FelixTheCat
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 868
- İsim
- Betül
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim hiç bir şekilde vaz geçiceğimi sanmıyorum. 14 yıllık sporcuyum uzakdoğu sporuyla ilgileniyorum en azından kendimi azda olsa savunabilirim . Yama seti w.s zamanla alıcam becerebilceğimi düşünüyorum. Şu an dış aksesuarlarını tamamlamaya çalışıyorum. Şu an KM sayacım ve arka bagajım alındı ışıklar kaldı daha sonra da yama seti pompa alıcam.
Lastiğe sıkılan sıvılar hakkında bilginiz var mı? Ne kadar koruyor yada işe yarıyor mu? 20 tl cvarındalar yama seti v.s para verince aynı fiyata denk gelicek
Bir adet daha salcano city sport 27 vs aldık. Bisiklet diğer markalara göre uygun ve güzel olması +1 öne geçiyor. Diğer markalarda aldığımız fiyata bulabilceğimiz vites altus ve 21 vites oluyor genelde.
Lastiğe sıkılan sıvılar hakkında bilginiz var mı? Ne kadar koruyor yada işe yarıyor mu? 20 tl cvarındalar yama seti v.s para verince aynı fiyata denk gelicek
Bir adet daha salcano city sport 27 vs aldık. Bisiklet diğer markalara göre uygun ve güzel olması +1 öne geçiyor. Diğer markalarda aldığımız fiyata bulabilceğimiz vites altus ve 21 vites oluyor genelde.