Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Runtastic RoadBike ve MTB resimli uygulama

bu uygulamanın hız doğruluğu nedir bisikletle pedal çevirdiğim ilk zaman 60 km yazıyor sonra düzeliyor ama doğruluğuna emin olamadım

Scudo
Googleplayda yazan rakam sınırsız süre kullanım içinmi yoksa ay yada yıllık bir tutarmı? Pro versiyonu için soruyorum. Bilen varmı acaba?

@kutay3757 Bir kaç aktivitede hızımı 200+ KM/H olarak gösterdi.

Runtastic uygulaması arka planda sürekli kendi kendine kapanmasından dolayı maalesef ki nefret ettim bu uygulamadan.

Pro ya geçmeyenlerin göremeyeceği şeyleri yazayım bende bari ...

1 - Geçmiş verilerinde aktiviteleri sadece ay olarak görebilirsiniz, hafta-yıl ve hepsi seçenekleri pro dur.
2 - Rota oluşturamaz ve kaydedip işaretleyemezsiniz.
3 - Aynı şekilde " istatistik " verilerinde de aktiviteleri sadece ay olarak görebilirsiniz, hafta-yıl ve hepsi seçenekleri pro dur.
4 - Herhangi bir aktivitenizin verilerine göz atarken, tempo-yükselme ve yokuş verilerini göremezsiniz. Sadece hız olarak istatistik verir.
5 - Mesela hızınızın 500 mt - 2 km yada 5 km de bir ortalamasını görmek istiyorsunuz bunuda yapamazsınız :) sadece 1 km olarak görebilirsiniz. yarım,1,2,5,10 ve 20 km seçenekleri pro dur.
6 - Tırmanma oran ve yüzdesini göremezsiniz tamamen pro dur.
7 - Yaptığınız rekorları görmek ve " en " lerinizi takip etmek tabi ki yine tamami ile pro dur.

Kullandığım kadarı ile bunları görebildim belki daha da vardır. Eklemek isteyenler varsa altına devam edebilirsiniz. İyi forumlar...

@Kerryn

Kapanmaz. Bende de gözükmüyor bazen. Kısayoluna bastığın an ana ekrandan, kaldığı yerden eklensinmi diye mesaj çıkıyor okeyleyip devam ediyorsun. Bende de öyle oluyor du çözdüm olayı :)

@ÇaNakkaLeRuHu Ben de kaldığı yerden devam etsin diyorum daha sonra biraz gidince tekrar bakıyorum ve KM sayacı sıfırdan başlıyor. :kötü:

@Kerryn

Arka yüzde çalışırken kapatmadığından eminmisin ? Bende herzaman kaldığı yerden devam ediyor.

Ben de runtactic kullanıyorum. Fotoğraf çekiyor ve noktasını belirliyor. Tur esnasında bir çok veriyi kaydediyor. Güzelin kusuru şarj tüketiyor dersek çantaya bir de şarj aleti koyacağız.

mrb yeni konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum işaretlediğim buton ne işe yarıyor acaba bilen varmı ? Benm telefonda bastıktan sonra başlatılıyor diyor ama sonra bişey olmuyor
unnamed.png

Programda bence bug mevcut. Arka planda çalışmıyo programı arka plana alıp alıp ekranı kapatınca bir süre sonra oturuma ara veriyo ve kaldığı yerden devam edilsin mi diyo edilsin dediğimiz zamanda yaptığınız on 0 lanıyor

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Taxonera telefonunuzda ki bateri uygulaması veya sizin telefon ayarlarlanızda ekran kapattiktan sonra uygulamarı kapat özelliği açık olabilir.

@murat yldz google earth izle yazıyor butonda bendede çalışmadı sanırım google earth olmadığı için olabilir

@Taxonera telefon yazılımı ile alakalı ekran kapandıktan sonra pil tasarrufu için siliyor herşeyi.pil tasarruf modundan vs. çıkarıp deneyin bende ayar vardı kapattım.

@BİSKİLET sadee gps açık şarj az yiyor nedense ekran kapalı şekilde.telefonla alakalı sanrım

@Kerryn telefon yazılımı ile alakalı sizinde

google haritalar yüklü telefonumda ama şimdi google earth aradım goole playde onu bulamadm @Mehmet H.

@murat yldz evet play storeda çıkmıyor şurdan indirmeyi deneyin (link)

dediğim gibi google earth ile çalışıyormuş (link)

• Beğen
Tepkiler: kulebey
bende şuan onu yapmaya çalışıyordum :) ama bilgisarda bulduğumu telefonda bulamıyorum @Mehmet H.

@murat yldz sadece gittiğin rotayı gösteriyor amaç o zaten sanırım.dediğiniz konudaki olay daha güzel bunda öyle olmaz

Google earth ün o özelliği güzel ülkemizde hizmet vermemektedir.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Merhaba,

Kalori ölçümü, adım sayacı için Runtastic Orbit cihazını düşünüyorum. Yürüyüş ve bisiklet sürerken en çok kullanmayı düşünüyorum. Hatta inceleme videolarına bakarsak hiç çıkarmaya gerek yok. Uyku ve bunun dışındaki zamanlarda da kullanılıyor. Şarjı 1 hafta gidiyormuş. Cihazın sayfası buradadır.((link)) Türkiyede cihaz yok, fransadan gelecek arkadaş aracılığı ile almayı planlıyorum. 290 TL ye gelecek. Bu Runtastic Orbit cihazı runtastic uygulamaları ile uyumlu çalışıyor kendi cihazı zaten.

Gaza gelip de almaya değer mi yada bu cihazdan ne gibi fayda görebilirim. Engin tecrübelerinizden istifade etmek istiyorum :) Önerileriniz nelerdir ?

Teşekkür ederim.
  • Günlük Adım & Mesafe takibi
  • Uyku Süresini & Döngülerini takip edin
  • Yakılan Kalori miktarınzı izleyin
  • Hedef Koyun & Onlara Ulaşın
  • Orbit Connect ile Runtastic istatistiklerine erişin
  • Su Geçirmez Orbit ile yüzün

Konu hortlayacak ama sormak istedim runtastic ile runtastic mountain bike yada road bike arasinda ne fark var? Rustastic'e baktigimda kosu, yuruyus, dag bisikleti, yol bisikleti, fitnes vs. gibi daha kapsamli sporlar mevcutken kim neden runtastic'in sadece yol bisikleti yada dag bisikleti uygulamasini kullansin ki? Arada fark var mi?

Geri