Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Yok ben g2 düşünüyorum :) bunun kadro boyu uymuyor ama fıyatıda güzel geldı yalan yok :D
Gravel kadrolari biraz enteresan. Kac kadro ariyorsunuz bilmiyorum ama boyunuz ve bacak boyunuza guvenip aldanmayin. Imkaniniz varsa oturup biraz denemenizi tavsiye ederim. Ayni sey Bisan ve Corelli gravelleri icin de gecerli. Yol kadrolarina gore olculerde tutarsizlik olduğunu düşünüyorum. 2019 G2 55 kadro kullandim 1 yil kadar. Boyum 178 bacak boyum 83. Rahatsiz etmeyecek kadar buyuk olduğunun farkindaydim ama 52 denediğimde onun bariz kucuk oldugunu hissetmistim. Ancak forumda benim boyumda olup da 52 kullananlar da var. O yuzden es dost tanidik bayi vs mutlaka bir deneyin almadan.

Scudo
Gravel kadrolari biraz enteresan. Kac kadro ariyorsunuz bilmiyorum ama boyunuz ve bacak boyunuza guvenip aldanmayin. Imkaniniz varsa oturup biraz denemenizi tavsiye ederim. Ayni sey Bisan ve Corelli gravelleri icin de gecerli. Yol kadrolarina gore olculerde tutarsizlik olduğunu düşünüyorum. 2019 G2 55 kadro kullandim 1 yil kadar. Boyum 178 bacak boyum 83. Rahatsiz etmeyecek kadar buyuk olduğunun farkindaydim ama 52 denediğimde onun bariz kucuk oldugunu hissetmistim. Ancak forumda benim boyumda olup da 52 kullananlar da var. O yuzden es dost tanidik bayi vs mutlaka bir deneyin almadan.
Bende sizleri referans alıyorum :) 174 e 78 ıdı ölçülerim. Bendeki merıda 52 kadro boşluk yok. 46 yada 48 tam bilmiyorum carraro sportive 224 var onda da cok az bosluk var. Forumdakı mesajları takıp ettıgın kadarıyla carraronun gravelında bana 50 iyi. 50 kadro bırtane var istanbulda satsam gıdıp alacagım :)

Bende sizleri referans alıyorum :) 174 e 78 ıdı ölçülerim. Bendeki merıda 52 kadro boşluk yok. 46 yada 48 tam bilmiyorum carraro sportive 224 var onda da cok az bosluk var. Forumdakı mesajları takıp ettıgın kadarıyla carraronun gravelında bana 50 iyi. 50 kadro bırtane var istanbulda satsam gıdıp alacagım :)
Bence 52 denemeden 50 almayın.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Bence 52 denemeden 50 almayın.
bilmiyorum valla deneme şansım olmayacak yine. fakat 52 merida da mesafe yok hiç. carraronunda s bedeninde yok. eğer s beden 2016 da 46 kadro ise 50 bana uyar diye düşünüyorum :)

bilmiyorum valla deneme şansım olmayacak yine. fakat 52 merida da mesafe yok hiç. carraronunda s bedeninde yok. eğer s beden 2016 da 46 kadro ise 50 bana uyar diye düşünüyorum :)
Daha once de dedigim gibi modelleri birbiriyle kadro boyuna gore kiyaslama. Eger detayli kadro olcusu bilgisine sahipsen onunla kiyasla. Yoksa yanilirsin.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Daha once de dedigim gibi modelleri birbiriyle kadro boyuna gore kiyaslama. Eger detayli kadro olcusu bilgisine sahipsen onunla kiyasla. Yoksa yanilirsin.
sıfır alacak olursam zaten ankaraya giderim o iş için o aklımda. ama ikinci el için olursa o zaman fırsat bulamayabilirim. yine ankarada yada istanbulda bi yerde 52 kadrosuna bakabilirim

@trainspotting35 @MakRo

(link)

Bu ıkı fotoda sorun yaratacak bır durum var mı sızce. Bu ılandakı bisiklet. Fıyatı düşmüş bende ona gore benım bısıkletı isteyen bir arkadaş vardı ona yazacagın isterse alması için

İlan ıle WhatsApp tan attıgı fotoda farklar var. bunlarda yakın zamanda evde oldu sanırsam demiş. 2. Fotoda özellikle fark belirgin

Dosyalar

• IMG-20201229-WA0001.jpg
    IMG-20201229-WA0001.jpg
    97,3 KB · Okunma: 158
  • IMG-20201229-WA0000.jpg
    IMG-20201229-WA0000.jpg
    109,3 KB · Okunma: 158
Kozmetik takıntıniz yok ise alüminyum kadro da bir tehlike arz etmez ama bisiklet düşmüş gördüğüm kadarıyla, bir test sürüşü sonrası kararınızı verin derim. İlanda daha temiz duruyor orası kesin.

