Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sadece bizde yokmuş bölye tipler :)

Scudo
insanın sinirini zorluyor , ben olsam artık bir yerde dayanamayıp adamı döverdim :D

O kornayı alacaksın :) geri çıkaramayacağı şekilde vereceksin kendisine :)

heryerde manyak var ne yaparsın

Öndekinin sol ayak bileği, diz, dirsek, b4 ve b2 kaburga eziği, birkaç sıyrık....

Ayrıca çarpan araç çalıntı araç. Bağcılar vergi dairesinde kayıtlı ve Deutche bank tarfından hacizli..

:vroam:

Bune ya ben bunu Türkiyede görmedimki en fazla 1-2 kere basar geçer gider. :D

Kornacının ne alıp veremediği var bisikletlerle gerçekten merak ettim. Birisi geçmişte makatına bisiklet gidonu soktu herhalde aklına o geldi.

Gece gece sinirlerim bozuldu yemin ederim. Ne dingil insancıklar var yaa!

Hem yaşımdan hemde şu trafik yüzünden gezilere katılmaya korkuyorum.

m-a-l heryerde m-a-l yapacak bişey yok.

İlk videonun devamı şu şekilde gelişmiştir büyük ihtimalle; Bisikletli arkadaşlar çektikleri video ile birlikte aracın plakasını polise götürür, polis aracı ve kullanan şahsı bulur,akan trafikte kazaya sebebiyet verecek şekilde tacizden cipin şöförü hayvana okkalı bir ceza yazar, hatta ehliyetine el koyar, hakkında dava açar,vs.vs..
Orası tahminimce Amerika. Kardeşimin kaliforniya da bisikletiyle bizzat şahit olduğu bir durum var. Araçla kavşakta yolları kesişmiş, kardeşim hala Türk mantığıyla düşündüğü için yol vermiş, şöför inatla onun geçmesini istemiş, kardeşimde gidip sormuş niye diye. Adamın verdiği cevap: '' Öncelik heryerde ve herzaman bisiklettedir. Polis falan görürse ehliyetimi alırlar''
Bir diğeride sırf kasksız bisiklete bindi diye 5 km yolu bisikleti elde yürümek zorunda kalmış( polis aracıda arkasında:):) )
Tabi hayvan heryerde hayvan. Amerika Türkiye farketmiyor. Burda olsa inip o kornayı yuttururlar adama.

Adamı arabadan indirip sele borusuyla eşek sudan gelinceye kadar döveceksin.

• Beğen
Tepkiler: tt2000
Otomobil imparatorluğunun sadık neferleri neden bisiklete düşman, bir süredir bunun üzerinde düşünüyordum.

Evreka! :p

Muhtemelen daha önce mutlaka yazılmıştır ama; bu tiplerin araba kullanmaktan başka şansları yok yahu! Büyük ihtimalle hayatlarında hiç bisiklete binmemişler, binmeyi bilmiyorlar.

Bu bir yana, bunlar iddiaya girerim çoğunlukla hımbıl, tembel karakterli insanlar.Sağlık açısından da bisiklete binmeye müsait değiller.Hani şu 1. kata asansörle çıkan, yürüyen merdiven varsa mutlaka oradan giden, 20 metre ileride park yeri varken 2. sırayı yapıp trafiği kitleyip apartman kapısı önünde inen tipler var ya... hah işte bunlar onlar. Ek olarak memleketimizde "ağır ol molla desinler" düsturu ile hareket eden ağır abi, ağır abla enflasyonu da yüksek.Bunlara göre bisiklet zaten zibidi, çoluk çocuk işi. Kabız olmuş sindirim sistemi ve bloke olmak üzere olan dolaşım sistemleri ile arabalarının rahat koltuklarında, klimalı müzikli ortamında, hele ki yollarını kesmeye görelim! Bizim yüzümüzden gazdan ayağını çekmek zorunda kalıyor, hatta frene basıyor! Büyük fedakarlık.Adamın balatalarını eskittik, benzinini boşuna tükettik.Bizi böcek gibi ezip gitmemesi başını belaya sokmak istemediğinden.Yakalanmayacağını bilse onu da yapar.Çünkü biz o sırada insan değil, yoluna çıkmış olan gereksiz işlerle uğraşan bir engeliz.Yollar sadece otomobiller içindir.En azından o öyle zannediyor.

ilk videodaki zaten dayaklık bunun tartışması bile olmaz ama diğer videoya diyecek söz bulamıyorum aslında buluyorumda burada ifade edemiyorum bizim kime ne zararımız var anlamadım gitti hep mağdur olan , ezilen , basit görülen olmaktan da son derece yıpranmış durumdayım birgün acısı fena çıkacak ama dur bakalım tüm gücümle sabırlı davranmaya gayret ediyorum ya olan bitene rağmen kendime de şaşırıyorum bazen

• Beğen
Tepkiler: historiyst
bunlara yapılacak olan en güzel şey; spd pedalın ayarı en sıkıya alıcaksın ayakkabılarıda ayağına giydiriceksin seleyi de söküp sadece borusunu bırakıcaksın sonrada rampaya doğru arkasından kızılcık sopasıyla kamçılaya kamçılaya zorla çıkartıcaksın ayağı yorulunca gerisi kendinden olur saten bu yeter bu mallara. sinir oldum ya

Önce videodaki bisikletlilerin soğukkanlılığına, sonra da konuya gelen cevaplara bir bakın. Dövüş, kavga, yumruk. İşte burada kaybediyoruz. Araç sürücülerinin, taksi, otobüs ve minibüs şoförlerinin değişmesini değil, bir toplum olarak hepimizin değişmesini beklemeli; bisiklet yolları ve ışıklandırmalarının yapılması için değil, ahlâklı bir toplum olmak için çabalamalıyız.

Geri