Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Relive - Gittiğimiz yolun uzaydan görünümü

Scudo
Evet bir denemede benden. ortalama 24.8 km / h ile, hiç pedal kesmeden MTB ile 22.3 km yuvarlak çizdim :koptum:, toplamda 100 kg + ağırlık ve dahası yaş 39 bizde iş bitmemiş heralde :p

(link)

güzel bir özellikmiş yeni öğrendim bu konu ile..

(link)

Benimkide geldi
Yoldan dönerken lastik patladığı için 4 km yolu patlak lastikle geldim ortalama hız doğal olarak baya düştü. Bu arada stravadan takipleşelim: berat5377

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
güzel oluyor ya sevdim :D ama gpsim kopup duruyor bu ara buna bi ek çözüm varmı? android işletim sistemi -_-

Banada mail gelmis
(link)

Arkadaşlar,ben bu foto ekleme işini çözemedim.Telefon GM Discovery.Tur sırasında konum bilgisi açık olarak foto çekiyorum.Tur bitiminde Stravayı durdurup kaydet aşamasına geliyorum,Gps ve internet halen açık bu arada.Add a photo'ya tıklıyorum,dosya yöneticisinden fotoğrafı seçiyorum,direk telefonun galerisi açılıyor ve hiç bir onay butonu çıkmıyor.Konu hakkında bilgisi olan ?

@gkmn76
Anladığım kadarıyla fotoğraf eklerken sıkıntı yaşıyorsunuz. Bende fotoğraf ekle deyince direk galeriden açılıyor. İstediğim fotoğrafın üzerine tıklıyorum. Çoklu şeçemediğimden tek tek yüklüyorum.

@edge35
İşte bende galeri açılıyor,fotoğrafın üstüne tıklıyorum ama fotoğraf galeride açılıyor ve herhangi bir tamam,ekle,kaydet gibi buton çıkmıyor fotoğraf üstünde

@gkmn76
Şimdi anladım, ne yazıkki bi bilgim yok o konuda. Bende fotoğraf ekleme yaparken hangi uygulamadan seçeceğini soruyor (strava da nedense sormuyor ama diğer uygulamalarda benzer durumlarda soruyor), eğer sizde de varsa belki başka bi uygulama seçerek olur.

Bu da benden.
(link)

Geri