Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Eğer ihtiyacınız performans ise, eliniz de bakım onarıma yatkınsa değerlendirin derim.
Elim onarıma yatkın, mevcut bisikletimide kadroya kadar indirip temizleyip geri topladım, ama bu kadar hakkı verilerek kullanılan bir yaşını almış carbona bakım onarım ne kadar fayda eder? almışken bir kez olsun uygun olsun deyince hepsini bir arada bulmak zor oluyor.

@Loiz İlandaki ayakkabılar o bisikletle o hale geldiyse sağlam kullanılmış gibi.
aynı kanıdayım, hakkını vere vere kullanmış sahibi. de merak uyandıran başka bir konu var aklımda. benim 5 yıllık ekipmanlarım gıcır gıcır duruyor hala, bu set nasıl bu kadar yıpranmış??

peki saadettin 6 yıllık bir karbonun kondüsyonuna ne kadar güvenebiliriz. Bu fiyat bu durumda fazla değil mi
aynı endişeler içindeyim. 6 7 yaşında carbonlara bakıyorum. olduki kılcal yada iç çatlağı var vs. uygun bir fiyat verirsem üzülmem, ama yüksek fiyata alıpda sıkıntıyla karşılaşırsam ne yaparım.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Scudo
peki saadettin 6 yıllık bir karbonun kondüsyonuna ne kadar güvenebiliriz. Bu fiyat bu durumda fazla değil mi?

Güzel ve sorulması gereken bir soru. Y.dışında daha oturmuş olan karbonfiber servis merkezlerinde kadronun işlem görüp görmediğini anlamak için bir tür rontgen cihazı ve mikro kameralar ile kontrol hizmeti sunuluyor.

Bizde ise bu kadar detaylı olmasa da büyük markalardan Aktif Pedal'ın başı çektiği ekspertiz servisleri mevcut.

Tabiki karbon bir kadroyu ikinci el tercih etmek içinde risk barındırıyor. Risk almamak için sıfır bisiklete yöneldiğimizde ise karşımıza enteresan rakamlar çıkıyor. Hepimiz hem ucuz olsun, hem en iyisi olsun isteriz ama, gerçekler biraz daha farklı.

Örneğin kendi bisikletim olan Cannondale Synapse'ı yerine bir gravel alabilmek için şu an satışa koydum. Potansiyel alıcısının benim açıklamalarıma güvenmek ve iki katından fazla verip sıfır bisiklet almak arasında tercih yapması gerekiyor.

Loiz
Yukarıda söylenen modeli eski bisikletlerle ilgili aynı fikirdeyim,mümkün olduğunca ve imkanınız doğrultusunda yeni üretim tercih edin özelliklede karbon bakıyorsanız,3 sene önce bir arkadaşa şehir dışından bir karbon bisiklet almıştık,araçla 3 saatlik mesafe olduğundan arabanın arka koltuğunda getirdik,Bursa'dan almıştık tanıdık bisikletçi olmadığından önce kendimiz denedik,setler gayet düzgün çalışır vaziyetteydi,kadroda temiz duruyordu ama kadrodan anlamadığımız için yine üst düzey bisikletler satan bir yere danıştık onlarda yapabildikleri kadar expertiz yaptılar ve aldık,1sene sonra bisikletin alın borusunun oradan sesler gelmeye başladı furş takımından sanıp söktük ama iç kısmındaki deformasyonu görünce daha önce işlem gördüğünü anladık,Sarıyer'de bir karbon tamir ustasına gönderdik,meğer daha önce aynı yerden çatlamış ve çok kötü bir tamir görmüş,karbon elyafı yerine cam elyafını basmış tamir eden kişi:acpsnr:,düşünün bisikletin tabiri caizse beynine yapılan gelişi güzel işlem,hayati bir olaya sebebiyet verebilirdi,özetle şunu diyeyim bir bisiklet ne kadar yeni ve az kullanılmışsa,her mal gibi az yıpranır ve az işlem görmüş olması kaçınılmazdır:harika:

