Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Arkadaşlar citysport bisikletin continental country plus lastigine yedek ic lastik alıcam. Hangi ölcüde almalıyım? Suan ic lastik ölcüsü nedir?

Scudo
@kare2emre aynısını soracaktım :D decatlonda iç lastik baya ucuz bu aralar 2 tane 10 tl çok iyi bende alıcaktım ama ölçüleri bilmediğimden almamıştım.

Selam millet bende bugun yol bisikletimi city spor hd 20 modeli ile takas ettim iyki city spor varmis :)IMG_20150604_215140.jpg

Buda benden bu gun aldim

Dosyalar

• IMG_20150604_215140.jpg
    IMG_20150604_215140.jpg
    109,7 KB · Okunma: 15
  • Beğen
Tepkiler: yihehe
@PaPerOX lastik o kadar mükemmel ki, kimsenin iç lastikle işi olmamış :islik::D şaka bi yana her gezintiden sonra lastiği kontrol ediyorum cam kırıkları minik dikenler sivri minik taş parcalari saplanıp kalmiş onları temizleyip çıkartıyorum. ilk katmana girip kalmış oluyorlar ama bi yedek lastik iyi olur yaz geldi kuru ince dikenlerin şakası yok.

@kare2emre ormanlık alanda toprak ve çamurun içinden gittim yaklaşık 500 km ye yakın oldu 1 kere dahi patlamadı takipteyim iç lastik ölçüsü banada lazım :D

• Beğen
Tepkiler: BatuhanveTunahan
Bende tedbir amacli iç lastik alcam ama ölculeri bilmiyorum. Bisikletcilerede guvenemiyorum. Kaldik boyle :)

@mehmet ugur demir @BatuhanveTunahan @PaPerOX

Lastik ölçümüz 28" 700x35 ,1.50-1.90 kalınlar arası uygun iç lastikler uyumlu tekerleklerimizle.

İç lastik alırken dolgulu slime patlak önleyicili bir iç lastik alırsanız patlak derdiyle uğraşmazsınız. Lastikler gerçekten iyi ama bu iç lastik ile sorunu kçkten çözmüş oluyoruz.

Bir de iç lastik siboplarında iki uç şekli var biri presta(ince uçlu) diğeri oto sibop(normal otomobil uçlu). Oto uçlu almak turlar için daha avantajlı.

Lastik ölçüleri 2013 ve önceki modellerde farklı 700*40 sonrakilerde 700*35 . Yine de iç lastik dış lastik gibi tek bir ölçüden oluşmuyor. Bir iç lastik belirli bir ölçü aralığında takılabiliyor. İç lastik alırken ister mağazan ister internetten lastik uyum aralığını görebiliyorsunuz 700*35-42 ya da 700*32-40 gibi. 2 yıldır 2 kez arka lastik patladı. Patlayınca da genelde cam ya da batma kaynaklı değil, sübap kenarındaki bölgeden yarılıyor. Turlarda yama seti ile uğraşmak yerine direkt iç lastik değişimi daha mantıklı ve kolay. Kolay kolay patlamıyor.

• Beğen
Tepkiler: etemete ve yihehe
@mehmet ugur demir Çatalağzıdayım. Boş bir zamanda birkaç kişi (kondüsyonlar iyi fazedelim) Çatalağzı-Filyos-Saltukova-Çaycuma-Kayıkçılar-Merkez veya tam tersi bir tur yapsak ne güzel olurdu:)

arkadaşlar citysportun jantlarına akort yaptıran var mı? bugun bisikletçiye gittim. vitesleri ayarlattım bide akort yaptırcaktım. kapıdan girince hemen olur mu dedim. hemen yaparız dedi vitesi ayarladı sıra akorda geldi. bu jantlar iyi değil 4 tel yakın 4 tel boşluk var boşlukta kalan kısım yamuksa nasıl akort yapabiliriz falan uzun sürer şimdi bırak yarın alırsın hatta sana iyi kalite bi jantla (standart görünümlü jantlardan) değiştiriyim istiyosan bunları falan dedi. bende kalsın akort dedim çıktım. sıkıntı yaşayan var mı? akort konusunda yada memnun olan?

@ByRamichLee
Oncelikle hayirli ugurlu olsun keyifli pedallamalar. Sayaç olarak kablosuz Btwin Count 4 kullaniyorum. Giris seviyesi diyebilirim. Anlik hiz/saat/toplam km/ bi de istediginiz zaman sifirlayabildiginiz sayac var (onu gunluk km'yi ölçmek icin kullaniyorum) ama isiklandirmasi ve ortalama hiz yok. Ben alirken 49 TL idi simdi zam gelmis. Baslangic icin yeterli bence.

@minikjonki
Hayirli ugurlu olsun keyifli pedallamalar. Guzel renk :)

• Beğen
Tepkiler: minikjonki
Merhaba beyler bugun mersin camlıbel antmen spora gittim (salcano bayisi).

salcano city life 20 varmı diyorum -yok 60 varmı diyorum -yok 70 varmı diyorum -o dandik diyor sinirlerimi bozdu neyse vardır bi sıkıntısı dedim.

Peki internetten salcano alırsam burda montaj yaparmısınız dedim yok dedi neden dedim prensip meselesi diyor
iyide siz yetkili bayisiniz yapmak zorundasınız dedim yok git baskasına yaptır diyor.

Böyle birsey demeye hakkı varmı?
Yapmak zorunda degilmi benmi yanlıs biliyorum?

@oktay3833 Salcano servisleri bir felaket maalesef. İyi yanı, çoğu tamir ve ayar işlerini öğrenmek zorunda bırakıyor bizi. :)

@Ahmet Ayaz Hocam bi bilginiz varmi montaj yapmak zorunda olduguna dair? ?

Böyle rezalet olmaz hepsi birbirine atiyor baskasi yapsın diyor

Samsun'dan City Sport 30 sahibiyim. Tekerinize taş değmesin. :)

• Beğen
Tepkiler: minikjonki
Geri