Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Relive - Gittiğimiz yolun uzaydan görünümü

Scudo
(link)

(link)
hava kapalı ve serin olunca güzel bir gölbaşı turu oldu

@ceycey84

Tebrikler, çok güzel ve anlamlı bir tur olmuş. 8 yılımın geçtiği SOMA yazısını görünce heyecanlanıyorum hep.

Tabiî rahmetli babamın, abimin ve dayımın kömür madeninden emekli olmaları, kuzenimin hala madende çalışıyor olması somayı bizde farklı kılan diğer unsurlar.

301 madencimize tekrardan Allah'tan rahmet diliyorum.

@Ömer Çolak

Kesinlikle çok farklı bir yer. Uzaktan pek anlaşılmıyor ama oraya gidince büyük şehirlerde olmayan sıcak kanlılık, misafirperverlik gerçekten inanılmazdı. Ayrıca yaşanan acıları orada olduğunuzda çok daha yoğun hisedebiliyosunuz. Bizim içinde oldukça duygu yüklü ve karışık duygularla geçen bir tur oldu..

Check out “Afternoon Ride” on Relive! (link)

• Beğen
Tepkiler: Lenny07
@ghate
Hiç bitmeyecek gibiydi. Günlük 10 km biniyorum bi şey yaptım zannediyorum.:D

@BOĞAÇ OKTAY YAPICI
Hocam iyi yokuş çıkıyorsunuz. Dizlerde ağrı olmuyor mu?
Yaş itibariyle yakın olduğumuz için sordum.

Aslında uzun zamandır aynı mesafeyi pedalladigin için herhalde bacaklarım alıştı.

Hafta sonu stravayı kullandım . 30 km yol gittim ama hala video gelmedi. Acaba hesabı facebook üzerinden yapmadığım için mi olmuyor?
Yaptığım etkinliği sadece mobil cihazımda görüyorum. İnternet hesabımda hiç bir şey yok.
Bişeyleri yanlış yaptım ama ne?

@yanık_orhan Selam, Relieve bağlantısını yapmış mıydınız acaba ? Değilse (link) adresinden bi hesap oluşturup bu hesabı da strava hesabınızla baglanamız gerekiyor. Sonra Stravadan turu bitirdikten yaklaşık 1-2 saat icinde otomatik mail gelmiş oluyor.

Geri