@Hasan KRN
Daha önce böyle bir şehir bisikletim olmadı (çocuklukta kullandıklarım hariç), o yüzden daha iyisi nasıl olur bir karşılaştırma yapamayacağım ama çok memnunum şu an bisikletten. Parasının hakkını veriyor.
Vitese ciddi manada alışmak biraz zaman alabiliyor ama alıştıktan sonra her şey gayet iyi. Ben lastik ve jantlarını beğeniyorum en çok, çok kaliteli görünüyorlar. Freni de gayet iyi, aşırı dik bir yokuştan aşağıya düz yolda gidiyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Vites ayarları çok hassas, biraz kendi başına öğrenmen gerekiyor bir sıkıntı olduğu zaman vida ayarlarını vs.
Bir de eğer alırsan dururken ve kalkarken ön vitesi (3'lü olan) değiştirmemeni öneririm zincir saçmalayabiliyor bazen çok yavaşken sol vites değiştirildiğinde.
Genel olarak bisikleti tavsiye ediyorum. Bilmiyorum aklınızdaki soruları giderdi mi ama daha ayrıntı soru varsa onları da cevaplayabilirim.
Merhaba,Bende Sport model olmasa bile City Life 20 modeli alarak aranıza katıldım.25 yıldan sonra bisiklete binmek tuhaf geldi,fakat bisikletin ağırlığı neredeyse yok gibi,ilk sürüş gayet keyifliydi.
Merhaba arkadaşlar bende city sport 40v alarak aranıza katıldım. Benim şöyle bir sorunum var f.lli mistral araç taşıyıcı aldım doğa bisikletten, taşıyıcı araca uyacaktı uymayacaktı derken bisiklet taşıyıcıya uymadı. Bilirsiniz kadronun gidon kısmı alt tarafı daralarak geldiğinden o kısımda pek boşluk yok. taşıyıcı kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Merhaba
CS30 alarak aranıza katıldım ama şöyle bir sorunum var gidon kısmı hafif olsada sallanıyor servise sordum bu tür ürünlerde sallanma kronik sorun dedi ama beni rahatsız ediyor orayı alyan ile siksam sorun çözülür mü
@oğuz çetinkaya
Hocam bende city sport 10 modeli var ben de boyle bir sorunla karsilastim hatta hali hazirda da bir sallanma var ama bisikletci alyanla sıkınca halloldu.
Bugün city sportla 14 km gezintiye çıktık gece.
bende ssun ışık sistemi var eşimde sigma quadro x
ilk kez birlikte gece tura çıkmış olduk ve karşılaştırma şansım oldu.
ön farda ssun arka farda sigma daha başarılı gibi geldi.
Arkadaşlar bisikletim city 20. vites sistemi ilk günden beri bir garip başlarda sol taraftaki vites 2 çıkmıyordu şimdi 2'ye alıp 1'e tekrar alıp 2'ye tekrar aldığımda çıkıyor sonra vites 2'de görünürken birden zicir takılıyor ses geliyor işte vites bire iniyor e-5'de dengemi kaybetme tehlikesi geçiriyorum. neden acaba ? dişliler sağlam görünüyor
Ben de City sport 30 ile aranızdayım.Alalı 10-15 gün oldu.Şu ana kadar bisikletten memnunum.işe gidip geliyorum.İlk bakımı ne zaman yaptırmak gerekir acaba?? Bir de Sizler acaba lamba ,km saati vs. neler kullanıyorsunuz veya ne önerirsiniz fiyat/performans odaklı tavsiyelerinizi bekliyorum...
@eren konu sağolasın salcanonun ilk bakım kuponu var daha 1 haftadır bisikleti kullanıyorum özellikle söyliyeceğim @ByRamichLee ilk bakım 20 iş günü içinde yetkili bir serviste yapılır. Ve yetkili satıcı ile servis aynı olmayabilir. salcano'yu arayıp sorabilirsin.