Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport 27 Vs

@Betül özkal

Slm Betül hnm,
Size özelden bisiklet fıyatını sormuştum daha önce, sonunda karar verip, salcano 21vs hepsiburada.comdan sipariş verdim, ürünü bekliyorum ama bu arada bu yabancı sitelerden donanım için malzemelere bakmaya başladım bile sizin sipariş verdiğinizi okumuştum, ürünlerin akibetini öğrenmek istedim ne oldu elinize ulaştımı? elinize ulaştı ise sağlamlarmı? gümrük vesaire bi sıkıntı çıktımı bende kendimi zor tutuyorum alış veriş için bilgi verirseniz sevinirim...

Scudo
@ahmet fatih elbir

Öncelikle hayırlı olsun bisikletiniz Allah kaza bela vermesin. DX.com dan yaptığım alışverişlerin hepsi elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Fakat aliexpress.com dan forma sipariş etmiştim oda geldi ancak geliş süresi neredeyse 2 ayı buldu. Aliexpressten alıcaksanız çok dikkat etmeniz gerekiyor satıcılar arasında sahtekarlar da varmış. Dx den alcaksanız gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz ben başka siteden ürün almadım hiç. Fakat sitemize sponsor olan bir site daha var buyincoins diye orasıda güvenilirmiş. Eğer Dxden aldığınız ürünler hatalı bozuk çıkar ise siteden şikayet bölümü var oradan konu açıyorsunuz size yenisini yolluyorlar. Mallarının arkasında duruyorlar. Bazı ürünler Buyincoinste daha ucuz olabiliyor orayada bakmanız fakat çeşit kısıtlılığı var sitede.

Saol.İnş bi ürün gelsede sağlammı değilmi bi görsem son ürünü aldım siteden, nasip artık.
yanlış bakmadıysam ön ve arka farların usb ile şarjlıları ve güneş enerjisi ile çalışanları var galiba ben onlardan istiyorum.Detaylı bilgim yok konu açıyım en iyisi .

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
İyi günlerde kullanın. Bisiklet ve ekipmanlar çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
@Betül özkal

Bu programın adı ne?

Ekleme: sanırım google map..
Loading.. %61

@ahmet fatih elbir

Hayırlı olsun sanırım Hepsiburada'daki son salcano 21VS'yi siz almışsınız:)
alışveriş için fasttech.com 'u öneririm, kargo standart olarak ücretsiz geliş süresi diğer Hong Kong ve Çin menşeli sitelere göre daha hızlı..

@Hakan Genç

Adını şu anda tam olarak hatırlamıyorum fakat runkeeper olması gerekiyor.

Ya benim hepsiburadadan olan siparişimi ürün temin edilemediği için iptal edildi ve malesef bisikletsiz kaldım artık zamlı 2014 model alacam galiba,

Sirkeciye gidin orada istediğiniz bisikletten var fakat şu an tadilattalar. arayıp bilgi edinebilirsiniz hafta içi

• Beğen
Tepkiler: Ahmet F.ELBİR
Geçen hafta vardı 1 tane, Bgn tesadüfen arkadaş oradaydı sormasını rica ettim ama tadilatta olduklarındanu çıkarmıyorlar dışarın hatırlamıyorum falan demiş , tadilattan dolayı bisikletlerin çoğunu çıkarmıyorlar dışarı yarın firsat bulursam bir ara uğruyacam oraya

YAZI ABUK SUBUK OLMUŞ KAÇMIŞ ARADAN

Sonunda C.tesi gidip herhalde türkiyedeki son city sport 27vs yi ben aldım.
Ama henüz binmek nasip olmadı arabaya atıp eve getirdim. yoğun programım vardı hafta sonu bide ekipmanım eksik baya hatta hiç yok,
Artık ekipman ve kondisyonum tamamlanınca forumdan fatih civarından tur a çıkan arkadaşlara katılırım oda bahar da olur herhal,
Bu arada forumdan bisiklet tavsiyesi için mesaj atıp bilgi veren herkeze teşekkürler.

@ahmet fatih elbir

kaça alabildiniz :)
şanslıymışsınız ki sipariş ettiğiniz ürün bitmiş ve daha güzel bir bisiklet almışsınız...

(link)

Buda Dül Dül ün Resmi

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1782163_10152209454999805_886389462_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
@ahmet fatih elbir

benim gelecek lastikler de böyle reflektörlü olacak :D fotoğraflardaki kadar parlıyor mu normalde de?

yo hatta farkında bile değildim resmi çekince anladım

akşam denemek lazım

@ahmet fatih elbir
kendi konunuzu da açın artık o zaman :D resim çekilmeye başladığına göre...
bir de fiyatı ne kadardı? bir ara yüksek geldi diye kızıp vazgeçmiştiniz.

Ewet fiyat bana yüksek geldi, hepsiburadadan sizin tavsiye etmiş olduğunuz, 21 vs vardı hatırlarsanız onu aldım 3 gün bekledim, meğer ürün stokta yokmuş sonra bunu 800 tl ye almak zorunda kaldım, yoksa aynı paraya 24 vites carraro224 alacaktım görüntü daha güzel ama donanım olarak eksik kaldı bundan

konu açacam zaten Betül hanımda baya yardımcı oldu, bilgisi olsun anlamında buraya yazdım.

@ahmet fatih elbir
eski seri olması sorun çıkarmaz, bu aldığınız bisiklete en yakın model şuan city sport 30
vites sistemi altus-acera'nın 1 seviye altı
aynakol xcm-xcr'nin 1 seviye altı
lastikler country plus-touring plus'ın1seviye altı
fiyatı da 929tl...

daha iyi bir bisikleti daha ucuza aldınız ne olursa olsun. :in:

Ahmet Bey Hayırlı olsun bisikletiniz. Nereden aldınız acaba bisikleti? 800 TL çok vermişsiniz gibi geldi ben yarısını taksitli almama rağmen 720 TL ödedim bisiklete. Sanırım doların yükselişiyle alakalı bu fiyat. Emin olun pişman olmazsınız. Bende sizin gibi carraro 224 modelini çok aradım bulamadım bulamayınca da salcano ya yöneldim ve bunu buldum.

Bu arada salcano yeni çıkarttığı modellerde neden hepsine altus vites sistemi uygulamış onu anlamadım sitede mi bir sıkıntı var acaba? Fiyat aynı fakat donanım düşük olmuş sanki

@Betül özkal
döviz kuru nedeniyle böyle oldu.
geçen seneye kadar en alt 27 vites serisi aceraydı, bu sene altus da 27 vites seçeneğiyle çıktı.

haliyle 27 vitesli bisikleti en az masrafla çıkarmak için altus kullanılmış.

Geri