Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@oğuz çakar Bence de garip. Yanlız kadro çelikmiş. Eğer rasgele seçilmediyse "çelik" seçeneği dağ, taş, çamur, kar, buz potansiyel var.

Scudo
"Cross Country" seçeneğini de işaretlemiş. İlanı koyan kişinin bilinçli bir satıcı olmadığı belli.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@a.gul29

Bana kalırsa cross motorlar aklını karıştırmış olabilir. MTB'nin karşılığı olarak Hardtail pek kullanılmıyor halk arasında ama kadro aluminyum görünüyor evet.

Bu arada kadro da fuji'nin olmayabilir. Fujinin böyle bir modelini bulamadım. Onun yerine bunları buldum.

(link)

(link)

@Muhammet Ağrı

Bu şahıs hala satmaya çalışıyor sizin kadroyu;

(link)

Birkaç ay önce 7-8 bin'e kadar inmişti diye hatırlıyorum.

7-8-9 Shimano vitesli bisikleti olup arka aktarıcı arayan varsa şu ilanı incelesin bence, sıradan aktarıcılara göre fark yaratacaktır;

(link)

Son düzenleme:
(link)
Altus setli bisiklet için 22000 fazla değil mi sizce arkadaşlar?

(link) yaklaşık 1000 € vergisi + kargosu taş çatlasa 1400 € pek setlerden anlamam ama seti 1 tık düşük derseniz 300 € da upgrade gitse 1700 € yapar. Güncel kurla 12000 TL yapar arkadaş illa kar yapacağım derse bir 3000 o koysun hadi 5000 koysun yapar 17000 TL.

@Aybek Cihan performans açısından 9 lu yeni seri altus'lardan çok farklı olacağını zannetmem. Hatta şimdiki altuslar daha yeni bir sistem kullanıyor. Yanlız titanyum olduğu için daha hafif orası kesin. Bunu 7-8 vites ile kullanmak isteyenler yanında bir de 9 lu zincir almalı.

Son düzenleme:
(link)

Bisiklet değil ki Biklet. Bikletler pahalı oluyor benim bildiğim kadarıyla. Bence müthiş bir fırsat.

Düzenleme: İşbu girdi ironi içermektedir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
(link)

sahibi az baksa anlardı piyasa neymiş (link) şu ilandaki bisiklette ilandakinin aynısı 6500 demiş adam. Karganın yavrusu sözü misali herkes kendi malını yüceltme derdinde, herkes dedim ama herkes değil tabi ki.

Adam açık açık yazmış işte ilanda "boş muhabbet için yazmayın" diye daha ne desin. :ssrtcbya::ssrtcbya:

2200 de olabilir diyecem ama 6500 u görünce galiba doğru

• Hahaha
Tepkiler: IslakElliAsker
Biraz önce sahibinden'de bir otomobil ilanına baktım. Araç çok temizdir tavan değişti yazmışlar :) takla atan arabaya utanmadan temiz yazmışlar. Kapı altlarında da boya varmış. Şaka gibi ya...

Biraz önce sahibinden'de bir otomobil ilanına baktım. Araç çok temizdir tavan değişti yazmışlar :) takla atan arabaya utanmadan temiz yazmışlar. Kapı altlarında da boya varmış. Şaka gibi ya...
Ya o biraz kismet hemen takla olarak yormayin. 2 ay once sokakta ruzgardan agac devrildi komsunun arabasının tavanina 😆

Geri