Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden.com'daki bisikletlerin satılma oranı

kesinlikle forumdan daha etkili ve bu aralar hiç ölücü yok. üstelik açıklamaya pazarlık payı yok vs. gibi şeylerde yazmadım, sezon bitti ve kış uykusuna yattılar galiba :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Scudo
ölücüsü,mölücüsü bol da olsa sahibinden.com büyük nimet, çok faydasını gördüm.
 
  • Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
1 aydır ilanım var ama satılmadı hala :) favorilere ekleyip fiyat düşmesini bekliyorlar.
 
Ürün sorunsuz ve temizse sadece ikinci el okduğu icin fiyat sıfırının yuzde yetmisi olmalı bence , ustune ek sorunlari varsa yine bu fiyat uzerinden dusus yapilir . bende cok fazla urun sattim sahibinden uzerinden , bu dedigimi uygulayamadim gerci pek , hep daha ucuzuna sattim gitti , ben kullanmiyorum baskasinin isine yarasin bari :)
 
Ne kadar ucuza yazarsanız yazın insanlarımız pazarlık istiyor birde bir laf tutturmuşlar gidiyor sünnettir abi bizde diyoruzki biz sünneti baştan yaptık.Birde alacak gibi arayıp sorup pazarlık eden insanlarımız var bir insan son fiyatını sorar onun üstüne diyolar su para olmaz mı tamam olur kardeş ondan sonra bir düsünim bastan düsünsene kardeşim.buraya sayfalar dolusu yazı yazabilirim 4 senedir sahibinden.com üzerinden satış yapıyoruz ortalama araçlarımıza günde 5000 kişi bakıyor bunların 250 tanesi telefon etse siz düşünün artık günde kaç tane cins insanla muhattap olmak zorunda kalıyoruz ilanda yazan açıklama dışında birşey sorsalar içim yanmaz neyse daha fazla yazmim yeter bu kadar
 
  • Beğen
Tepkiler: mzerenoglu
Bisiklet almaya çalışanlardan baya atan tutan olmuş, normal fiyatları çok yüksek bulanlar da var enteresan. Abilerim kardeşlerim, yarın öbür gün siz de birşey satarsınız büyük konuşmayın. Sizi de görürüz :)
 
Herşeyden evvel Satıcı konumunda olan Sabırlı olacak..
Ergenler sahibindende mesaj atıp tutuyor diye bizimde Saçma sapan işler yapmamıza gerek yok..
Yıllardır sahibindende ev araba elektronik eşya bisiklet aldım sattım her türlü insan çıkar Karşınıza ama yine de çok işimizi görmüştür,,
 
@mzerenoglu
http://galeri8.uludagsozluk.com/483/yazarların-12-cumhurbaşkanından-beklentileri_675068.jpg
 
@Kara Kartal
Dostum cazip diyorsun ama sıfırını aldığın zaman 9 taksit gibi bir imkanında oluyor
O bakımdan ikinci ellerdeki sıfıra yakın fiyat isteme mantığını bir türlü anlayamıyorum

Bu arada sahibindende sele altı çanta ilanım var (forumun 2.el bölümünde de mevcut) çantanın fotolarını çekerken bisikletten sökmeye üşendim bisikletin üzerindeyken çektim ve ilana koydum.
Birkaç genç arkadaş aradı (bisikleti satılık sanmış )abi 65 tl ye ben bisikleti alırım falan :) baya belliki 13/15 yaşında genç kardeşlerim, heyecanlarını anlaybiliyorum.
Geçenlerde sanıyorumki yaşça bende büyük bir arkadaş aradı sele altı çanta için istediğim 65 tl lik bedel karşılığında bisiklet için pazarlık etti:)
Dialog;
Gardaaaş bunun fitesleri çalışıyormu.
Heeee dedim çalışıyorda neden sordun
65 tl yazmışsın daha aşşaası olmazmı bana ince lastik gelmez ama alalım dedik
Hocam dedim o çantanın fiyatı
Ne çantamı? Pisiklet kaça ki?
Dedimki x lira
Karşı taraf 10 saniye kadar sustu ve cevabı şöyle
Haaaaaaaaaa la o paraya pisikletmi olur.
 
Epey ilan açtım sadece ruble ve zincir satmistim.Bedava satsan bile o sitede neden bedava satiyorsun yada yanında madem şunu da ver diyen ergenler çıkar.
 
Ürün satarken kullanılmış ürününü sıfır sanan, ürün alırken de ölücülük yapanlara ayar olmaktayım :acpsnr:

Sen kendini biliyorsun dostum, yav he he her konuda sen haklısın !!!
 
@Decsan Yazdıklarınızda çok haklısınız.

Ben de şimdiye kadar sahibinden.com da araba, bisiklet, elektronik eşya aksesuar vs. bir çok ürün sattım/aldım. İlanda açıkca yazdığım halde takas teklif edenler, yazdığım fiyatın neredeyse yarısını teklif edenler, ne cevap vermeye ne de sinirlenmeye değer ama insan dayanamıyor bazen, ilan sahibine saygı duyup yazdığı açıklamayı okumayan ya da okuduğu halde umursamayıp dalga geçer gibi teklif yapan tipler her şeyi hak ediyor ama ona da vicdanım el vermiyor. Satıcının fiyatı yüksekse, pazarlık da yapmıyorsa, dünyada bisiklet mi bitti git başkasına bak alsın malının turşusunu kursun. Ben şimdiye kadar ufak bir pazarlık payı bırakarak istediğim fiyatlara çok rahat sattım ürünlerimi. Alanlar da hep memnun kaldı. Ayrıca sahibinden.com da ikinci el ürün arayıp, teklif yapan insan internette sıfırını da araştıracak kapasiteye sahiptir diye düşünüyorum.
 
@Deniz A


:komik::komik::komik::komik::komik::komik: Cep telefonu olsaydı olurdu ama, toplumumuz bisiklete büyük paralar vermeye alışık değil. Sigara olur, cep telefonu olur, 4k dev ekran televizyon olur, araba olur, bisiklet olmaz. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Deniz A
Sadece yol bisikletiyle takas olabilir diye yazdığım ilana RC araba ile takas teklifi gönderen arkadaşa, elimde bir de forklift var dilersen onunla takas edelim deyince elemanın aklı gitti vallahi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ghost
Hak veriyorum kesinlikle. Çok fiyat düşürmedim gerçi pazarlık payı da bıraktım ama benim bisikletim de şu an sitede ilanda. 600 kişi inceleyip 2 tanesi favoriye ekledi 1 kişi de söylediğim fiyatın yarısını teklif etti :)
 
  • Beğen
Tepkiler: liteon
@Recep-Şahin

hocam hiçbir şeyle takas olmaz dediğim bisikletimin ilanına mikrofon teklif etti diyorum daha ne olsun ya :koptum::koptum::koptum::koptum::agla::agla::D:D:D
 
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
Sahibinden.coma koymuş biri bisikleti İstanbul içi elden teslim yazıyor .Arıyorum kargoyla uğraşmam diyor . Sanki yerel bir site mübarek :ssrtcbya:
 
@serpenter
O arkadaş haklı bence seçimlere saygı duymak lazım ayrıca yerel değil diye koymasın mı belki istanbuldan birisi almak ister veya alıcının gelip alma durumu olabilir :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
Geri