Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rockrider 8.1 alınır mı?

Scudo
@umito

Estağfirullah ne demek :) f/p fiyat performans karşılaştırmalarında kullanılır fiyatı yüksek ama performansı azsa f/p ürünü değildir fiyatı az ama kaliteliyse f/p ürünüdür mesela trekler f/p ürünü değildir ama kadro kalitesi için alınır

• Beğen
Tepkiler: umito
Teşekkürler ben de bisiklet yapısıyla ilgili birşey sanmıştım :)

Bende indirimi kaçırmayıp çarşamba günü m boydan sipariş verdim . Pazartesi günü gelicek.:in::cool:

Ben aldım yol lastiği taktım muazzam keyifli sürüşler ancak tek eksi yanı kadroda bagaj deliği olmaması 4 tane suluk deliği yapana kadar 2 tane deliği bagaj için açsalarmış tadından yenmezdi.

@Mert Ahçı

yol lastiği taktıktan sonra nasıl oldu.
ben de almayı düşünüyorum fakat benim boy 1.89, bu yüzden genelde 28-29 jantları öneriyorlar.
xl 8.1 almayı istiyorum ama daha çok benim de kullanımım şehir içinde olacağından aldıktan sonra benim de yol lastiği takmam yani + masraf etmem gerekiyor.

@eren konu

Benim boyum 1.92 ben Large kadro aldım tam boyuma göre oldu.decathlonda satılan easy rider lastiklerinden taktım akıyor bisiklet.XLarge kadro alma bence Large al

Elindeki bisiklet gayet iyi ve yeni iken ucuza verip yerine pahalı bir şey almak gereksiz. 1000 TL ile eksiklerini ihtiyaçlarını gider. Tur seviyor isen tur malzemelerini al, cam al. Daha aktif olabilecek şeyler al.

@Mert Ahçı

sadece S, M ve XL kadro yazıyor bence seninki XL kadrodur.

(link)

ben de almayı planlıyorum, hafta sonları artık adaya gitmek gibi planlar yaparım diyorum. sağ olsun dün, bisiklet konusunda çok hevesli bir arkadaş aklıma girdi, muhtemelen alacağım.
merak ettiğim şey ise, misal yazın şehirlerarası tur yapmak istesem yol lastiği takmak zorunda kalır mıyım?
şu an elimdeki bisiklet gayet ağır olduğundan 2 yıldır hiç sürmedim bile. istanbul şartlarında bisiklet sürmeye teşvik eden bir bisiklet de değil kendisi zaten.

Sahibinden com da ikinci el var istersen bak

Hangi acıdan baktığın önemli. f/p açısından övmeyen yok galiba. Görsellik açısından kişiye göre değişir o yüzden tercihini ben ne istiyorum cevabına göre yap.

Bugunün şartlarına bakarsak;
*Rockrider 8.1 2015 üretim 1500 Tl ye alınır mı ?
* Alternatif olarak 2017 Rockrider 540 1100 Tl ?

Geri