Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rockrider 540 almaya karar verdım rakipleri nelerdir

@amoush00 teşekkür ederim yarın konu açacagım bakarsınız ıyımı yaptım bılmıyorum ama full deore setlı bır bısıklet aldım :D

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Scudo
@hasancanerdogan
Hocam en iyisini yapmışsın ben de salcano yol bisikletimi aldığımda kafam karışmıştı şimdi sürüşten geliyorum. [emoji2] Burada bir yazı var mutlu bisikletçi nasıl olunur diye. Seveceksin, emek vereceksin. Mutlu günlerde kullan ! [emoji3]

@amoush00 inşallah abi keşke herkes senin gibi pozitif olsa bazıları kotuluyor keske almasaydın falan ben alırken cok ıcıme sındı mutluyumda cok sukur bugun 30 km yaptım ınsallah daha cok sevecegım :)

Bisikletinle bütünleştikten sonra yorumun pek bir önemi yok. İyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle.

@seven7 alışınca geçiyormu hep boyle olucak gıbı gelıyor ama ustelık jel kılıfta var :D

• Beğen
Tepkiler: seven7
Zamanla sen ona o sana alışıyor. Acı vermeyen kaliteli selelerde var tabi ki fakat standart kalitede bir seleye 1 2 haftada alışırsın.

@seven7 biisikletim mtb tarzı decathlonda buyuk bir sele buldum 43 tl ye ama kotumu durur sizce ?

Büyük seleler uzun kullanımlarda iyi değildir kan dolaşımı vs etkilemekte. Bence kaliteli bir şey almadığın sürece seleni değiştirmene gerek yok.

@seven7 hmm anladım teşekkür ederim birde son olarak iyi birşey dediğiniz şu brooks seleler sanırım ?

Evet onun gibi ama dediğim gibi standart bir seleyede alışıyorsun. Ben ihtiyaç duymadım gerçi günlük 100 km üzeri sürüş gerçekleştiremedim henuz daha uzun tur yapmış arkadaşlar tecrübelerini yazar ve yardımcı olurlar.

hayırlı olsun modeli nedir.

@erol__152 sene farkı var :) sizinki 2015 model benimki 2014 :) vede fiyat tabiki sizinkinin fiyatı 1940 lira ben 2. el aldım

@erol__152 birde sorun olmazssa bisey sorabilirmiyim indirim yaptılarmı alırken yaptılarsa ne kadar yaptılar ?

@hasancanerdogan kredi kartıyla 9 taksit 1900 aldım peşin olsaydı dahada düşerdi kartla bu kadar düşerim ana dedi

Geri