Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Önce detaylı yorumlamanız için teşekkür ederim. Fiyat konusunda haklısınız bi tık fazla, yine de fiyatını sahibiyle konuşmak lazım. Boyum 172, aslında 54 kadro bakıyorum ama sınırlar içerisinde kalır diye düşünüyorum. Şu an en büyük sıkıntım samsun-aydın mesafesi, ve deneme fırsatı yakalayamamak. yol bisikletine yeni geçeceğim bir nevi benim için başlangıç bisikleti olacak. Forumu ve malum site ilanlarını takipteyim, kafamdaki alternatifler caad12 vb., tavsiyelerinize açığım.
Aynisinin Flashred olnani da bende var tek farki jantlari diye biliyorum. Fulcrum Racing 55 var uzerinde. Ben de 2. aldim daha cok binemedim ama guzel bisiklet. Boy olarak size tam uyacagini dusunuyorum, o konuda endiseniz olmasin. Seleyi hemen degistirdim ama kilo olarak hafif iseniz idare edecektir.
Fiyat olarak su haliyle bence de biraz yuksek.

• Beğen
Tepkiler: Loiz
Scudo
Önce detaylı yorumlamanız için teşekkür ederim. Fiyat konusunda haklısınız bi tık fazla, yine de fiyatını sahibiyle konuşmak lazım. Boyum 172, aslında 54 kadro bakıyorum ama sınırlar içerisinde kalır diye düşünüyorum. Şu an en büyük sıkıntım samsun-aydın mesafesi, ve deneme fırsatı yakalayamamak. yol bisikletine yeni geçeceğim bir nevi benim için başlangıç bisikleti olacak. Forumu ve malum site ilanlarını takipteyim, kafamdaki alternatifler caad12 vb., tavsiyelerinize açığım.
172 boyla 54 kadro size zaten büyük gelir hocam, 52 ideal.

Gelen yorumlara göre bisiklet iyi, fiyat yüksek.. açıkçası fiyat beni de düşündürüyor, az daha zorlasam sıfır mı alsam diye, sizce ne teklif edilmeli? ne kadara kadar çıkılmalı?

@Loiz Çok suyunu çıkartmadan 9.5 a kadar zorlanabilir düşüncesindeyim. Tabii ki her iki tarafın memnuniyeti önemli olduğu için ortak bir fiyatta buluşulacaktır. Yeni sezon karbon ultegralı Salcano'ların fiyatını düşününce Cube'ün fiyatı uygun gibi.

• Beğen
Tepkiler: Loiz ve karanbatu
Sahibi arkadaşla görüştüm, gayet açıksözlü biri, elinden gelen herşeyi açıkladı fiyatı da olabildiğince makul tutuyor. düşünüyorum bakalım. herkese yorumları için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
(link)

Muhtemelen elinde olmayan lastikleri fazlasıyla ucuz fiyattan satmaya çalışan bir adam. Önceden ismi Mülayim bey'di şimdi Rıza Bey olmuş. Adres yanlış hatırlamıyorsam Balıkesir'di şimdi İstanbul. Verdiği iban numarası başka bir isme ait ve soyadı muhtemelen baş harfleri hariç uydurma. Bu paylaştığım ilanı da daha önceden konuştuğumda sattığını söylemişti kendisi. Tekrar yayına almış. Başka bir ilanı için fotograf istediğimde kış günü bahar havası varken çekilmiş fotograflar yollamıştı. Sattığı bazı lastiklerin Türkiye'de satışı da yok. Bu konuda kendisine soru sorduğumda bir abimden alıyorum lastikleri demişti. 60 tl diyordu ama bana 40tl ye kadar inmişti.

Edit: Belki de ben gereksiz yere şüphelenmişimdir, adamcağızın 2 ismi vardır, Balıkesir-İstanbul'da evi vardır veya taşınmıştır, banka hesap numarasının sahibi bir akrabasıdır, hemen satılsın uğraştırmasın diye ucuzdan veriyordur ve lastikleri de yasal yollardan elde etmişlerdir. İstanbul'da olan varsa elden alışveriş şeklinde gidip görülerek işin aslı öğrenilebilir duruma göre alışveriş yapılabilir.

Son düzenleme:
@denizt
Ben de iki farklı zamanda iki farklı bisiklet için farklı şehirlerdeki aynı adamla yazışmışım, bunu da sonradan eski mesajlara bakınca fark etmiştim. İkisinde de fiyatlar çok uygundu ve pazarlık yapmaya gerek yoktu. Şansıma ikisinde de içime sinmeyip son anda vazgeçmiştim.
O zamandan beri sarı sitede tanıdığım satıcılar dışında şehirdışından yüksek tutarlı alışveriş yapmam. Bakıp görerek almak en iyisi.

