Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@trainspotting35 @MakRo

(link)

Bu ıkı fotoda sorun yaratacak bır durum var mı sızce. Bu ılandakı bisiklet. Fıyatı düşmüş bende ona gore benım bısıkletı isteyen bir arkadaş vardı ona yazacagın isterse alması için

İlan ıle WhatsApp tan attıgı fotoda farklar var. bunlarda yakın zamanda evde oldu sanırsam demiş. 2. Fotoda özellikle fark belirgin

Kilit tasirken meydana gelmis hasara benziyor, teknik olarak hic sorun degil. Kozmetik takintiniz varsa baska :)

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Scudo
Kilit tasirken meydana gelmis hasara benziyor, teknik olarak hic sorun degil. Kozmetik takintiniz varsa baska :)
Çoktan satıldı :) benım bisiklet gec satılmasa alırdım.

1 hafta önce bende bısıklet sattım. Ilanlara bakıyorum yazılan fiyatlara... Ben valla utanırım o fiyatı yazmaya. Bırı mesaj atıp söver ters bısey der dıye rahat edemem hıc değilse. Adama verecek cevabım olmaz. Sıfırı ıle aynı parayı ısteyen çok

Komik ve saçma sapan olanlardır. Ayrıca Facebook'taki bisiklet gruplarındakiler burdaki fiyatlardan daha beterdir. Sıfırı şu anda 5000 olan ama kendi sattığı 2016 model bisiklete,1 ön aydınlatma takıp fiyata 6000 yazıp tepki gösterenlere de ters cevap verilen satıcılarla dolu söz konusu gruplar

• Beğen
Tepkiler: ExKyotoo
Arkadaşlar merhaba baslik açamadığım için buraya yazıyorum daha az önce farkettim bisikletim çalınmiş apartmanın içinden carraro force 750 mavi yeşil kadro çantası ile beraber.izmir karşıyaka bostanlı civarlarında gören duyan olursa 542 243 83 48

Dosyalar

• 20201204_075921.jpg
    20201204_075921.jpg
    1,2 MB · Okunma: 81
  • Üzgün
Tepkiler: M.İhsan
Başlık açamadığımdan dolayı burada paylaşmak durumunda kaldım yönetici arkadaşlar kusuruma bakmasın lütfen..

Net tarih belli olmadığından, 31 Aralık 2020 - 5 Ocak 2021 tarihleri arasında Salcano City Sport 40 V marka modelindeki bisikletim İstanbul Ataşehir Örnek mahallesinde apartman içerisinden kilidi parçalanılarak çalınmıştır.

*Detaylar;
-Model Yılı: 2016
-Renk: Siyah / Gri / Kırmızı

*Farkedilmesi açısından yükseltilen ve ekstra takılan parçalar;
-Sele: Selle Italia X1 X-Cross
-Sele Altı Çanta: Btwin Triban 100 (Siyah)
-Sele Altı Çamurluğu: Btwin (Siyah)
-Suluk Kafesi: Btwin Triban 500 (Siyah)
-Lastik Pompası: Btwin Triban 100 (Siyah)

Bisiklete denk gelen birileri olursa tarafıma ulaşmasını rica ediyorum.
Bisiklete ait fotografıda ekliyorum.
İyi günler..

20191116_080300_HDR.jpg

Son düzenleme:
Başlık açamadığımdan dolayı burada paylaşmak durumunda kaldım yönetici arkadaşlar kusuruma bakmasın lütfen..

Net tarih belli olmadığından, 31 Aralık 2020 - 5 Ocak 2021 tarihleri arasında Salcano City Sport 40 V marka modelindeki bisikletim İstanbul Ataşehir Örnek mahallesinde apartman içerisinden kilidi parçalanılarak çalınmıştır.

*Detaylar;
-Model Yılı: 2016
-Renk: Siyah / Gri / Kırmızı

*Farkedilmesi açısından yükseltilen ve ekstra takılan parçalar;
-Sele: Selle Italia X1 X-Cross
-Sele Altı Çanta: Btwin Triban 100 (Siyah)
-Sele Altı Çamurluğu: Btwin (Siyah)
-Suluk Kafesi: Btwin Triban 500 (Siyah)
-Lastik Pompası: Btwin Triban 100 (Siyah)

Bisiklete denk gelen birileri olursa tarafıma ulaşmasını rica ediyorum.
Bisiklete ait fotografıda ekliyorum.
İyi günler..

