Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

@Gökhan Semiz
Aslında Benim Bisikletten kullananlara sorum olacak;
Bisikletiniz neyinden memnun değilsiniz,
Birazda eleştirelim

Scudo
@Ahmet F.ELBİR

Sadece seleden memnun değilim En kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum.

@Gökhan Semiz

Daha önceki bisikletimde seleyi değiştirmiştim. Şekil olarak çok kötü durmuştu. Jelli sele kılıfları kayar dediler ama ben resimdeki kılıfı 1 yılı aşkın süredir sorunsuz kullanıyorum. Bilinen ağrıları hiç çekmedim. Ben de sele değişimi yerine kaliteli bir sele kılıfı öneririm
(link)

Bu da bizim genç. 2013 Temmuz'da aldık. Şu anda biraz çamurlu falan ama çok iyi durumda. 2500km'yi birlikte devirdik. Bana Touring Plus lastikle verdiler. Tek sorunum, şu noktada yol bisikletinin bana daha iyi geleceğine kanaat getirmiş olmam. Belki üniversitede yeni bisiklet alırım.
http://img.tapatalk.com/d/14/06/02/uhatyde5.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/06/02/edubutug.jpg

Tapatalk ile gönderilmiştir.

@Ahmet F.ELBİR

@oğuz çetinkaya

Kılıf hiç kullanmadığım için direk sele bakmaya yöneldim. Sportourer marka selelerin çok rahat olduğunu ve uzun yol için ideal olduğunu okudum. Videolarını izledim gerçekten çok rahat gözüküyor. Ayrıca bisikletin kendi selesinin şekli bana uymadığı için kılıfta taksam değiştirmeye ihtiyaç duyacağım bir zaman sonra.

3 kişi 5 kişi derken 14 kişi olmuşuz ama yetmez :) Forumdaki diğer city sport sahiplerini her tür sorun, görüş, önerilerini paylaşmak ve tanışmak için bekliyoruz :)

Konu canlansın,
ben pedalden memnun değilim sanki ayağımın altnda çat diye kırılacak sanıyorum

Günaydın arkadaşlar bende bir city sport kullanıcısıyım 2012 de aldım bisikleti iki yıldır da kullanıyorum çok şükür bana hiçbir sıkıntı çıkarmadı yaz kış işe gidip geliyorum, bakımlarını elimden geldiği kadar kendim yapmaya çalışıyorum şimdilik tek düşüncem acaba amortisörlü maşayı çıkartıp düz maşaya geçsem nasıl olur?

Merhaba,

Bende City Fun 60 kullanıcısıyım. Kulübün adı Salcano City Serisi Kullanıcı Kulübü olarak değiştirilirse daha iyi olmaz mı? (Nacizane fikrim :))

Arkadaşlar city sport un ayna kol göbeğini söken oldu mu ? bir tek el atmadığım orası kaldı. acaba kapalı rulman sistem mi yoksa tekerlek göbekleri gibi bilyeli mi? tekerlek göbeğini söküp güzel bi şekilde bakımını yapıp gresle yağladım. ayna kol göbeğine de böyle bir bakım yapmak gerekir mi ? dışardan sprey yağ sıktım ayna kol göbeğine paslı bi yağ sızıntısı oldu ayna kol göbeği de gresli midir acaba?

Hayırlı günler hayırlı cumalar arkadaşlar. Bu arada yukarıdaki konu da da yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum .

Salcano kullanan arkadaşlar nerelerdesiniz ????? bi el atın yahuu:rolleyes:

@İlker KARAKUŞ

City sportun hangi modelini kullanıyorsunuz ? Orta göbek ne marka ?

Salcano city sport 21 vs kullanıyorum 2012 model orta göbeğin markası SUNTOUR XCT-SQS
göbeğin ya bakıma ihtiyacı var ya da değişime içerisindeki yağ boşalmış gibi sanki birde hafif boşluk var ne önerirsiniz?

Benim eski kasa salcano'nun ayna kol göbeği kapalı tip kaset göbek. Bir ara aynakolda bir takım tıkırtılar, takılma hissi olmuştu da servis garantiden değiştirmişti...

garantisi dolmuştur benim bisikletin ben sadece göbeğe bakım yapılabiliyor mu yoksa yenisiyle değiştirmek mi gerekir bu nu öğrenmek istiyorum eğer bakım yapılıyor sa nasıl yapılması lazım. yok yenisiyle değiştirmek gerekiyorsa hangi göbeği önerirsiniz ?

@İlker KARAKUŞ

O model göbeği hiç sökmediğim için açık rulman mı kapalı rulman mı bir bilgim yok. Bilyalar aşındıysa boşluk yapmaya başlar. Yavaş yavaş boşluk büyür. Boşluğun kesinlikle göbekten kaynaklandığından eminseniz sökün bir bakın açık rulmansa zaten sıkıntıyı görürsünüz.

Gökhan bey teşekkür ederim anladığım kadarıyla açık rulman ise bakımını yapıp geri takıyorum, kapalı rulman sistemiyse göbeği değiştiriyorum doğru mu?

Geri