Son düzenleme:
Loiz
Yukarıda söylenen modeli eski bisikletlerle ilgili aynı fikirdeyim,mümkün olduğunca ve imkanınız doğrultusunda yeni üretim tercih edin özelliklede karbon bakıyorsanız,3 sene önce bir arkadaşa şehir dışından bir karbon bisiklet almıştık,araçla 3 saatlik mesafe olduğundan arabanın arka koltuğunda getirdik,Bursa'dan almıştık tanıdık bisikletçi olmadığından önce kendimiz denedik,setler gayet düzgün çalışır vaziyetteydi,kadroda temiz duruyordu ama kadrodan anlamadığımız için yine üst düzey bisikletler satan bir yere danıştık onlarda yapabildikleri kadar expertiz yaptılar ve aldık,1sene sonra bisikletin alın borusunun oradan sesler gelmeye başladı furş takımından sanıp söktük ama iç kısmındaki deformasyonu görünce daha önce işlem gördüğünü anladık,Sarıyer'de bir karbon tamir ustasına gönderdik,meğer daha önce aynı yerden çatlamış ve çok kötü bir tamir görmüş,karbon elyafı yerine cam elyafını basmış tamir eden kişi:acpsnr:,düşünün bisikletin tabiri caizse beynine yapılan gelişi güzel işlem,hayati bir olaya sebebiyet verebilirdi,özetle şunu diyeyim ne kadar az kullanırsa her mal gibi bisiklette az yıpranmış ve az işlem görmüş olması kaçınılmazdır:harika:
En büyük korkum ve beni şu an frenleyen nokta da bu. Yukarda ilanını paylaştığım cube cidden temiz duruyor. sahibi arkadaş cannondale kullandığını bunu bi yerden eline geçtiğini ve kullanmadığını temizleyip sattığını söyledi. olur ya alırım, kendi de bilemez, ki samsun-aydın pandemide kargodan başka şansım yok, bu kadar mebla verip dua etmekten başka çarem olmaması riskini alamıyorum şu an. o yüzden en azından tanıdıktan olsun diye arıyorum. Bir arkadaşımız gönderdi bir tane, yardımlarınızla kafama yatan bir bisiklet bulacağımı düşünüyorum

En büyük korkum ve beni şu an frenleyen nokta da bu. Yukarda ilanını paylaştığım cube cidden temiz duruyor. sahibi arkadaş cannondale kullandığını bunu bi yerden eline geçtiğini ve kullanmadığını temizleyip sattığını söyledi. olur ya alırım, kendi de bilemez, ki samsun-aydın pandemide kargodan başka şansım yok, bu kadar mebla verip dua etmekten başka çarem olmaması riskini alamıyorum şu an. o yüzden en azından tanıdıktan olsun diye arıyorum. Bir arkadaşımız gönderdi bir tane, yardımlarınızla kafama yatan bir bisiklet bulacağımı düşünüyorum
Risk almamak istiyorsanız ne yapın edin gidip yerinde görün bakın ben öyle yaparım hep,hiç anlayamıyorum diyorsanız da expertiz yaptırıp alın derim,Allah'tan bisiklet satıcısı ve kullanıcı insanlar araba satıcıları kadar dalavereci değil,daha düzgün kişilikler,ama binde bir oluyor böyle şeyler,ikinci el baktığınıza göre bence acele etmeyin ve meraktan alıpta yol bisikletine alışamayıp satmaya çalışan kişiler çok oluyor onları gözleyin.Bu forumda bu konuda baya bilgili,yardımsever arkadaşlar var mutlaka size yardımcı olunur.

@seko35.50 forumun iyi ortamını bildiğim için takipteyim, yardımcı olmaya çalışan, katkıda bulunan gerçekten iyi insanlar var, hepinize teşekkürler

Hiçbir bisikletin olması gerektiği fiyatı malesef veremez duruma geldik. Bunun sebebi biraz açgözlülük biraz ekonomik sıkıntılar ve birazda cahillik diye düşünüyorum. Bisikletlerimizin eder fiyatını verelim ki vicdani olarak rahat olalım. Zaten az çok alacak kişi yada satacak kişi aklı başında bir insan ise ne alıcıyı üzer nede alıcı satıcıyı diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Loiz
Orta-üst seviye dağ bisikleti arayan varsa değerlendirebilir;

(link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
İyi günler. klasik severler için şöyle bir ilan paylaşmak istiyorum.

(link)

İlanı güzel yapan jantlardan ziyade 5 li ruble. (+bedava kargo) . Çok sık denk gelmez. Diğer yandan almaya karar verirseniz satıcıdan telefon numarası istediğinizde numaranın 0 (538) ... .. 00 şeklinde olmamasına dikkat edin. Bir önceki mesajımda ( #1271 ) paylaştığım Rıza Bey -kullanıcı adlı- kişinin başka bir hesabı veya bağlantılı kişiler olma ihtimali üzerinde duruyorum. -Kullanıcı adı- seçimleri ve bonkör fiyat polikaları benzer.

Son düzenleme:
Geri