Ben bi türlü beceremedim. Hiç kullanmadığım ve sevmediğim facebookta hesap açtım. Acaba strava beleş hesabı sevmiyor mu diye 1 aylık premium satın aldım. Sürüşlerimi paylaştım. Bir türlü relive den msj gelmedi. Şaşkınım
@yanık_orhan stravanın ücretsiz uygulamasını kullanıyorum face hesabım yok hiç açmadım da. Strava ve relive her ikisine de e posta ile kaydoldum sıkıntı yok.
Yalnız relive de connected trackers sekmesinden strava ile bağlanı tıklaman gerekli bunu yaptın mı?
@Yusuf'san
Strava nın android versiyonunu telefonuma indirdim. Kayıt oldum. Sonra relive. cc sayfasına geldim. "Connect with strava" butonuna tıklayarak relive'a girdim. Beni kendi ismimle karşıladı. Account sekmesinden strava'da ki aynı e-mail hesabını girdim. Bunların hepsini mobil cihazımdan yaptım. Eksik bir şey yok sanıyorum. "connected trackers" sekmesi mobil versiyonunda yok . Sadece "Trackers" sekmesi var. Ona bastığımda Strava başlığının altında "Connected to strava as ...." yazıyor zaten. Bu kadar basit bir işlemi yapamamam mümkün değil . Anlamadığım başka bir sorun var gibi . İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, @Yusuf'san kardeşim.
Merhaba, dün ilk defa strava kullandım. Sahil güzergahını kullanıyorum genelde bu sebeple çok da yüksek sürüşler yaptığım söylenemez. Aslında daha ileri gidebilirdik ama güzel boş ve filesi olan bir basketbol sahası görünce durduk işte detaylar
Bugün farklı bir güzargah denedim. Elevation change daha azdı ancak erken dönmek zorunda kaldım. Bir soonraki amacım çevre yoluna kadar gidip gelmek olacak - takribi 25km.
Arkadaşlar Relive durduğu yerde durmayıp sürekli gelişmeye devam ediyor. Konuyu açtığımda relive şuan için 20 km'den daha fazla sürüşlere video gönderiyoruz diyordu fakat şimdi daha az kmlerede video yolluyor. Ayrıca video içerisinde de değişiklikler mevcut hepiniz mahalle isimlerinin videolara eklendiğini farketmişinizdir. Heralde en çok istenen yenilik videoya müziğin eklenmiş olması. Umarım en kısa zamanda onu da yaparlar. Ben şimdi şöyle bir bilgi vereyim: Relive telefon uygulamasını hayata geçirdi. Eğer isterseniz telefonunuza bu uygulamayı indirebilirsiniz. Peki bu uygulamada ne var? İlk önce uygulamaya yine strava ıd ve şifrenizle giriyorsunuz. Daha sonra buradan tüm önceki sürüş videolarına anında ulaşabiliyorsunuz örneğin: Bu örneklerde olduğu gibi relive kayıt yaptırdıktan sonraki yaptığınız tüm sürüşler elimizin altında, istediğimiz zamak tıklayıp açabiliyoruz. Ayrıca bisiklet sürüşü yaptıktan sonra videomuzun maile gelmesini beklemeye de son. Artık video direk olarak uygulama tarafında bildirimle hazır olduğu bize söyleniyor. Relive tadını çıkarmaya devam.