Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport 27 Vs

Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim hiç bir şekilde vaz geçiceğimi sanmıyorum. 14 yıllık sporcuyum uzakdoğu sporuyla ilgileniyorum en azından kendimi azda olsa savunabilirim :). Yama seti w.s zamanla alıcam becerebilceğimi düşünüyorum. Şu an dış aksesuarlarını tamamlamaya çalışıyorum. Şu an KM sayacım ve arka bagajım alındı ışıklar kaldı daha sonra da yama seti pompa alıcam.

Lastiğe sıkılan sıvılar hakkında bilginiz var mı? Ne kadar koruyor yada işe yarıyor mu? 20 tl cvarındalar yama seti v.s para verince aynı fiyata denk gelicek

Bir adet daha salcano city sport 27 vs aldık. Bisiklet diğer markalara göre uygun ve güzel olması +1 öne geçiyor. Diğer markalarda aldığımız fiyata bulabilceğimiz vites altus ve 21 vites oluyor genelde.

• Beğen
Tepkiler: ygtdkc
Scudo
@Betül özkal

lastiğe sıkılan sıvılara bence gerek yok. aynı lastikleri kullanıyoruz ve çivi kalınlığında bir tel hariç benim lastikleri hiçbir şey patlatamadı. (toplam 4000 km) yama seti gerekli bence, iç lastik değiştirip yama yapmak, iyi kötü vites ayarından anlamak bisikletli olmanın farzlarından :)

not: lastik basınçlarını düşük tutmayın sakın. 60-70 psi arası iyidir. arka lastik 65-70 arası daha uygun.

Son nacizane tavsiyelerim ise; bisikletinizin ergonomik ayarlarını doğru ayarlamanız - bu gerçekten çok önemlidir; sele yülsekliği, sele açısı, önde arkada duruşu, gidon yüksekliği, boğaz vb. Zamanla kullandıkça kendinize göre ayarlarsınız ama en başta bilen birine de danışabilirsiniz - ve bisikletinizde ağırlık yapacak gereksiz/fazladan aksesuar-malzeme bulundurmamanızdır. Gereksiz şeyler bulundurursanız, fazladan ağırlık yapacak, onları taşımak için gereksiz enerji harcamak zorunda kalacaksınız. Tekrar hayırlı olsun.

@Ahmet Ayaz

Önerileriniz için teşekkür ederim. Lastikler güvenilir sanırım okumuştum hakkında ki yorumları fakat insan yinede tedbiri elden bırakmak istemiyor. Vites ayarları yeni olduğundanmı bilmiyorum bugün bindiğimde ayarlarda bi bozukluk vardı sanırım. 2- 4,6 yapınca sıkıntı yok fakat 1-1,3 arası ses gelior aynı şekilde 3-7,9 arasında da öyle. Ayarlar neden bozulur acaba?

@akifberkant

Bisikletin gidonu sanırım biraz yüksek seleyi yükseltebildiğim kadar yükselttim sele yüksekliğim şu anda normal yani bacaklarım düz bi şekilde oluyor pedala topukla bastığımda. Fakat gidonu yüksek toplamış arkadaş bende ilk günün heycanıyla farkına varamadım.

Aksesuar olarak arka bagaj kesinlikle almak istiyorum çünkü bi yere giderken malum kışa geldik yeni kıyafet yada fotoğraf makinemi taşıyorum sırtımda toplam 40 km en fazla yaptığım mesafe bu şekilde sırtımda taşıyınca omuzlarıma yük biniyor ağrı yapıyor ve sırtımın çok fazla terlemesine neden oluyor.

@Betül özkal

Haklısınız, sırt çantası taşımak daha zor, o tür malzemeleri bisiklete taşıtmak en güzeli; sonuçta tur bisikleti :) Demek ki bagaj gereksiz değil :) Ayarlı boğazı bir ayarlatırsanız daha rahat olur. Belki ilerde sabit bir boğaz alırsınız. Hem esnemez/gevşemez, hem de hafif olur. Gönlünüzce olsun, güle güle kullanın.

@akifberkant

İstanbul Avrupanın bisiklet yolları malümünüz bisikleti alalı 5 gün oldu fakat 4 gün boyunca esenler sirkeci git gelleri yaptım. Asvalt yolda inanılmaz bir sürüş keyfi yaşatıyor bisiklet fakat sahil yolunda kaldırımlı kısıma geldiğinde maşayı kitleyince takır tukur gidiyor ve bu hem hızımı yavaşlatıyor hemde keyfimi kaçırıyor. O yüzde ileride hafiflik açısından geçilebilir düz maşaya zamanla olucak oda.
Bagaj dediğiniz gibi şart bir hale geldi 5 günde bunu hissettim omuzlarım tutuldu resmen fotoğraf makinesi ekipmanlar ve çanta 3 4 kg yakın geliyor ve buda beni zorluyor. Gidon boyunu bu hafta içi bagajı taktırırken ayarlatıcam banada yüksek geldi çünkü ne kadar kaldırırsam kaldırıyım sele gidonu geçmiyor.

http://l1310.hizliresim.com/1g/g/tl6t4.jpg

Km saatimizide aldık. Sırada bagajlı fotoğrafı var :). Işıklarımızıda aldık mı herşey tamam olucak.

