Betül Kardeşim Hatırlatma..
-Zefal Ayna 35 tl
Şu anda bu Ayna'yı kullanıyorum.(link)
Gayet memnun olmakla beraber kırılsa bile gidip tekrar alıyorum.Çünkü hem diğerine göre ucuz montesi gayet kolay..
Betül Kardeşim genel olarak,özür dileyerek bir hatırlatma yapmak istiyorum.Bu Bisikletçi satış mağazalarından epey kazık yedim.Artık başka yönde alışveriş sistemini öneririm.
Örneğin:
-Benim aldığım arka Flaşör Kırmızı lamba ne kadar biliyormusunuz.35 tl Ben Toptancımdan 3 tl'ye aldım.Milyoncuda da 5 tl'dir
-Neymiş?. Wörth,Marka) Ruble,zincir temizleyici 35 tl.Duydumki Petrol yani Benzinlikler'de 10 tl veya Araba Sanayi kesimlerinde başka marka da olsa 5 tl'deyince Yuh dedim
-Wörth Yağ 35 tl.Wörth yağını al zincir toz kapmaz dediler alakası yok,çünkü zincirim yinede fazla toz kapmasada çamurumsu oluyor.
Not:
Zincir ve Rubleyi temizlemek için 2-3 tl'ye yağlı boya fırçası alıyorsun (Pahalı markalardan değil) Çamur,pis yağ gibi maddeleri fırçayla temizledikten sonra Mazot,bildiğimiz Motorin'le yıkayıp sonra annelerimizin kullandığı Makine yağı veya araba Motor yağı bile olur,atıyorum 5-30 veya 10-40 gibi.
-Bu konuda bazı arkadaşlar bu gibi malzemeleri Çin'den getirtiyorlar.Ben nasıl olduğunu bilmediğim için getirtemiyorum.Örneğin bi arkadaş Kask'ı 15 tl'yemi aldım dedi hatırlamıyorum bayağı ucuza getirtmiş.
-Buyur!.(link) Ben bu paraya 200 tl daha katsam Kron XC 250 alırım.
Decathlon'dan 40 tl'ye yağmur geçirmez Avcı alt yağmurluk gördüm,aldım işimi görür en azından.Gerçi Decathlon'dan her ürünü değil tabiki işimize gelen veya indirimde olan sezon sonu ürünleri alıyoruz.
Neyse Kusura bakma Kardeşim fazla uzattım,maksadım ben zamanında fazla para ödedim,onu belirtmek istedim.
Hoşça Kalın...