Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Araba bakan erkekler gibi bisiklet bakan versiyonuda varmış. :D bu ilanları atan arkadaşlar alma yada satma asamasında oldukları için mi atıyolar acaba yoksa araba bakar gibi mı bakıyolar :D

@osmancan71 keyif olarak bakıyorum bazen güzel efsane bisikletler düşüyor. Arayan arkadaşlara yönlendiriyorum. Huyu huyuma, suyu suyuma ucuz yollu market pazar gezmelik bir klasikte baktığım doğrudur arada.
Letgoda bı bisiklet var elımdekını satsam almayı dusunuyorum bende nasıl sızce :D
exper gözüyle bı goz atın :) satamadıgım ıcın detaylı fotoda ıstemedım. Arabaya koyarken tasıma apartına o zaman cızıldı dedi

(link)

@osmancan71 fixeda döndürebileceğim klasik bulur muyum diye geziyorum ben, hurdalıklara gitmeye ramak kaldı ama bakıyoruz işte. He bu arada araba bakmayı da seviyorum yalan yok :koptum:

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Letgoda bı bisiklet var elımdekını satsam almayı dusunuyorum bende nasıl sızce :D
exper gözüyle bı goz atın :) satamadıgım ıcın detaylı fotoda ıstemedım. Arabaya koyarken tasıma apartına o zaman cızıldı dedi

(link)
Bana da aynı şeyi söylemişti. Letgo'dan yazdıklarını kopyalayıp,aşağıya yapıştırıyorum.

"Ben bisikleti birkaç sefer
18 gün önce

Arabanın arka tarafına koyulan bisiklet taşıyıcısına koydum
18 gün önce

O sırada ufak bir şey oldu
18 gün önce

Çizik gibi
18 gün önce

1 tane var yani
18 gün önce

Özellikle foto çekip koydum
18 gün önce

2. Fotoda belli olmamış"

• Beğen
Bana da aynı şeyi söylemişti. Letgo'dan yazdıklarını kopyalayıp,aşağıya yapıştırıyorum.

"Ben bisikleti birkaç sefer
18 gün önce

Arabanın arka tarafına koyulan bisiklet taşıyıcısına koydum
18 gün önce

O sırada ufak bir şey oldu
18 gün önce

Çizik gibi
18 gün önce

1 tane var yani
18 gün önce

Özellikle foto çekip koydum
18 gün önce

2. Fotoda belli olmamış"
Darbe değil çizikse alınır aslında. Ama sıkıntı ben istanbul da değilim gıdersem burdan oraya epey yol gıtmıs olacagım :D

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç

(link)

Kadro boyu uygunsa fiyat gayet makul. Gravel bisiklette çizik gayet normal

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Kadro boyu uygunsa fiyat gayet makul. Gravel bisiklette çizik gayet normal
Kadro boyu uygun. 52 bı tık buyuk oluyo bana speederı o yüzden donusturmuyorum ztn drop bar a.

Darbe değil çizikse alınır aslında. Ama sıkıntı ben istanbul da değilim gıdersem burdan oraya epey yol gıtmıs olacagım :D
@trainspotting35 keyif olarak bakıyorum bazen güzel efsane bisikletler düşüyor. Arayan arkadaşlara yönlendiriyorum. :D:D

• Beğen
@osmancan71 gidip bakarız yakın semtteyse gravele.😀
pendik bana epey uzak bi kaç yüz km :D istanbulda 2 sene kaldım istanbulada uzak diye biliyorum :) istanbul planım vardı aklımda eğer elimdekini satarsam ikisini birlikte aradan çıkarırım gitmeden detaylı fotoları isterim .

pendik bana epey uzak bi kaç yüz km :D istanbulda 2 sene kaldım istanbulada uzak diye biliyorum :) istanbul planım vardı aklımda eğer elimdekini satarsam ikisini birlikte aradan çıkarırım gitmeden detaylı fotoları isterim .
Ben İstanbul dayım ama bana yakın olduğundan daha yakınsınız Pendik’e 😂😂

Ben İstanbul dayım ama bana yakın olduğundan daha yakınsınız Pendik’e 😂😂
bakayım eğer satılmaz ise (elimdekide satılırsa) şuanki nakit bütçemle alacabileceğim uygun kadro boyu olan tek bisiklet. o zaman istanbula giderim izin alır bi kaç günde kalırım yılda 1-2 kez gezmek için güzel oluyo istanbul :D hatta alırsam bu defa gravel ile gezerim kalacağım ev fatih yada üsküdarda olur gezmek içinde tam yerleri :D en son gittiğimde burada yaşarken niye bisiklet almamışım ben dedim :) araba ile gezsen trafik park sorunu diğer türlü gezsen ya çok yoruyor yada sürekli bi aktarma vasıta...

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
G2 için fiyat iyi gibi geldi banada

Buna ne dersiniz fiyata?

(link)

Geri