Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rubena STU İncelemesi (Patlamayan Lastik Yapmışlar)

Scudo
İnceleme çok başarılı olmuş, teker mi ? o daha bile başarılı. Rubena hakkını vermiş gibi. Yüksek fiyatlı muadilleri yerine keseye uygun olması sebebiyle daha tercih edilesi duruyor.

schwalbe marathon buna çok üzülecek :harika: f/p olarak gayet iyi durumda görünüyor..

Bu yeni girmiş pazara herhalde. Eskiden sadece APS vardı oda yeterli değildi açıkçası. Bu STU versiyonu bayağı iyiymiş.

@Tolga Çelebi Geçen senede vardı Stop Thron dedikleri teknoloji ama fiyatının düşük olması biraz tereddüte sebep oldu sanırım.Forumda kullanan arkadaşlar var gayet memnun olduklarını belirtiyorlardı.

@enqinHLC

Antrparantez Dövüş Kulübü'nün bir sahnesinde yol kenarında şişeleri kırdılar. O yüzden filmden soğudum. Bir insan yolda, kaldırımda, evde, kırda, plajda niye şişe kırar ki? Bu nasıl bir psikoloji? Bir felsefe idiotloji.

Başarılı :cool: Ancak ben yine de premium bir lastikle birlikte Foss iç lastik tercih ediyorum. O da patlamıyor ve istediğiniz dış lastikle birlikte kullanabilme özgürlüğünüz var. :harika:

@İki Teker Bir Adam severek takip ettiğim 2 kişiden birisin. buradan @Anonim fırat abiyede selamlar ^_^
bu arada yusuf o tırnağına sürdüğün ruju hiç yakıştıramadım. siyah sürseydin daha kool olurdun :islik:

Ben normal rubena flash kullanıyorum düz,korumasız en ucuz olandan Ankara içi 1100 km'dir hiç patlamadı kalitesinden çok memnunum.

Rubena Flash hakkında önceki serilerde yanaklarda yırtılma meydana geliyor diye şikayetler vardı. Bende mtb için lastik bakıyorum, STU modeli güzele benziyor. Bu arada çekilişe katılmak isterim :D

Geri