Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rose Bikes

Onur Cavus

Üye
Kayıt
31 Aralık 2014
Mesaj
58
Tepki
37
Şehir
istanbul
İsim
Onur Çavuş
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar herkese selam. Dün gece Rose diye bir markanın olduğundan haberdar oldum. Alman markası ve Canyon gibi online olarak direkt satış gerçekleştiriyorlar. Doğrusu ilginç kombinasyonları ilgimi çekti. Bazı reviewler'i inceledim ve yorumları olumlu gözüküyor. Genel olarak oldukça hafif bisikletler olduğu gözüküyor. Bu durum Alu kadroları için de geçerli.
Benim ilgimi özellikle disk frenli yol bisikletleri çeker ve rose'in hem alu hem karbon kadrolu hafif ve güzel donanımlı bisikletleri var. (link) ve (link)

Marka hakkında forumda yoruma rastlamadım. 2 adet kullanıcı olmuş fakat biri satış ilanı. Dolayısıyla kullanıcı yorumu yok. Ne dersiniz?
 
Scudo
1500 euro altında yol bisikletleri var.

(link)
 
O kadar Canyon kullanan var da Rose kullanan yok mu forumda?
 
Herhalde yok. Rose Pro SL Disc modeli f/p olarak uygun gözüküyor. Özellikle yurtdışından alma imkanı olursa.
 
Bu modelini çok beğendiğim ve takip ettiğim marka, kablolama hariç :)
(link)

One bike, no compromises: the new X-LITE SIX!

approx. 6.4 kg, may vary by up to +/- 5 % due to manufacturing tolerances, weight for UD carbon/piano black frame, size 57 cm, compact, without pedals
 
PRO SL serisinde kadroda ufak guncellemeler yaparken kablolamayi da cozmusler. Canyon Endurace e kiyasla daha temiz bir aluminyum isciligi ve dizayn gelisimi var Rose da. Fiyatlari da Canyon ile neredeyse ayni.
 
Bir zamanlar italyanlara alaman piyasası için fason üretimde yaptırmış olan alaman bisiklet markası. Yeni birşey değil. Bence canyon a fark atacak bisikletleri var. Böyle taş gibi sımsıkı taş gibi bisikletler.
 
IMG_20200918_133026.jpg
Berlin'den İstanbul'a bu bisikletle gelen biriyle tanışmıştım, yüklü olduğu için detaylı inceleyemedim ama bisiklet oldukça diri görünüyordu.
 
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Adamlar 3500e şu bisiklete biniyor 6.4 kg 😂
(link)

Biz 3500e market bisikleti alamaz olucaz yakında.
 
2021-Rose-Backroad-Multicross-Flat-Bar-1000x583.jpg


Yeni 2021 model flat bar gravel bike yapmışlar hoşuma gitti 2.200€ fiyata satılıyor euro bu kadar yüksek olmasa :(
 
  • Beğen
Tepkiler: 𝕥𝓪lℍค
Canyon dan bisiklet alırken Türkiye den sipariş verilmesi durumunda , Alman vergisi düşülerek fiyatlandırılıyor ve Tr ye girişte %18 lik gümrük vergisi ödeniyordu. Rosebikes sitesinde ülke Almanya da seçilse Türkiye de seçilse fiyat değişmiyor. Bu durumda hem Almanya ya hemde Türkiye ye vergi ödemiş gibi mi oluyoruz?
 
Rosebike almanyada pek tutlan bir marka degil, bisikletleri iyi olabilir ama servisleri ve musterihizmetleri iyi olmadigindan arti pahali oldugundan malesef pek sevmezler. En önemliside kadrolari kendileri üretmiyor, Cinde ve Taiwanda ortak calistiklari firmalar üretiyor ve almanyada sadece montaj yapiliyor.
Yani bunu parasi olan herkes yapabilir ve kendi ismini yapistirarak piyasaya suna bilir.
 
ülkemizde gülbisikletleri diye marka çıkarsak kimse almaz.
 
Geri