Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rüzgarlık ve yağmurluk

(link) ben bu üründen geçen yıl aldım , cuk diye oturdu üstüme 2xl ,takım olarak aldım. Sonbahar ve ilk baharda sıcakta terletiyor. Soğuk havada rüzgar yağmur almıyor. Pantolon olsun ceket olsun çok tatlı bir ürün.

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
Scudo
@scottrek evet sora dan bende aldım geçenki indirimde forma ile baselayer. Kolsuz olan. Kullanıyorum ve çok memnunum. Ben kışlık uzun kollu önerdiniz zannetmiştim.
@Yldrm07 Bu mu sizdeki ?

5E6FE9ED-9ABE-4A48-BF94-D2A2030F2C17.jpeg

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Ankara'da kış için yağmurluk/rüzgarlık arıyorum 150 lira civarı olursa maksimum güzel olur. Önerebilecek var mı?

(link) ben bu üründen geçen yıl aldım , cuk diye oturdu üstüme 2xl ,takım olarak aldım. Sonbahar ve ilk baharda sıcakta terletiyor. Soğuk havada rüzgar yağmur almıyor. Pantolon olsun ceket olsun çok tatlı bir ürün.
Necmeddin bey, normal bedeninizi mi aldınız? Bir büyüğü veya küçüğü mü? Ben de sipariş vereyim istiyorum kış için. Ama beden konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Necmeddin bey, normal bedeninizi mi aldınız? Bir büyüğü veya küçüğü mü? Ben de sipariş vereyim istiyorum kış için. Ama beden konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
2xl aldım çok az uzun geldi alt olarak. Üst cuk oturdu. Birgün fotoğraflarını çeker atarım. Boyum 1.67 ve kilo 78 . Benim aldığım ,ilkbahar ve sonbahar tam kışlık değil bu dahi sıcak oluyor. Aynı ürünün - 10 kışlık versiyonu da var. Gerek te yok. Eski kışlar yok çünkü.
Kışlığı da bu . Kullanıcı yorumları iyi.
(link)
Benim aldığım ürünün içine içlik giyince kış aylarında iş görüyor. Yağmur ve rüzgar almıyor. Geçen kış karda da test ettim. Fakat aynı fabrikanın çok tatlı kışlık modelleri de var . Onları da atayım.

(link)

Yukarıda ki linkteki daha tatlı , sooo chick ,elbiseden ziyade tavuk reklamı gibi oldu bre. :koptum:
Birde arkadaşlar set o kadar tatlı ki benim gibi tombiş birini dahi zayıf gösteriyor. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TafLan
TRY 160.78 42%OFF | Yeni 2021 GCN Pro takım bisiklet yelek rüzgar geçirmez nefes bisiklet yelek kolsuz örgü bisiklet yelek MTB Maillot Colete Ciclismo
(link)

Üstteki linkten ulaşabilirsiniz...
Malum bu tür sitelerde bazen fotoğraftaki gibi çıkmıyor..
Bu ürünü indirimli satın aldım, gayet kaliteli bir ürün arkadaşlar ihtiyacı olana tavsiye ederim... Ayrıca çok hızlı geldi..

Rüzgarlık yelek arayışı içerisindeyim, bütçeme göre uygun beden ve stok olarak sadece 2 ürün bulabildim, biri Decathlon'da satılan (link) diğeri ise motorcular için satılan (link). Max bütçem 250-300 arasında ancak öğrenciyim, f/p olarak en uzun vadeli gidecek en uygun ürünü almak istiyorum. Öneri ve görüşlere açığım.

Bunu kullanıyorum, çok hafif katlandığında az yer kaplıyor ve rüzgarı kesmede baya başarılı. Özellikle mevsim geçişlerinde formanın üstüne giyildiğinde çok büyük rahatlık sağlıyor.
Bu arada mevsim geçişi diye bir şey kalmadı, sanırım bir sabah kalkacağız ve bir bakacağız ki yaz gelmiş.

Bunu kullanıyorum, çok hafif katlandığında az yer kaplıyor ve rüzgarı kesmede baya başarılı. Özellikle mevsim geçişlerinde formanın üstüne giyildiğinde çok büyük rahatlık sağlıyor.
Bu arada mevsim geçişi diye bir şey kalmadı, sanırım bir sabah kalkacağız ve bir bakacağız ki yaz gelmiş.

Aklımda o var ancak fiyat konusunda çekiniyorum. Sanırım paraya kıyıp alacağım. Bolu'da okumanın güzelliği, hava güneşliyken bile kar tozuyor, sanırım bizim bir sabah yaz gelmiş günlerine daha çok zamanımız var :uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Aklımda o var ancak fiyat konusunda çekiniyorum. Sanırım paraya kıyıp alacağım. Bolu'da okumanın güzelliği, hava güneşliyken bile kar tozuyor, sanırım bizim bir sabah yaz gelmiş günlerine daha çok zamanımız var :uzgnm:
Yol yakınken al benim gibi mağdur olma :komik: geçen sene bende aynı kararsızlığa kapılmıştım,120tl lerden nerelere geldi rakamlar,her hafta güncelleniyordu!! fiyatı inat ettim almadım,burası Türkiye buradan çıkış yok:cool:

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. :) Yeleği halen kullanıyor musunuz bilmiyorum kullandığınız süre zarfında hangi şehirde ve kaç derece soğuklarda kullandınız? tırmanış antrenmanı sonrası inişte rüzgarı kesmesi amacıyla kullanılır mı?

Geri