Scudo Sports

Roller tavsiyesi

Teşekkür ederim.Ses durumu hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Scudo
Roller için tekerlek alacağım erdoganlar bisiklet'ten fakat 700c lastik kalmamış 650c alsam sorun çıkar mı?

Roller için tekerlek alacağım erdoganlar bisiklet'ten fakat 700c lastik kalmamış 650c alsam sorun çıkar mı?

Mf Techinal'den aldığım roller geldi ama dengede durmak çok zormuş be rollerda.

Dosyalar

• 7ADF8060-E23B-4B96-BE53-538993D18DCA.jpeg
    7ADF8060-E23B-4B96-BE53-538993D18DCA.jpeg
    1,6 MB · Okunma: 109
  • 856AF19F-FD9E-44F3-B48E-0F1CDAD7037A.jpeg
    856AF19F-FD9E-44F3-B48E-0F1CDAD7037A.jpeg
    1,9 MB · Okunma: 117
  • 67804739-7373-47B0-8B87-EB9F5F611355.jpeg
    67804739-7373-47B0-8B87-EB9F5F611355.jpeg
    1,8 MB · Okunma: 119
Mf Techinal'den aldığım roller geldi ama dengede durmak çok zormuş be rollerda.

Hayırlı olsun. Gülen güle kullanın.

Bu roller da en çok ilgimi çeken şey yan taraflardaki kaidenin yüksek olması.

Muhtemelen o kaideler sayesinde biniş ve iniş çok daha kolay bir hale gelecektir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
@AeroKnight vayy hayırlı olsun, iyi gunlerde kullanin 👍
İlk alan siz olduğunuz için bi inceleme videosu gelir diye düşünüyorum 😊

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight

Mf Technical roller'ın videosunu amatör bir şekilde paylaştım arkadaşlar. Buradan çıkardığı sesi vb. duyabilirsiniz. Sesi yüksek hızda biraz daha artıyor ama bence rahatsız edici düzeyde değil.

Tacx veya Elite 1000 lira limitli bir roller önerisi olan var mı? birde Garmin 830 bundle var bende zwift için harici bir aparat almam gerekiyor mu?

@AeroKnight terlikler rollerla mi geliyor. 🤣🤣Saka bir yana gule gule kullanin.

Mf Technical roller'ın videosunu amatör bir şekilde paylaştım arkadaşlar. Buradan çıkardığı sesi vb. duyabilirsiniz. Sesi yüksek hızda biraz daha artıyor ama bence rahatsız edici düzeyde değil.
Pedal çevirdikçe gelen çat çat ses rollerdan mı yoksa bisikletinizden mi acaba? (Vites atarmış gibi bir ses)

Nasıl başarırım adlı İnstagram hesabının paylaştığı hikayede bu rollerın üstüne araba çıkarıp test ettiklerini gördüm. Bana baya sağlam göründü.

@BerkEvren Roller'ın lastiğinden geliyor sanırım vitesten gelmiyor olması lazım çünkü vites değiştirdiğimde ses geçmiyor.
@Fırat İler Terlikten başka giyecek bir şey yoktu hocam :d

Son düzenleme:
@AeroKnight ses konusu cozuldu mu? Insani cildirtir gecmediyse.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@can_celik Siz söylemeseniz ben onları yedek parça sanıyordum şimdi taktım. Çok sağolasın farkettiğin için.

@AeroKnight ses düzeldi mi düzelmedi mi söylemeyecek misin :)

Profilin altındaki denge ayakları takılı değil ! Profil aşağı basmış bu her türlü aletin deforme olmasına neden olur .Sesin gelmesi bu dengesizlik durumundan kaynaklı.

@can_celik Ses düzelmedi hocam ses o kırmızı lastikten geliyor sanırım.

Ben bugün sporcu pazarindan bir tane astana roller sipariş ettim. Gelince izlenimlerimi paylaşırım. Bir tane de traneir düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Bana rollerla antrenman yapmak zor geldi ya, dengede durması çok dert her an düşme tehlikesi bir dert, çıkardığı ses bir dert :d

Geri