@Betül özkal

Beni yanlış anladınız:) Ben maşayı değil gidon boğazını kastettim :)şimdi o gidonu tutan, gidonun yüksekliğini, alçaklığını ayarlamaya yarayan bol vidalı parça, zamanla esner, vidaları gevşer, gidon oynar, hemen sıkarsanız düzelir ama sabit boğaz daha iyidir, - maşadan bahsetmiyorum :)- Neyse ben daha fazla gevezelik yapmayayım, güle güle kullanın.

@Ahmet Ayaz

(link)

65-70 arası uygun değil. üst sınır 65 bu bisikletteki lastikte...

@akifberkant

Pardon yanlış anlamışım :)

Hayırlı olsun, bulabilmenize sevindim ben alırken inşallah beyaz gelmez diye dua ediyordum ama beyazı da çok havalıymış, neyse nazar deydirmeyeyim, kazasız belasız eskitirsiniz umarım...

Beyazın güzel olması bir yana, kıyafet seçimi de siyah olmuş. Siyah bisiklette beyaz kıyafetleri, beyaz bisiklette de siyah kıyafetleri çok şık bulmuşumdur her zaman. Bisikletin güzelliğini öldürmemiş oluyorsunuz. :)

@mahir d.

Teşekkür ederimm. Hepimiz kazasız belasız sürelim bisikletlerimizi. Bisikleti aldığım yerde siyahıda varmış fakat beyazı daha çok hoşuma gitti. Şimdi erkek arkadaşıma da alıcaz bi tane siyah yada füme.

@ahmetcan44
Teşekkürler

Bisikletiniz hayırlı olsun. Kazasız güvenli sürüşler olsun. Ayıptır sorması bisikletinizi kaç paraya aldınız?

Decathlon'dan aldığımız pompayı ellerimle monte ettim bisikletime :) Yavaş yavaş gerekli malzemeleri alıyorum.
http://s1310.hizliresim.com/1g/j/tmrm9.jpg
1 adet daha Salcano cs 27 VS sahibi olduk 20'' erkek arkadaşıma aldık. Bisikletten gayet memnun oldum ve tercihimiz bu modelden yana oldu.
http://j1310.hizliresim.com/1g/j/tmrq8.jpg
http://j1310.hizliresim.com/1g/j/tmrr3.jpg
Arka fonda gözüken klasik bizim hayatımız. Bisikletlerimizde onunla birlikte bütünleşti :)
http://s1310.hizliresim.com/1g/j/tmrry.jpg

Güle güle kullanın. Erkek arkadaşınıza bisiklet fikrini siz aşıladıysanız da tebrik ederim. Biz kız arkadaşımıza söylediğimizde "amaaaan boşver" şeklinde geri dönüşler oluyor. :p

@ahmetcan44
Teşekkür ederimm eveet ben aşıladım sağ olsun benim isteğimi geri çevirmedi. En azından yanımda sürerken o olucak. Kandırabilirsem uzun yol bile yapabiliriz. Umarım sizde aşılıyabilirsinizz :))))

Betül hanim fotograflar cok guzel olmus. Sanirim isiniz fotografcilik. Kadrajlar ve teknikler cok basarili.
Cift olarak bol pedalli gunler dilerim :)

Bisikletiniz çok güzel hayırlı olsun iyi sürüşler. Fotoğraflar benimde dikkatimi çekti. Çekenden mi , makinadan mı , bisikletten mi ? Yoksa bunların hepsinin birleşmesindenmi meydana geldi. :)

Teşekkürler arkadaşlar. Amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum fotoğraflar dediğiniz üçlüden kaynaklanıyor sanırım :).

Bugün DX den ışık siparişlerimizide verdikk. Denemek için 1'er tane sipariş ettik. 17.85 dolar tuttu aldıklarımız. Geldiğinde yorumları paylaşırım. Buff aldık 1 adet daha önce alan arkadaşlar varmı DX den? Gelince nasıl birşey olduğunu görücez ama eğer varsa yorumlarını almak isterim.

(link)
(link)
(link)

Bu ürünleri sipariş ettik bakalım kaç günde elmde olucak :)

Geri