'ımızı seçmiştik ona da ayrı bir ödül ayarlamıştık tek bir sponsorumuz olmuştu oda KKTC deki alışveriş yaptığımız hobby shop ödülleri de o verdi, başka bir sponsor yok hepimiz asgari ücretle çalışan insanlardık tüm masrafları cebimizden ödedik bütçemizin yetmediği yerlerde tanıdık kişilerden rica minnet yardımcı olmalarını istedik, yani isteyince yapılamayacak bir şey yok yeter ki istesinler sadece uğraşmak istemiyorlar o kadar.
Ben de küçük yaşta kullanmayı öğrendim bisikletim yoktu ama okul harçlıklarımdan biriktirip tetris alabilmiştim bisikleti olan çocuklara veriyordum oynasınlar diye onlarda bana bisikletlerini veriyorlardı öyle öyle öğrendim.
Yani sizin gibi bende aynı şekilde ilerliyorum bisikleti öğrenme bisiklet alma yaşı filan, yoksam yakın gelecekti halim sizmisiniz
Yarışmayı bilemem seneye kim öle kim kala ama senelerdir Eskişehir 'e gelip gezmeyi istiyorum sosyo ekonomik durumumu düzeltebilirsem bahar aylarında bir iki günlük Eskişehir turu yapma hayalim var bisikletle değil tabi
hem gezmek hemde oradaki arkadaşlarımıda ziyaret amaçlı bakarsınız o zaman tanışırız