@Ahmet Bilge Kaan AKIN İmanı anlamayacak bir zihniyet daha.Askerligimi kirkagacta yaptım çoğu guneydoguya gitmet istemezken;
İçlerinden gönüllü gitmek isteyenlere sordugumda,neden gitmek istiyorsun diye: Şehit olmak için cevabını almıştım.
Sizin gibiler şehitliği,şehadeti bilmezler bunu iman zayıflığı yada yokluguna veriyorum.
Allah hepimize hidayet etsin.Hepiniz demiyorum bak.
Bunu da yazmasam olmaz.Atatürkle ilgili bir anekdot:
Atatürk çanakkale savaşında siperleri gezerken çalılıkların uzerine çıkartılmış iç çamaşırları görür.Şaşırır.
Yaverine bunlar nedir git öğren diye talimat verir.
Bir süre sonra yaveri döner paşam bunlar bizim askerlerin iç çamaşırları.Allahın huzuruna kirli çamaşırlar ile çıkmayalım diye çıkarıp atmışlar.
Atatürk bu milletin ulviyetini,yüceliğini,maneviyatını bir kez daha orada görmüştür.
Bize Çanakkaleyi,kurtuluş savaşını kazandıran ve bu kadar kahpe saldırılara karşı yikilmamamizin en büyük sebebi ölüme,şehadete koşarak giden bir millet olmamızdır.
Bunu Allahi,dini,imanı olmayanlar idrak edemezler.Atatürk kurtuluş savaşını,çanakkaleyi ölüme gülerek giden yigitlerle kazanmıştır.Şahadet islamda,muslumanlikta en yuce makamdır.
Terörü bu kahpece hainlikleri konusabiliriz.Düşman mert değil namert.Böyle kahpece saldırılarla askerlerimizin olmesi başka bir şey.