Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

iyi tercih konunun abisi olmaya aday bir model... inşallah fotoğraflarını bizimile paylaşırsınız...

Scudo
alır almaz paylaşacağım Taner abi işe gidip gelmek için alacağım ataköy sirkeci arası arkasınada uydurabilirsem kamışlarımı bağlayıp balığa gitmeyi düşünüyorum inşallah

çok iyi rota..bize nasip olmadı daha orda sürmek.sahil yolundan akarsın:)

merhaba arkadaşlar bende 2 gün önce yiba çarşısından salcano city sport 20 modeli için ufak bir kapora bıraktım 850tl ye anlaştık fakat 18 inch olan modeli bulunuyordu boyum 1.84 iç bacak 80cm civarı 18 inch bana küçük mü olur ne dersiniz hangi boyutu tercih etmeliyim ?

Selamlar pedaldaşlarım nasılsınız uzun zamandır kulübümüz boş kalmış neredesiniz yahu :D
Bende bugün bir aylık aradan sonra bisikletimle akşam turuna çıktım bilmem Kütahya'da olanınız var mı ama bugün mükemmel bir yağış vardı resmen göz gözü görmüyordu. Bu arada bisikletimi iyi bi yıkamış oldum çok iyi oldu :D he kusura bakmayınız fotoğraf kalitesi kötü telefon ile çektim :(

(link)

Abi şimdi bir şey sorucam benim bisiklete en uygun kelebek gidon mu gider yoksa sadece bu gidon üzerine areo bar taksam da olur mu bir de kelebek gidon üzerine areo bar nasıl durur sizce?

Kelebek gidon uzerine aero bar takarsan kelebek etkisi yaratır. Eğer uzun turlar yapmayacaksan bu gidonaaero bar uygundur. Benyazin silivri_bozcaada turu yaptim normal gidonla acikcasi aero bar degil de kelebek gidon aradim. Ama sehir ici icin biraz hantal olur kanaatindeyim

Şuan için kısa turlar yapıyorum ama bu kış kondisyonumu arttırıp bahar veya yaz gibi tura çıkmayı istiyorum abi ve açıkçası şuan ki gidondan da memnun değilim pek rahat hissetmiyorum

arkadaşlar özellikle salcano city spor 20 kullanıcıları bu bisiklet uzun turlarda ihtiyacı karşılarmı

Evet beklentinizi karsilar ben city sport 24 vs ile uzum bir tur yaptim hic sikinti cikarmadi. Ancak uzun turlarda disk fren sikinti yaratabilir

saolun yorumunuz için suan arasından seçeceğim modellerden birisi carraro sportive ama araki bulasın

Ya beyler , ne zaman city sport kullanıcıları olarak turluyoruz?

Böyle bir organizasyonun olmasını çok isterim fakat olsada ben şehir dışında olduğumdan katılamayacağımdır galiba :(

Biz burda aynı şehirdekiler bi yapabilsek, sen ist a geldiğinde tekrarlarız

Foruma girince anladım ki grubumuzdan bayağı uzak kalmışım haberim yok :) Her ne kadar diz sakatlığı yüzünden bisikleti yatırsak ta rüyada görüyoruz yine biniyoruz :) Bundan sonra grubumuzu daha aktif tutabilmek için burada olmaya çalışacağım. Artık Allah izin verirse yeni sezona bisiklet üstünde olurum diye umut ediyorum. Bu kadar konuştum bari en son çektiğim fotoğrafı atayım :)

https://i.hizliresim.com/9pWk1N.jpg

• Beğen
Tepkiler: OguzGyan
ben de city sports bisikletimle aranızdayım arkadaşlar.

@eren konu

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin :)

Geri