Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport 27 Vs

Bagaj üstü çanta;

(link)

(link)

Heybe;

(link)

Fiyatlar gayet uygun. Kargo ücreti yok, takipli postayla geliyor. Bagajlarınıza çok güzel uyum sağlayacaklardır. :) Özellikle ikinci sıradaki bagaj üstü çanta omuz çantası olarak da kullanılabildiği için hem şık, hem ergonomik.

Scudo
@ahmetcan44

aklımda heybe almak var fakat zamanla olucak hepsi. Genelde Fotoğraf makinesi çantası ve kıyafet çantamı yanımda taşıyordum. Heybe alırsam da pek kullanamıycm yani makineyi koyamıycağım için pek işime yaramıycak. İleride artık ihtiyaçlarıma göre şekillenicek sanırım. Araştırdığınız için teşekkür ederim

@ahmetcan44

:( Vay anasını!.Burada ki Bisiklet mağazalarından bayağı pahalı fiyatlarla ürün almışız!.

Örneğin:

(link)

Merida çanta:17.48 Dolar=35tl.

Burada 200 tl'den aşağı alamazsın!.

Teşekkürler Arkadaşım..:)

@Kadir Altuntaş

Rica ederim Kadri Abi. Aliexpress'te dolaştıkça, insan cüzdanına hakim olamıyor. Söz konusu ucuz yollu aksesuarlar ise, dikkatli ol derim çünkü bir anda sepet doluveriyor ve almadan çıkamıyorsun, vicdanınla cüzdanın arasında sıkışıyorsun. :)

Havalar soğumaya başladı fakat ayağımın sakatlığı tam geçmeden dayanamayıp bindim bisiklete :). Şuna şait oldum ki biz avrupa yakasındaki arkadaşlar Bisiklet yolumuz var demiyelim kesinlikle. Anadolu yakasında ki bisiklet yolu bisiklet trafiği insanların sahilde sürekli bir uğraş içinde olmaları çok hoşuma gitti. Güzargahim Esenlerden başlayıp ilk olarak bağcılara gitmek aile arasında kahvaltıdan sonra tramvayla beyazıta geçtim. Aslında Sirkeciye kadar gidecektim ki daha fazla sıkışıklığa dayanamayıp indim yokuş biter bitmez. Sirkeciden erkek arkadaşım minibüsle geldi aldı beni oradan karşıya göztepeye park ettik aracı ve bisikletlerle sahile indik Anadolu yakasını pek bilmediğimden nereden başladık nereye gittik bilmiyorum ama toplam 40 km kadar bir yol yaptık. Birde talihsiz bir olay yaşadım birazda suç bendeydi. Arkadaşım arkadaydı benim önüme geçmek istedi bende yol boşken geçirmiyim diye düşündüm pedala basmamla bisiklet bir sola bir sağa yattı öyle korktum ki anlatamam eğer düşseydim kesinlikle ama kesinlikle ciddi bir şekilde yaralanırdım. Allah korudu fazla telaş yapmadım Allah'tan pedal bacağımı çizdi birazcık oda nazar boncuğu olsun diyorum. Kesinlikle dikkatli sürmek gerekiyor kaza geliyorum demiyor ne yazık ki.

Evden çıkış ve babamın beni uğurlaması :))
http://i42.tinypic.com/2pripzr.jpg
Sirkecide arkadaşımı beklerken
http://i44.tinypic.com/4rsqr4.jpg
Buda bisikletlerimizz.
http://i43.tinypic.com/2ikz62f.jpg

Dipnot: Tramvay ve metrolara yoğun saatler dışında bisikletle binebiliyoruz. Metrolarda sıkıntı yaşamadım fakat bugün ilk kez tramvaya bindim binmek istiyen arkadaşlar var ise yardımcı olur umarım

Bence olması gereken bir şey. Birde dikkat ettim insanlar bilinçlenmiş bisiklet yolundan yürümüyorlar.

İlk resimi görünce salcanonun yaptığı bu bisikletin bu kadar iğrenç olduğunu daha yeni gördüm.Lütfen alınmayın.Bu benim kendi düşüncem.Zaten oldum olası Salcano'yu sevmem :).Ayrıca donanımlara sözüm yok fakat tasarımı kötü.

@Ali Ceylan

Bir bisiklette bu kadar aşşalanırdı teşekkürler :). Söyledikleriniz pek umrumda değil herkes kendi bütçesine göre bişeyler alıyor ben bisikletimden memnunum iyileri sizin olsun :)

@Betül özkal

29 ekim de caddebostan ve suadiye arasında ki volkan konak konseri öncesi, konser başlamadan 3-4 saat öncesi şehir dışından gelenler sağolsunlar o bisiklet yolunu işgal etmekle kalmayıp bizi bisiklet yolundan gittiğimiz için, bisiklet yolunda durduğumuz için kocasına şikayet eden kadınlar bile vardı... Bu tür organizasyonlarda bisiklet yolunun olduğunu bile bilmeyenler dağdan gelip bağda kini kovmaya devam ediyorlar ne yazıkki zil flaşör vs bunları etkilemiyorda 4-5 kişilik gruplarla bisiklet yolundan gitmeye devam ediyorlar... biz bisikletliler paten kayanları rahatsız etmemek için bisiklet yolundan çıkmıyoruz mecbur...

