İki tane alacağına gore nin hem windstoper hem de gore tex kumaş ince montu var tek ürün ile 2 ihtiyacını giderebilirsinkonuyu şöyle bir üste çıkartayım. rüzgarlık ve yağmurluk arasındaki belirgin farklar nedir? hangisi daha elzemdir? ikisi arasında kalınsa yağmurlu havada bisiklet kullanmayı sevmeyen biri olarak rüzgarlığı mı tercih etmeliyim? ama yağmurluğu bisiklet dışında da kullanabilecek olmam kafamı karıştırıyor?
bütçeyi söylemedik tabi 😁 iki tane alamam ikisi arasından kısa vadede seçim yapmam gerekiyor, bütçem de maksimum 150-200tl 🙂İki tane alacağına gore nin hem windstoper hem de gore tex kumaş ince montu var tek ürün ile 2 ihtiyacını giderebilirsin
Yagmurda cok kullanmiyorsaniz Decathlon un Van Rysel ruzgarligini tavsiye ederim. Normalde 1 beden, cok soguk havalarda softshell in de ustune giyerim derseniz 2 beden buyuk almanizda fayda var. İmkanınız varsa mutlaka deneyin almadan.bütçeyi söylemedik tabi 😁 iki tane alamam ikisi arasından kısa vadede seçim yapmam gerekiyor, bütçem de maksimum 150-200tl 🙂
Yapman gereken tabi ki rüzgarlık almak olsun Kutay 'cığımkonuyu şöyle bir üste çıkartayım. rüzgarlık ve yağmurluk arasındaki belirgin farklar nedir? hangisi daha elzemdir? ikisi arasında kalınsa yağmurlu havada bisiklet kullanmayı sevmeyen biri olarak rüzgarlığı mı tercih etmeliyim? ama yağmurluğu bisiklet dışında da kullanabilecek olmam kafamı karıştırıyor?
hocam bulunduğum şehirdeki decathlonda stokta yok, yani deneme imkanım yok ama 1.74 boy 63 kilo var small almayı düşünüyordum.. tribanın forması da var bende m aldım ve gerçekten bol gelmişti. siz 1-2 beden büyük diyorsunuz kafam karıştıYagmurda cok kullanmiyorsaniz Decathlon un Van Rysel ruzgarligini tavsiye ederim. Normalde 1 beden, cok soguk havalarda softshell in de ustune giyerim derseniz 2 beden buyuk almanizda fayda var. İmkanınız varsa mutlaka deneyin almadan.
üstteki abimizin de dediği gibi decathlondaki rüzgarlığı düşüneyim o zaman abi sakata gelmeyelim hasta olmayalım sonra yokuş inelim derkenYapman gereken tabi ki rüzgarlık almak olsun Kutay 'cığım
(link) bu yeleklere bak istersen.Çok iyi.Ben yeni aldım memnunum.hocam bulunduğum şehirdeki decathlonda stokta yok, yani deneme imkanım yok ama 1.74 boy 63 kilo var small almayı düşünüyordum.. tribanın forması da var bende m aldım ve gerçekten bol gelmişti. siz 1-2 beden büyük diyorsunuz kafam karıştı
üstteki abimizin de dediği gibi decathlondaki rüzgarlığı düşüneyim o zaman abi sakata gelmeyelim hasta olmayalım sonra yokuş inelim derken
abi uzun kollu olması daha iyi olur sanırım(link) bu yeleklere bak istersen.Çok iyi.Ben yeni aldım memnunum.
Kol ısıtıcıları kullanabilirsin.Ama uzun kollu istersen tabi Nike da da oluyor.Koray spor gibi vs sitelere bakman lazım.Bende araştırayım bulursam mesaj atarım.abi uzun kollu olması daha iyi olur sanırım
abi birkaç yere baktım da uzun kollu tek parça rüzgarlık olarak decathlon van rysel buldum en uygun. shimano, mavic, northwave falan var ama pahalı biraz şimdilik.Kol ısıtıcıları kullanabilirsin.Ama uzun kollu istersen tabi Nike da da oluyor.Koray spor gibi vs sitelere bakman lazım.Bende araştırayım bulursam mesaj atarım.
Hangisi hoşuna giderse onu al.Rüzgarlık şart.Birde alabilirsen baselayer dan al.abi birkaç yere baktım da uzun kollu tek parça rüzgarlık olarak decathlon van rysel buldum en uygun. shimano, mavic, northwave falan var ama pahalı biraz şimdilik.
Merhaba Türk malı derseniz Sora.Gördüm çok kaliteli.Ama ben team sky ın ürünü nü aldım.3 yıldır kullanıyorum bana mısın demedi.@scottrek baselayer hangisini önerirsiniz?