(link)

kendim için almayı düşünüyorum, rica etsem yorum yaparmısınız? alınırmı? +'ları -'leri? en önemlisi aydından olan tanıyan var mı? başka önerilere de açığım

172 cm için uygun bisiklet

(link) kendim için almayı düşünüyorum, rica etsem yorum yaparmısınız? alınırmı? +'ları -'leri? en önemlisi aydından olan tanıyan var mı? başka önerilere de açığım

Bisiklet güzel ve temiz lakin 4000 pahalı. Attain pro ultegra sını geçen sene 6750 e aldım 2016 modeldi ve 1000 km bile binilmemişti. Her şeyin bir raf ömrü var ister binsin ister binmesin.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Fiyat konusunda çok esnek değil sahibi arkadaş, o yüzden bekliyorum dediğiniz gibi bu fiyatı vermek aklıma yatmadı bir türlü. Bisiklet tavsiyeniz varsa alabilirim, eşte dostta tanıdıkta..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Fiyat konusunda çok esnek değil sahibi arkadaş, o yüzden bekliyorum dediğiniz gibi bu fiyatı vermek aklıma yatmadı bir türlü. Bisiklet tavsiyeniz varsa alabilirim, eşte dostta tanıdıkta..
10 sene ömrü var desen %60 gitti. Beraber bir ömür yaşasınlar. O nakit ile çok fazla seçenek var

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@Loiz özellikle karbon tercihiniz yoksa sadece 150 km kullandığım Peugeot R14 bisikletim ilanda düşünürseniz

10 sene ömrü var desen %60 gitti. Beraber bir ömür yaşasınlar. O nakit ile çok fazla seçenek var
Çok haklısınız, acelem yok, araştırmaya devam.

@Loiz özellikle karbon tercihiniz yoksa sadece 150 km kullandığım Peugeot R14 bisikletim ilanda düşünürseniz
Teşekkür ederim, forumu takipteyim ilanınızı gördüm, mevcutta bir bisikletim zaten var, bir tanede yol istiyorum olmuşken karbon yol almayı planlıyorum

• Beğen
Tepkiler: Şahans
Çok haklısınız, acelem yok, araştırmaya devam.

Teşekkür ederim, forumu takipteyim ilanınızı gördüm, mevcutta bir bisikletim zaten var, bir tanede yol istiyorum olmuşken karbon yol almayı planlıyorum
Aynen acele etme. 52 kadro bisiklet çok.

• Beğen
Şu ilana bakmak isteyebilirsiniz:
(link)

Satıcıyı tanımam ancak fiyat çok cazip gibi görünüyor.
İlanı düşer düşmez inceledim, yorgun duruyor, alırsam baya uğraştıracak diye düşünüp değerlendirmemiştim. Sizce?

İlanı düşer düşmez inceledim, yorgun duruyor, alırsam baya uğraştıracak diye düşünüp değerlendirmemiştim. Sizce?

Fotoğraflar düşük çözünürlüklü olduğu için kesin konuşmak zor ancak yaşına göre oldukça temiz duruyor. Büyük fotoğ raflar isteyerek daha net fikir sahibi olmak mümkün.

Burada asıl karar vermeniz gereken şey ne tür bir bisiklet aradığınızdır. Agresif ve performans/tırmanış odaklı bir makine istiyorsanız bu makine bu fiyata alınabilecek en iyi tercihlerden biri olur. Düzde daha hızlı sürüş için daha aerodinamik bir kadroya, daha rahat ve pürüzsüz bir sürüş tercih ediyorsanız endurance sınıfında bir makineye ihtiyaç duyarsınız.

Eğer ihtiyacınız performans ise, eliniz de bakım onarıma yatkınsa değerlendirin derim.

@Loiz İlandaki ayakkabılar o bisikletle o hale geldiyse sağlam kullanılmış gibi.

• Beğen
Tepkiler: Loiz ve yavuzkosar
Fotoğraflar düşük çözünürlüklü olduğu için kesin konuşmak zor ancak yaşına göre oldukça temiz duruyor. Büyük fotoğ raflar isteyerek daha net fikir sahibi olmak mümkün.

Burada asıl karar vermeniz gereken şey ne tür bir bisiklet aradığınızdır. Agresif ve performans/tırmanış odaklı bir makine istiyorsanız bu makine bu fiyata alınabilecek en iyi tercihlerden biri olur. Düzde daha hızlı sürüş için daha aerodinamik bir kadroya, daha rahat ve pürüzsüz bir sürüş tercih ediyorsanız endurance sınıfında bir makineye ihtiyaç duyarsınız.

Eğer ihtiyacınız performans ise, eliniz de bakım onarıma yatkınsa değerlendirin derim.

peki saadettin 6 yıllık bir karbonun kondüsyonuna ne kadar güvenebiliriz. Bu fiyat bu durumda fazla değil mi

Karbon bisiklet alacağım zaman 2 senelik binilmemiş bisiklet bakıyorum. Yılda 10.000 devirmiş adamın kadrosuda seti de yorgun olur. Zaten bir aynakol olmuş 2000 tl😀

• Beğen
Geri