Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

@oğuz çetinkaya

(link)
(link)
(link)
(link)

Bugün yaptığım 45 km lik Pendik marina-Şükrü Saraçoğlu stadı( Delta bisiklet-kızıltoprak şubesi) turundan. Fotoğraflar dönüşte Kartal civarlarında çekildi.

• Beğen
Tepkiler: ohalilzade
Scudo
Selamlar. İlk City Sport'um 50 modeli oldu. 50 ile 13.000 km. kadar yol yaptım. Yolda bırakmadı beni. 21 vites yük varken rampalarda sıkıntı yapsa da parasının hakkını sonuna kadar verdi. + 42 derecede İzmir-Şirince rampasında da gitti, -26 derecede Erzincan'da da. İlk fotoğraf geçen yaz yazptığım bir turun Kuşadası durağından. İkinci fotoğraf Erzincan'dan -26 derecede bir tur. İlk iki fotoğrafta City Sport 50'yi görüyorsunuz. 2 ay evvel City Sport'tan çok memnun kaldığım için, tur bisikleti olarak 2 üst modeli olan 2014 City Sport 30 aldım. Üç ve dördüncü fotoğraflar yeni bisikletin. Sevgiler.
http://s14.postimg.org/itbpqnxwx/image.jpg
http://s30.postimg.org/attbz3bdt/image.jpg
http://i.imgur.com/hjEZ86v.jpg
http://s21.postimg.org/my7ym5jvb/image.jpg

• Beğen
Tepkiler: liteon
ERZİNCAN'da -26 derecede bisiklet turu hem ilham verici hem de ezici olmuş... 2014 city 30 un rengi oldukça iddalı ve pek görmediğimiz bir renk. Her iki bisikletiniz de çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: Emrah B.
Yeni city sport 30 unuz hayırlı olsun inşallah yeni bisikletiniz ile daha iddalı ve ilham verici turlara çıkarsınız. Bizim de bu gibi turlardan çıkaracağımız dersler var :)

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Metalik mavi renk cs 40 modelinde de vardı. Gerçekten göz alıcı ve çok dikkat çekici bir renk. Ben sevmediğim için mat siyah aldım ama çok yakında yeni rengine kavuşacak :)

Ayrıca yeni gelen üyelerimiz hoş geldiler :)

@tekkir

Bir fotoğraf çekin de kulüp canlansın :) :)

@taner yazar

Kesinlikle katılıyorum. Bisikleti almadan önce bu tip konu çok aradım bulamamıştım. Şimdi yeni alacak arkadaşlar her türlü bilgiye buradan ulaşacaklar inşallah :)

@Batuhan Yıldız

Batuhan, sende şimdiden kulübün bir üyesi oldun bence :) En kısa zamanda bisikletine kavuşursun inşallah. Fotoğrafları bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Yıldız
Çok az bir zaman kaldı aylardır hayalini kurduğum bisiklete kavuşucam yakında bende sizler gibi bir pedalşör olucam :D

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sonunda kaskimi aldim . yarin sizler için birkaç fotoğrafini koyup inceleyeceğimiz. Kask arayisindaki arkadaşlara da yardimci olacaktır...

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Yıldız
@taner yazar

Hayırlı olsun. Bekliyoruz.

Selam arkadaşlar size bir sorum olacak city fun 70 uyumlu kilitlenebilir maşa bulabilir miyim

@HÜSEYİN TAŞ

Diğer city sport modellerinde kullanılan Sr Suntour nex-p mlo model maşa uyumlu olur diye düşünüyorum.

28" bisikletlerle uyumlu hemen tüm maşalar uyum gösterebilir...

Kaskı www.özceylanmotor.com adresinden aldım. kaskın siparişten 1 gün sonra konya'dan silivri'ye gelmesi oldukça sevindirici bir gelişmeydi. sonraki siparişlerim için önemli bir referans oldu. kaskı 65 tl'ye aldım. parlak siyah rengi tercih ettim çünkü zaten yakışmayan bu kaskların bir de cıvıl cıvıl renklileri ile dolaşmak pek istediğim bir şey değildi ama sorarsanız bu çok mu güzel oldu? hayır yine komik görünüyor. tabi önce güvenlik diyor ve mecbur takıyoruz. kaskın genel özelliklerine gelecek olursak;

- öncelikle kask çok hafif (285 gr)
- hava kanalları yeterince büyük. bisiklet sürerken içeri giren havayı hissedebiliyor ve terlemiyorsunuz.
- oldukça kaliteli bir hissiyat uyandırıyor. daha önce bir kaç markanın kaskını inceleme fırsatını bulmuştum. buna dayanarak fiyat/performans olarak oldukça iyi.
- arka kısmından ayar kemeri sayesinde kafanıza göre ayarlayabiliyorsunuz. ben kafa ölçümü aldıktan sonra (60cm) bir çelişkiye düştüm. m beden kask 55-61 cm arası iken L beden 59-65 cm arasıydı. ben de büyüğü küçültmektense küçüğü genişleterek kullanmayı tercih ettim. kafamda taşıdığım şeyin daha büyük olmasını istemedim. tabi küçük gelebilir korkusu yaşadım ama geldikten sonra doğru yaptığımı anladım.
- kaskla birlikte güneşlikte göndermişler ,takmadım ama yine de olması güzel.

genel olarak izlenimlerim bunlar. Merak ettğiniz bir şey olursa cevap vermekten gurur duyarım:alkis:

fotoğraflar:
(link)(link)(link)(link)(link)

@taner yazar

Hayırlı olsun. Bende uzun zamandır süren araştırmalarım ve tavsiyeler sonrası selev markasına yöneldim. Hiç kask kullanmadığım için istanbulda satan bir yere gidip görüp almam gerekecek.

Aslında selevi ben de düşündüm ama sadece m bedeni var nedendir bilinmez o yüzden almadim ama avatar light modeli f/p orani oldukve yuksek ve kaliteli görünüyor hele karbon görünümlüsü

@Aytekin Akkaya

Hoş geldiniz. Size de Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin.

@taner yazar

Prowell kullananların yorumlarını hiç okumadığım için araştırmada bulunmadım. Ama sağlam görünüyor gidince ona da bir bakarım.

• Beğen
Tepkiler: liteon
Kask güzel gözüküyor öyle komik de görünmüyordur bence :) Şu ana kadar okuduklarımında hep iyi bir kaskın en az 280 gr olması gerekiyor diyordu sizinki bunun 5 gr daha fazlası olmuş iyidir o halde :D birde bende bu kask alma konusuda Gökhan gibi bir bayiye gidip almayı düşünüyorum internet üzerinden sipariş edip de bir de olmazsa sonra geri yolla bekle filan hiç bulaşmayayım diye düşünüyorum :)
Benim baktımlarım deltabisikletin sitesinde ki şu modeller bir bakabilir misiniz sizce nasıllar?
(link)
(link) bu ağırlık olarak daha hafif fakat performansı nasıldır bilemedim
Birde Sedonanın bu modeli var (link)

Limar oldukça güzel... Arkadasim doğa bisiklet ten sezona mv29 akdi 105tl ye oldukça güzel bir kask . degerlendirilebilir

Geri