Bostancı ve Dragos arası özellikle cumartesi ve pazar 2 metrede bir bisiklet yoluna park eden, ışıklardan bisiklet yoluna çıkış için yapılmış rampaların üzerine park eden araçlar, bisiklet yolu üzerinde mangal yapanlar hafta içi ise tek tük önemsiz olmak üzere yine mangal yapanlar özellikle bunlar bisiklet yolu üzerinde ayakta beklerler...

Bisiklet yolu ve yaya yolu çok büyük punto yazılarla belirtilmesine rağmen ve Fenerbahçe ordu evinden Caddebostana kadar 2 senedir defalarca farklı renklerde (önceden beyazdı sonra sarı ve en son maviye boyandı) bisiklet yolunun boyanmasına rağmen, ilk defa o sahil şeridine gelenler yada düzenli olarak her hafta sonu, mangal yapanlar arabaları kaldırıma bisiklet yoluna ve giriş çıkışları kapatarak park edenler bir türlü değişmedi...

@hakan grmn

Hakan bey, Sanırım anadolu yakasında yaşıyorsunuz, Avrupa yakasında ki bisiklet yolunu görmeden bence yaptığım yorumu anlıyamazsınız. Avrupa yakasında ki bisiklet yolu vasat ve İstanbul'da ki şehir içinde neden MTB seçtiklerinin kanıtlarından biridir. Ne yazık ki ülkemizde böyle yolların azlığından insanların bilinçsizliği ortaya çıkıyor. Onlara da birşey diyemiyorum açıkçası çünkü kaç tane bisiklet yolu gördüler ki? Yada Spor amaçlı ulaşım amaçlı ailesinden kaç kişi bisiklet sürüyor ki? Bu aile yapısı ve toplumla alakalı şeyler. Ailesinde yakın çevresinde etrafında bu gibi şeyleri görmemiş insanların yaptığı yanlışlar onların gözüne batmaz ve karşı tarafı suçlarlar. Hani ilk okul lise yıllarında hiç kitap okumuyor diye kızılan çocuklar var ya asıl sorumlu olan aileler olduğu halde suçlanırlar. Ailede kimse kitap okumaz ise çocukta okumak istemez gibi bişey buda :)

Deneme fırsatım olmadı en fazla 50 km deniyebildim. Olmaması için bir sebep yok dünya turu yapan çoğu kişinin bisikleti 4 4 lük bisikletler değil sonuçta. Forumda da örnekleri bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: hanifidemirel
@Betül özkal

carraro sportive serisinden istiyordum aslında ama piyasada hiç yok nerdeyse. bunu buldum şimdi ve alacam sanırım. zira bu yaz izmir-antalya turunu artık kesinlikle gerçekleştirmek istiyorum.
yorumunuz için de teşekkürler.

Salcano city sport 27 vs den daha iyi bisikletler var mı? Tabi ki var fakat bütçeye göre alınıyor hepsi. Bence Bisikleti hor kullanmadıktan sonra Dünya turuna bile katılabilirsiniz. Çok örnek var. Fiyatına göre çok güzel bir bisiklet 300km oldu neredeyse bir sıkıntı çıkartmadı bana çok şükür. Bende Carraro 224 'ü almayı istiyordum çok çekici gelmişti bulamadığım için Salcanoyu aldım fakat kesinlikle pişman değilim.

@hakan grmn

Valla ben çözümü buldum ne bağdat caddesine nede bisiklet yoluna bir daha gitmemek yıllarca gittim artık baydı oralar zaten benden bu kadar dahada gitmem.

Betül hanım hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

@Oğuz kurt

Teşekkür ederim Oğuz bey, Türkiye de özellikle İstanbul da bisiklet sürmek zor. Kendine ait bisiklet yolunda zor yolda zor kaldırımda zor her türlü zor yani zoru başarıyoruz yılmadan :)

@hanifidemirel

Aşağı yukarı aynı donanıma sahip City Sport 30 var bende ve bugün itibarı ile 5000 km'yi devirdim. Bakıma falan götürmedim hiç, temizliğini ayarlarını vs. elimden geldiğince kendim yapıyorum. Ciddi bir sorun yaşatmadı bugüne kadar, ki daha düşük donanımlı bisikletlerle binlerce kilometreler devirmiş arkadaşlarımız var forumda.

Ahmet bey city sport 30 ile aynı donanıma sahip 27 vs sadece 2012 modeli isim değişmiş yani. Yorumunuza katılıyorum çokça yazı okudum konuyla alakalı

Geri