Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

@injector teşekkürler acaba hız için yol bisikleti alsam ve kaldırımdan insem bir sıkıntı çıkarır mı

Ayrıca 26 inç hibrid varmıdır veya yol yoksa hepsi 28 mi

Scudo
@Nuhammet
Yol bisikleti ile kaldirimlardan hoplayip ziplayamazsin. Mtb gibi amortisor bulunmaz. Jantlarina da zarar verirsin.

@Nuhammet ben de mecbur kalınca kaldırımda bisiklet sürüyorum. kaldırımdan inerken yavaşlayıp dikkatli bir şekilde inersin. herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.

@ERG81
Hocam hayırlı olsun. Size sormak istediğim bir konu var. Ben de City Sport 20 HD alma arefesindeyim. Uzun araştırmalar sonucu donanımsal anlamda yeterli olduğunu düşündüğüm için bu modeli alma niyetindeyim. Fakat bazı yorumlardaki Salcano antipatisi beni diğer markalara yönlendirmiyor değil. Fiyat olarak da aslında en uygun model CS 20 veya CS 10 olarak göze çarpıyor. Siz kullanıcı olarak önerir misiniz?
Cevabınız için şimdiden teşekkür eder, kazasız sürüşler dilerim.

@sierra.yankee Bende CS 20 kullanıcısı olarak sana tavsiye edebilirim bisikletimi ben memnunum.Aslında sıkıntı salcano olarak bisiklette değil servis olayında.Adam akıllı kurulum yapan salcano servisi görmedim daha ben.Bende alırken ne vites ayarı yapılmıştı nede hd frenlerin ayarı.İlk geldiğinde resmen dönmüyor du teker rotora sürmekten.Netten bakarak öğrenerek yaptım hep.Sağolsun salcano kullanıcılarını araştırmaya teşvik ediyor.:D

• Beğen
Tepkiler: ysinan
CS 20 bende çok memnunum servis olayını araştırarak kurulum yaptırırsan sıkıntı yaşamazsın fiyat performans olarak en iyisi diyebilirim ayn donanımı taşıyan ithal markalar 2000 tl den başlıyor

• Beğen
@sierra.yankee
Arkadaslarin bahsettigi gibi, insanlarin Salcano'dan cekinmelerinin sebebi kötü ve sorunlu servis aği
Yoksa bisikletlerinde (genel olarak) herhangi bir problem olmuyor.
Bende 1 senedir CS40 kullaniyorum gayet memnunum :)

@OguzGyan @emre_fb7
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
@suzun7
Hocam Antalya'nın neresinde oturuyorsunuz. Ben de uzun süredir araştırıyorum. Bayiilerde CS 20 kalmamış fazla. Sizce bisikletçi olmayan ve beyaz eşya satan bayiilerden almakta herhangi bir sorun olur mu?

@sierra.yankee Biraz merkezin dışında teee kepezde oturuyorum.Başka marka olsa alma derdim ama zaten salcano servislerinde sıkıntı olduğu için almak mantıklı ama bi şartla.Oda pazarlık yapmak kaydıyla.Gidip liste fiyatına almak olmaz.Bende aldığım yerde son kalanı almıştım biraz indirimle ama geldimi yenisi bilmiyorum.Cumartesi pazarının orda Çağdaş bisiklet.

3~4 aydir city sport 10 hd kullanicisiyim. Bisikletimden genel anlamda memnunum ancak bisikletin 14.5 kg olmasi bence cok gereksiz ve tirmanislarda dizlere fazladan yuk binmesine sebep oluyor. Ustundeki donanim fena degil ancak disk frenleri cikartip V frene gecmek gibi bir sansiniz yok. Kadroya neden V fren icin yer konulmamis anlamakta zorlaniyorum. Bisikleti sirf agirligindan dolayi satmayi dusunuyorum.
20151003_142247.jpg 20150912_203940.jpg

• Beğen
@MGSancar
Bende de CS 30 v fren var. 14 kg. Çok fark yok aralarında ağırlık olarak.

@MGSancar
Disk frenden ziyade amortisorlu maşa fazladan agirlik yapiyor (Yaklasik 2-2,5 kg kadar)
Edit: Kisa vadede bi miktar hafiflemesi icin ayakligi cikartmanizi tavsiye edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: MGSancar
@OguzGyan amortisörlü maşa dediğin gibi ön tarafı oldukça ağırlaştırıyor. Aslında düz maşaya geçebilsem süper olacak. Ayaklığı çıkarmam mümkün değil çünkü bisikleti balkona koyuyorum ve yaslayacak yer yok. :(

• Beğen
Tepkiler: OguzGyan
@MGSancar
Bende 1 senedir CS40 kullaniyorum. Agirlikta ayni sayilir 14kg civari. Bi ara agirligi azaltmak icin maşayi düz maşa ile degistirmeyi dusunmustum ama sonra vazgecip yol bisikletine gecmeye karar verdim. Şimdilik bu sekilde kullanmaya devam ediyorum butcemi ayarlayinca yol bisikletine gececeğim.
Eğer uzun sure kullanmayi dusunuyorsaniz maşa değişimi ile gayet guzel goturur sizi. CS serisi fiyatina gore oldukca basarili.

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
@OguzGyan bende uzun sure devam etmeyecegim bu cs 10 ile. On masayi degistirmeyi ciddi anlamda bende dusundum ancak cyclecross a gecmeye karar verdim. Bunu satarsam direk alicam birtane. Yol bisikleti benim surdugum parkurlara uygun olsa bende dusunebilirdim :)

Arkadaslar maşayı değiştirip düz maşaya geçmeye karar verdim. Bu sayede 2 kg'ye yakın bir hafifleme olacağı kanısındayım ve on hd frenide V fren ile değiştirmeyi düşünüyorum. Maşa yarın elime geçicek ve hemen değiştirip deneyeceğim. Kışın kullanmak içinde üzerindeki continental lastikleri michelin protek cross max ile değiştireceğim. Bisikletin son halinin fotosunu ve deneyimlerimi en yakın zamanda ekleyeceğim.

Ben de Cs 30 kullanıyorum yaklaşık 6 ay filan oldu.Daha acemiyim bisiklet konusunda ben de.İşe gidip gelirken kullanıyorum daha çok.Şuana kadar memnunum diyebilirim.Sadece bir kere dış lastik yarılıp patladı.Ben de hiç bu lastik değişiminden filan anlamadığımdan servisi olan bisikletçiye gittim.Kenda marka bir lastik takılı hala onu kullanıyorum başka da bir sıkıntı çıkarmadı bisiklet.Fakat beni de bu Yol bisikletleri cezbediyor gerçekten.Ben de bir yol bisikleti almayı düşünüyorum.Alirsam da herhalde yine Salcano olur.Model de xrs 030 apex yada tiagra alırım herhalde.Denildiği gibi sadece servis ile alakalı sıkıntilar var salcanonun.Yoksa kadro vs.bir sorunu çıkan ben de görmedim henüz.Millet 4-5 bin tl verip marka diye bisiklet alıyor kadrosu çatlıyor vs.En azından F/P bisiklet alabilme imkanı sağlıyor salcano.

Arkadaslar cs 10 hd nin orjinal masasini bugun itibari ile duz masayla degismis bulunmaktayim. Orjinal masa 2.8 kg gelirken taktigim duz masa 800 gr. Bisiklet gozume daha bi hos gorundu duz masa ile. :)

Geri