253977 dosyayı görüntüle
Başlık açmanıza gerek yok aslında, kayıp çalıntı başlığında paylaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@yavuzkosar birden fazla farklı başlık var, doğru başlık hangisi acaba ?

Teşekkürler..

Arkadaşıma mtb bakarken dikkatimi çekti bu ilan . Bana marka ve donanıma göre fiyatı ucuz geldi , yanılıyor da olabilirim.
(link)

Arkadaşıma mtb bakarken dikkatimi çekti bu ilan . Bana marka ve donanıma göre fiyatı ucuz geldi , yanılıyor da olabilirim.
(link)
adam utanmasa maşaya rockshox sid yazacak rockshox 30 yazmış fotograflarda gözükmüyormu suntour xcm olduğu
arka aktarıcı deore adam xt yazmış sanki anlaşılmıyor

adam utanmasa maşaya rockshox sid yazacak rockshox 30 yazmış fotograflarda gözükmüyormu suntour xcm olduğu
arka aktarıcı deore adam xt yazmış sanki anlaşılmıyor
Evet haklısınız .

(link) Bu ilan hakkında ki görüşlerinizi merak ediyorum.
Ben de mtb bakıyorum şu sıralar. Nispeten yeni modellere yönelmek daha mantıklı gibi. Yedek parça fiyatları aldı başını gitti. Aldıktan sonra yapılacak bakım ve iyileştirmelerle astarı yüzünü geçebiliyor.

(link)

kendim için almayı düşünüyorum, rica etsem yorum yaparmısınız? alınırmı? +'ları -'leri? en önemlisi aydından olan tanıyan var mı? başka önerilere de açığım

(link)

kendim için almayı düşünüyorum, rica etsem yorum yaparmısınız? alınırmı? +'ları -'leri? en önemlisi aydından olan tanıyan var mı? başka önerilere de açığım
Eşimde aynısı var, fena bisiklet değil. Kompakt aynakol ve 32'li ruble yeni başlayanlar için iyi, tamamlayıcı parçalar (sele, sele borusu, gidon ve boğaz) biraz düşük kalite. 6 senelik bisiklete sıfırkenki € fiyatının %70'inin istenmesi bana biraz fazla gibi geldi ama hala orjinal gidon bandının durduğunu düşünürsek bisiklet oldukça az kullanılmış.

Cube'un 53'ü, diğer markaların 53'ünden birazcık daha küçük bu arada. Yani 51-52 bisiklet bakıyorsanız size uyabilir, ama 54 arıyorsanız "1cm daha küçük ama uyar" diye düşünmeyin.

Eşimde aynısı var, fena bisiklet değil. Kompakt aynakol ve 32'li ruble yeni başlayanlar için iyi, tamamlayıcı parçalar (sele, sele borusu, gidon ve boğaz) biraz düşük kalite. 6 senelik bisiklete sıfırkenki € fiyatının %70'inin istenmesi bana biraz fazla gibi geldi ama hala orjinal gidon bandının durduğunu düşünürsek bisiklet oldukça az kullanılmış.

Cube'un 53'ü, diğer markaların 53'ünden birazcık daha küçük bu arada. Yani 51-52 bisiklet bakıyorsanız size uyabilir, ama 54 arıyorsanız "1cm daha küçük ama uyar" diye düşünmeyin.
Önce detaylı yorumlamanız için teşekkür ederim. Fiyat konusunda haklısınız bi tık fazla, yine de fiyatını sahibiyle konuşmak lazım. Boyum 172, aslında 54 kadro bakıyorum ama sınırlar içerisinde kalır diye düşünüyorum. Şu an en büyük sıkıntım samsun-aydın mesafesi, ve deneme fırsatı yakalayamamak. yol bisikletine yeni geçeceğim bir nevi benim için başlangıç bisikleti olacak. Forumu ve malum site ilanlarını takipteyim, kafamdaki alternatifler caad12 vb., tavsiyelerinize açığım.

Aydın merkez değil ilanın olduğu yer köşk ilçesi bilginiz olsun ben çok uzak sayılmam yapabileceğimiz birşey olursa yazabilirsiniz.

Aydın merkez değil ilanın olduğu yer köşk ilçesi bilginiz olsun ben çok uzak sayılmam yapabileceğimiz birşey olursa yazabilirsiniz.
Çok çok teşekkür ederim. sahibiyle irtibat kurduktan sonra yardımınıza danışabilirim, çok sağolun

Geri