• Beğen
Tepkiler: Mert Ali ve MakRo
Evde nasıl olmuş bu hasar ilginç?

Park halindeyken çarpmışlar, çizik dolayısı ile bel altı boyalı gibi olmuş 😀

Son düzenleme:
Dünyanın en hafif seri üretim bisikleti ünvanına sahip Specialized Aethos 52cm kadroda Dura-Ace grupset ile 5.95 kg ağırlığa ve 11.750£ (~121.000TL) fiyata sahip. Bu ilandaki aletin Scott olduğu bile şüpheli. Salcano kadroyu boyayıp üzerine stickeri basmış bile olabilir.
Trek’in 4.5 kiloluk bisikleti vardı ne oldu ona o_O

Edit: Buldum
(link)

Trek’in 4.5 kiloluk bisikleti vardı ne oldu ona o_O

Edit: Buldum
(link)

Disk fren lobisinin kurbanı olmuş gibi. Artık tüm modelleri disk frenli olarak üretiliyor. Mevcut en üst seviye olan Emonda SLR 9 eTAP, 56cm kadroda 6.74 kg görünüyor. Belki de bunda Emonda'nın UCI uygunluk sertifikası düşüncesi vardır.

Aethos ile ilgili düzeltmeyi de "En Hafif Seri Üretim Disk Frenli Bisiklet" olarak yapalım.

Şu anda moda Aero, 5 sene onu satsınlar tekrar hafif modası başlar 5 senede onu satarlar.

Kozmetik takıntıniz yok ise alüminyum kadro da bir tehlike arz etmez ama bisiklet düşmüş gördüğüm kadarıyla, bir test sürüşü sonrası kararınızı verin derim. İlanda daha temiz duruyor orası kesin.
Kozmetik olarak takıntı yapmam. İlanın fıyatınıda galiba bu cızıklerden dolayı cektı. Aslında geçen hafta cekmıs olsa fıyatı gidip almıstım :)
@osmancan71 Alüminyum kadroda sorun olacağını sanmıyorum ama ben olsam bu kusurları ilanda da koyardım.
Muhtemelen güncelleme yapar. Eğer dedıgı gıbı fıyatı bunlardan dolayı düşürdüyse

Forumdakı ılanları takıp edenlere fiyat düşünce bıldırım gıdıyor mu?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Specialıced Sworks Temiz cihaz arıyanlaraİlan No: 890067976
(link)

Kadro ve jantlar orjinal değil

@Serkan Mıstınoğlu Arkadaşa özelden sordum kadronun replika olduğunu söyledi.
Aman neyin replikası bilemedim S-Works ün böyle bir geometri de kadrosu var mı bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@trainspotting35 Kadroya emin oldunuz demek :harika: Jantlara geçelim. Onu nasıl araştırabilirsiniz ve anlayabilirsiniz Çetin bey? Bu soru öncekinden daha zor! Kadro kolaydı. Bu kez satıcıya sormak da yasak :snzdglsn:

@Serkan Mıstınoğlu Aklıma gelen yaklaşımlar. Arka jantın örüm şekli farklı gibi geldi. Tel başları farklı gibi geldi. Ben kullanmadığım şeyler hakkında pek yorum yapmam siz replika Mavic sahibiydiniz (ilanınızdan biliyorum) bilgilendirirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@trainspotting35 en bariz işaret janttaki "cosmic" yazısının tek parça değil, 2 parça yani "cos" ve "mic" olması. Yakından bakıldığında stickerların S ve M harfleri arasında bitip yeniden başladığı görülüyor. Bunun dışında tel başlarından ayırmak zor, örüm farklılığı da yok. Göbekler ve mandallarda çok ufak baskı farklılıkları var, fotoğraflardan ayırt etmek çok zor :harika:

Geri