Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Arkadaslar city sport 40 mi 30 mu hangisini tercih etmeliyim aradaki fiyat farkina degermi

Scudo
arkadaşlar kullanıcılar yardım ederse sevinirim.
2014 citysport 10 hd aldım.fakat alırken 2014 olduğunu bilmiyordum boyum 1.70 18 inç kadro bacak arama değiyor.üst boru kavisli olduğu için daha fazla hissediyorumum sanki.şimdi 2015 city sport 20 hd ile değişimini bekliyorum çok fark olmadığını biliyorum ama değişim yapayımmı ne dersiniz.donanım olarak değil. sürüş hissiyatı açısından 2014-2015 arasında düşünceleriniz nelerdir.2014 modeli bana güvenli,atak ve akışkan geldi.o yüzden kararsız kaldım.sırf geçen yılın modeli oluşu ki bu modelleri bu sene alt seviye seride kullanmış olmaları ve kadro bu biraz olsun bana uyarmı mantığıyla değitirmekteyim yoksa dediğim gibi 5 km sürüş yaptım tatmin ediciydi.

@mehmet zeki yalçın içine sindi ise hoşuna gitti ise değişme derim araba değil sonuçta bu kasa değişmiyor :D

@hakankurt fotoğraftaki bisikleti aynısını istanbul fatih saraçhane bisiklet çarşısında gördüm. 999 Tl idi galiba

@PaPerOX

bisikletçiden haber bekliyorum 2015 cs 20 lere hiç bakmadım.benim için fark yaratacak şey kadro boyu olacaktır üst boru bacak arama oturursa ilk bisikletimi geri alacağım.

Arkadaşlar aralık 2014'te sıfır bir şekilde almış olduğum city sport 40 modelini 6 aydır günde ortalama 15 - 20 km ortalama ile kullanmaktayım. İlk zamanlar iş ve okula gitmekte pratiklik ve zaman kazancı sağlaması için alma kararı vermiştim. Sonradan insanın kanına bu virüs girince ne kadae doğru bir tercih yaptığımı anladım. Bisikletle Antalya'da ki tüm ulaşımımı sağlamaya başladım. Zamanla bisiklete binerek bir yerlere gitmek değil, otobüse binerek gitmek daha zor bir hal aldı. Her yere giderken tercihimi bisikletten yana kullanır olduğumu fark ettim. :) (Buna en yağmurlu günler dahil, iyi bir yağmurluk herşeyi çözüyor) Bu süreçte, bu model bisikleti seçmiş olmanın bir çok avantajını gördüm. Günü birlik bir çok 100 km çevredeki görülebilecek bir çok yere gittim. Bu yaz uzun bir tur planlıyorum. Toplamda 1800km yaptım.

Öncelikle bisiklete güvenmeniz gerekiyor. City sport 40 bunu fazlasıyla sağlıyor. Kadro itibariyle eğimli gelen üst bölge değişik bir ergonomi yaratıyor. Gidon ayarlanabilir olması dik bir sürüş pozisyonu sağlıyor. Frenler "tekro v-fren" ve inanın arkadaşımın disk frenlerinden daha sıkı tutuş yaptığını gördüm. (Şuan itibariyle papuçları degiştireceğim. Yıprandı baya). Ön maşanın kilitlenebilir olması tırmanışta harikalar yaratıyor. Tırmanırken kapat, arazi yolunda aç ve titreşimi azalt. :) Tabi ki bir rock shock ya da fox değil. Ama tur bisikletiylede downhill yapacak halimiz yok. Gerektiği kadar yaylandırıyor ve ciddi konfor sağlıyor. Vitesler işe yarar. Hiç bir sıkıntısını görmedim. Tabi ki çok iyileri var ama şunu diyorum. 6 aydır tek bir zincirde temizlik yapmadım ve vites ayarı çektirmedim, Inanın şu zamana kadar tek bir tıkırtı gelmiyordu... Şuana kadar dedim çünkü bir aydır bana bakım yap diye bağırıyor. :) Bende serviste yapılan bakıma güvenmediğim için bakım malzemelerimi tamamlayıp günümün yarısını bu işe ayıracağım. :) Geldik tekerleklere... Inanılmaz... En yağışlı havalarda bir kere güvensizlik hissettirmedi, kaydırmadı. Yani karpuz değil :) 1 kere patlamadı. ( 2000km lere yaklaştım ) Sadece asfalttamı kullandım? Hayır... Inanın bir dağ bisikletinin girebileceği her yolda bulundum. Çakıl ve orta seviye toprak yolda sürüşü çok keyifli ama yol büyük kayalara doğru evrim geçirmeye başlayınca bir dağ bisikleti olamıyorum, napıyorsun bana diyor bisiklet :) :) Fotoğraflar koyuyorum. Alan arkadaşlar memnun kalacaktır. Fiyat performans ikilisine göre harika bir seçim olabilir. Gözünüz kapalı uzun turlara çıkarsınız... Iyi günler, güzel pedallamalar...

Dosyalar

• 2015-06-13 22.06.26.png
    2015-06-13 22.06.26.png
    36,2 KB · Okunma: 62
  • 2015-05-22 18.13.12.png
    2015-05-22 18.13.12.png
    83,7 KB · Okunma: 56
  • 2015-05-22 19.07.41.png
    2015-05-22 19.07.41.png
    103,1 KB · Okunma: 55
Arkadaşlar enkalın takabilecegimiz lastik nedir? Ayrıca karbon maşa almak istiyrum nereden alablirim

@mekolac
Bu konuyu bende merak ediyorum. Tekerleri daha kalın tekerler ile değiştirebilme şansımız var mı? (City Sport 40 modeli için soruyorum)

Merhaba salcano city sport 01 hd bisikletim için arka bagaj araştırıyorum genelde gunu bırlık turlarda patika yollarda kullanacagım tranz x markasının bagajını 60 tl ye buldum bu marka için ne dersiniz kullanan var mı ?

Nihayet bisikletime kavuştum. :) Bayiden eve dönerken 2-3 km boyunca ilk sürüşümü yaptım. Sele birazcık ağrı yaptı ama onun dışında gayet keyifli bir sürüş oldu. Yarın da bacaklarım götürdüğü kadar süreceğim artık. :)

DSC_0005.jpg DSC_0006.jpg

Disk fren uyumlu bagaj tavsiye edecek olan yok mu? Tranz x markasina ne diyorsunuz ? 59 tl ye buldum alacagim ?

@arif ekici
Hayırlı olsun çok güzel görünüyor. Eminim ki memnun kalacaksın. Seleye'de bir süre sonra alışıyorsun ama bende daha sert bir sele almayı düşünüyorum. Bu arada bisiklet 2014 üretim sanırım. Bu sene ki üretim kadroları değişti. Benim ki 2014 model aynı kadro. Ve sanırım bu kadro bana daha bir güzel geliyor şekil itibariyle :)

• Beğen
Tepkiler: arif ekici
@cagdascaneroglu

Teşekkür ederim. :) Garanti belgesini kontrol ettim de gerçekten 2014 modelmiş. 14 ya da 15 olması benim için fark etmiyor da maddi yönden kötü oldu biraz. Yine de bisikletime kavuştuğum için mutluyum, buna takılmamak en iyisi. :)

@arif ekici
Inanın hiç önemli değil. Aksine kendi düşüncem, bu aldığınız kadro şekil itibariyle çok daha estetik duruyor. Hayırlı olsun. Güzel pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: arif ekici
Geri