necmeddin
Acemi Balıkçı
- Tepki
- 12.441
- İsim
- necmeddin
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
çok sağol abiHangisi hoşuna giderse onu al.Rüzgarlık şart.Birde alabilirsen baselayer dan al.
Necmeddin bey, normal bedeninizi mi aldınız? Bir büyüğü veya küçüğü mü? Ben de sipariş vereyim istiyorum kış için. Ama beden konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.(link) ben bu üründen geçen yıl aldım , cuk diye oturdu üstüme 2xl ,takım olarak aldım. Sonbahar ve ilk baharda sıcakta terletiyor. Soğuk havada rüzgar yağmur almıyor. Pantolon olsun ceket olsun çok tatlı bir ürün.
2xl aldım çok az uzun geldi alt olarak. Üst cuk oturdu. Birgün fotoğraflarını çeker atarım. Boyum 1.67 ve kilo 78 . Benim aldığım ,ilkbahar ve sonbahar tam kışlık değil bu dahi sıcak oluyor. Aynı ürünün - 10 kışlık versiyonu da var. Gerek te yok. Eski kışlar yok çünkü.Necmeddin bey, normal bedeninizi mi aldınız? Bir büyüğü veya küçüğü mü? Ben de sipariş vereyim istiyorum kış için. Ama beden konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Bunu kullanıyorum, çok hafif katlandığında az yer kaplıyor ve rüzgarı kesmede baya başarılı. Özellikle mevsim geçişlerinde formanın üstüne giyildiğinde çok büyük rahatlık sağlıyor.RC500 yelek
Bunu kullanıyorum, çok hafif katlandığında az yer kaplıyor ve rüzgarı kesmede baya başarılı. Özellikle mevsim geçişlerinde formanın üstüne giyildiğinde çok büyük rahatlık sağlıyor.
Bu arada mevsim geçişi diye bir şey kalmadı, sanırım bir sabah kalkacağız ve bir bakacağız ki yaz gelmiş.
Yol yakınken al benim gibi mağdur olma geçen sene bende aynı kararsızlığa kapılmıştım,120tl lerden nerelere geldi rakamlar,her hafta güncelleniyordu!! fiyatı inat ettim almadım,burası Türkiye buradan çıkış yokAklımda o var ancak fiyat konusunda çekiniyorum. Sanırım paraya kıyıp alacağım. Bolu'da okumanın güzelliği, hava güneşliyken bile kar tozuyor, sanırım bizim bir sabah yaz gelmiş günlerine daha çok zamanımız var
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Yeleği halen kullanıyor musunuz bilmiyorum kullandığınız süre zarfında hangi şehirde ve kaç derece soğuklarda kullandınız? tırmanış antrenmanı sonrası inişte rüzgarı kesmesi amacıyla kullanılır mı?Bunu kullanıyorum, çok hafif katlandığında az yer kaplıyor ve rüzgarı kesmede baya başarılı. Özellikle mevsim geçişlerinde formanın üstüne giyildiğinde çok büyük rahatlık sağlıyor.
Bu arada mevsim geçişi diye bir şey kalmadı, sanırım bir sabah kalkacağız ve bir bakacağız ki yaz gelmiş.