Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahte mi?

Orasi shimano service center'dir ve o sekilde sahte bir urun satma olasiligi sifirdir. 3-5 kurus fazla kazancin pesinde kosacak kisiler degillerdir.
Bahsettiginiz ambalaj ise shimano'nun kullandigi yeni ambalaj stili.

Zaten taklit bir urun yapmak isteyen kisi boyle farkli bir tasarima girmez, gider mavi ambalajin aynisini basar.
Kapiş?
Mesele zaten o değil bunu bizim shimano nun tavsiye ettiği şekilde doğrulama şansımızın olmaması!
Kapiş?

Scudo
Önceki sayfalarda bahsi geçmiş bi konuyla alakalu bir deneyim paylaşmak isterim. Tekstil sektörüne plastik enjeksiyonla ürün üretimi yapan bir firmada çalışıyorum. Biz de bazı işleri alt tedarikçilere paslıyoruz ben de bu alt tedarikçilerin denetimlerini de yapıyorum. Bizim çöpten toplanan plastiklerden ürettiğimiz hammaddeyi kullanan bu firmalar, bizim ürünlerimizi ürettikten sonra aynı makinelerde pek çok gıda üreticisine ambalaj ürünleri basıyor. Mümkün mertebede bu tip uygunsuzlukları ciddi uygunsuzluk olarak değerlendirip iş ilişkileri sonlandırılır, yani o firmalar bunu bile bile yapmıyor ancak gıdada fason işin içine girdi miydi çoğunlukla sağlık arka kapıdan usulca mekanı terkediyor maalesef..

handmade olmayan bisikletlerin hepsi taiwan da üretiliyor (%98) atheos da bile made in taiwan yazısı var.

• Beğen
Tepkiler: theGenius
Yürüyüş her mevsim olur, dağcılık her mevsim yapılır ama bizim sezon kapaniyor yavaş yavaş buralar bu sıralarda fazla bisikletçi siniri yapar . Ayrıca MTB kullanan arkadaşlar biraz daha sakin oluyor bizim gibi yol bisikletcileri trafikle dalas, insanlarla uğraş biraz gergin tipler oluyoruz.
Şu yoruma keşke bir den fazla beğenebilsek... çok doğru yazmışın abi.

Önceki sayfalarda bahsi geçmiş bi konuyla alakalu bir deneyim paylaşmak isterim. Tekstil sektörüne plastik enjeksiyonla ürün üretimi yapan bir firmada çalışıyorum. Biz de bazı işleri alt tedarikçilere paslıyoruz ben de bu alt tedarikçilerin denetimlerini de yapıyorum. Bizim çöpten toplanan plastiklerden ürettiğimiz hammaddeyi kullanan bu firmalar, bizim ürünlerimizi ürettikten sonra aynı makinelerde pek çok gıda üreticisine ambalaj ürünleri basıyor. Mümkün mertebede bu tip uygunsuzlukları ciddi uygunsuzluk olarak değerlendirip iş ilişkileri sonlandırılır, yani o firmalar bunu bile bile yapmıyor ancak gıdada fason işin içine girdi miydi çoğunlukla sağlık arka kapıdan usulca mekanı terkediyor maalesef..

Hocam güzel detay için teşekkür ederim, gıda müh den bir arkadaşım var, onunla konu açıldı , döndü dolaştı ,ekmeğe geldi.. Üretim bandından çıkma tüm tesislerde neredeyse ve özellikle ambalajlı ekmeklere , "ekmek aroması " konduğunu söylmemişti. Düşünsenize, ekmek bile doğal değil .. kaldı ki, marketlere , büfelerde , okul kantinlerine nakledilen en basit pet su şişeleri bile, sevkiyat sırasında aşırı hava ya da ortam sıcaklıklarına maruz kalıyor çoğu zaman ve petin kimyasalı suya karışıyor.. Kısacası engel olunamaz bir kuşatmadayız... Bizi sistem öldürecek 😬

• Hahaha
Tepkiler: Semih Cavdar
Shimano ülkemizde çok düzgün çalışmıyor. Ben anlatmayayım herhangi ciddi bir bisiklet mağazasına gidin, size dert yansınlar.

Son düzenleme:
Geri