Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Sevgili fantom bende 20 hd var kadrosu bayagi guzel bence ben maşasini sabit yaptim arka aktarici degistirdim gobekleri degistirdim fotosuna bi bak nasil olmus degermi deymezmi kendin gor

• Beğen
Tepkiler: ysinan
Scudo
@emrejon arkadasim oncelikle bisikletin cok guzel duruyor. Simdi asil konuya gelelim sabit masa maliyeti ne oldu agirlikta ve kullanimda fark oldumu. Yalnis bilmiyorsam saglamlik sirasina gore dag sehir yol diye siralaniyor cs bisikletime daha kalin lastik takarsam dag bisikleti performansi alirmiyim yoksa beni arazinin ortasinda biyerde kirik kadro , jant yada baska bir parcayla birakirmi. Diger konuda daha ince yol lastigi takarsam su an kullandigim janta uyarmi (sadece lastige ayiracak butcem var) hiz konusunda belirgin bir fark gorurmuyum.

Fantom kardesim masanin maliyeti 300 tl diger gobek viyes arka ayaklik elcikler wello spd pedal galan derken 700 tl yi buldu lastik konusuna gelince 700x28 sehir lastigi kullaniyorum cok memnunum hatta su anda 700x25 takmayi dusunuyorum dag performans ina gelince tas toprak zeminde ki lastik olcusude 700x40 veyahutta 28x2.0 olur olmasina ama maşanin amortisorlenme mesafesi kisa 80 santim buda seni biraz zorlu arazi sartlarinda zorlar agirlik konusuna gelince 14.250 kg dan 12 dustu bisikletimin agirligi hiz olarak ta performansi hayet iyi yol yaris bisikletleriyle kapisir elinr veririm o derece iyi yani rampa aşşagi 75 i goruyorum her sabah duz yolda cok kasarsam 50 ye dayaniyo hizim bakalim belki 700x28 michlen nin duz lastikleri var belki onlardan takarim yada 700 x25 bide arka aktariviyi mutlaka degistir 8li sistem ise acera al cok etkiliyo performansınida

@emrejon tesekkur ederim . Ilk isim lastikleri inceltmek ve arka aktariciyi degisyirmek olacak

• Beğen
Tepkiler: emrejon
@Zizou123 boşalmaar ben arada hala yaşıyorum. vitesinde genelde bir sorun var anladığım kadarıyla bisikletçiye gittiysemde bir şey ddeğişmedi. Dişliden çıkma işini bilmiyorum onu bir bakıtın.

merhaba arkadaşlar. bugün ya da yarın sc30 modeli ile ben de aranıza katılacağım. alınca fotoğraflarımı yüklerim. umarım yeni velespitimle keyifli maceralara yelken açarız. daha önce mtb harici bisiklet sürmedim çok heyecanlıyım! bir de kali marka kask hakkında ne düşünüyorsunuz? 190tl civarı bir satış fiyatı var. o kadar paraya değer mi?

• Beğen
Tepkiler: injector
@libertine
Nereden ve ne kadara alacaksınız? Fiyat konuştunuz mu herhangi bir yar ile?

konuşmadım. internette nerede gördüm hatırlamıyorum. o kaldı aklımda.@Yusufclp

Günaydın arkadaşlar kışın bisiklet sürebilmek için, kış lastiği gibi bir şey var mı yoksa mevcut lastikler de iş görüyor mu? Kışın da sürmek istediğimden tek eksiğim çamurluk kalmıştı eğer mevcut lastikler iş görmez kayarsın vs derseniz başka çare bakacağım ya da süremeyeceğim...

@Zizou123
Aynı bisikleti 2 yıl kullandım. Yanımda patlak seti dahi olmadan gezdim(doğru bişi değildi tabiki:eek:) Yağışlı havalarda ani dönüşler ve ani frenler yapmadan stabil hızda kullanırsanız bi sorun olmaz. Yoğun kar ve buzda kullanmayacaksanız, ki istanbulda pek yok :) bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

@ersoy balcı

Yokuş ağaşı inerken veya çıkarken de bir sıkıntı olmaz mı yani kayma vs...

Ben beylikdüzünde oıturuyorum. Bizim burada her yer yokuş .Bi sıkıntı yaşamadım. Bu birazda hızına bağlı tabi :)

• Beğen
Tepkiler: Zizou123
merhaba arkadaşlar önümüzdeki yaza bir city sport 30la girmeyi düşünüyorum. fakat istediğim renk olması için daha doğrusu seçenekleri görmek için 2016 modelleri beklemeyi düşünüyorum. 2016 modeller ne zaman bayiye gelir bilen varmı?

@sarıyerlibisikletçi Bence 2016' yı beklemeyip sezon sonu gelmesiyle fiyatlar uygunken 2015' lerden alın. Ben Cs 40 modelinin 2014 model mavi rengini çok beğeniyordum. 1.5 ay önce Cs 30 sarı siyah aldım. Alıştım rengine.

Benim City Sport kullanıcılarına bir sorum olacak.

1- Bisiklet 1.5 aylık ve daha 200 km oldu. bu 200 km' de 3 kez zincir rublenin ve aynakolun orta dişlilerindeyken yani ön 2 arka 3-4-5 te iken biraz sert basınca pedala sanki atlama yaptı hafif bir çatırdamayla birlikte.

2- son 50 - 60 km'de kadrodan sinir bozucu ''meşhur çıt sesi'' gelmekte. Son 20 - 30 km'de ise sıklaştı. Özellikle sol pedala basarken geliyor, sol pedala basılı iken aynakol sabit halde küçük bir çukurdan geçerken geliyor. Pedalları söküp yağlayıp taktım kesilmedi. Pedallar çok kaliteli değil ama çıt sesinin kaynağı da değil. Aynakol göbeğindenmiş gibi geliyor bana.
Bu iki sorundan birini ya da ikisini yaşayan varsa yorumlarını bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
@Yusufclp

Bende Cs40 kullanan birisi olarak sorularınızı yanıtlayayım.

1- Vites ayarlarını tekrar gözden geçirin ya da 100 km'den sonra ilk bakımını yaptırın. Ilk bakım en önemlisi bu sorunların hepsi ortadan kalkacaktır. Bende bir kere kaza yapmıştım vitesten ötürü. Ayakta sürerken vites bir anda sıçramış ayağım boşta kalmıştı.

2- Çıt çıt sesi kesinlikle göbekten geliyor. Oranın bakıma ve yağlanmaya ihtiyacı var.

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Yusufclp bendede cıt sesi geliodu akor ayarı hafif kacıktı arka tekerin yaptırdım ses düzeldi degerlendirin derim

• Beğen
Bendede sol pedalda cit cit ses geliyordu on vites telinin uc kismi uzun kalmis pedala degiyor araya sikistirdim ses kesildi

• Beğen
@cagdascaneroglu
Vites ayarlarım kesinlikle sorunsuz. Ayakta sürerken pedala ne kadar yüklensem de kaçırma olmadı. Zincirden bakla eksiltmek gerekir demişti bir arkadaş. Deneyeceğim.
@Tolga ibili
Akord ayarı çok iyi jantların ama gevşemiş tel var mi diye kontrol edeceğim.
@fantom
Tellerin uç kısımlarını ilk aldığımda hiç bir yere temas etmeyecek şekilde düzenlemiştim.

Herkese teşekkürler.
Sorunu çözdüğümde bilgi amaçlı buradan paylaşırım.

Arkadaşlar tekrar selam,
CS30 model bisikletime çamurluk ve aydınlatma tavsiyelerinizi rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim. Decathlondan alıcam... İstanbuldayım.

Geri