Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

@MGSancar Hocam hayirli olsun :) Ben de demistim boyle bir degisim onemli sekilde hafifletme yapar diye. Iyi bir tercih.
Yeni haliyle de fotograf bekliyoruz :)

Scudo
20151101_182227.jpg 20151101_182205.jpg 20151101_182128.jpg 20151101_174422.jpg 20151101_174415.jpg 20151101_174403.jpg 20151101_174353.jpg 20151101_174346.jpg 20151101_173338.jpg 20151101_173330.jpg 20151101_173319.jpg 20151101_173308.jpg 20151101_173255.jpg Bugun yeni masami deneme sansim oldu. Eski maşaya gore bisiklet daha agresif. Bunda daha hafif olmasininda payi oldukca yuksek. Bisiklet yere daha yakin, ruzgarli havada surmeme ragmen dahavaz zorlandigimi hissettim. Eskiden tukseklerde bisikleti ziplatamazken suan gayet kolay bi sekilde bisikletle ziplayabiliyorum. Ilk firsatta ondeki disk freni sokerek V frene gececegim.
@suzun7 fotolari paylasiyorum. Bu halini goren arkadaslar daha cok begendi :)

20151101_173255.jpg

@MGSancar Cidden çok şık olmuş.Dediğiniz gibi fotolardanda belli oluyor hafiflemiş sanki..Peki kaça patladı hocam? Birde nereden aldınız? Bende düşünüyorum ciddi ciddi sabit maşayı.

@suzun7 maşa 210 tl. Ikinci el cok aradim ama duzgun bise bulamayinca erdoganlardan almak durumunda kaldim. Maşayi kestirmek gerekiyor. Ben 21 cm olacak sekilde kestirdim. Bana toplam 230 tl ye patladi. Bu 20 tl nin icinde disklerin ve zincirin bakimi da dahil. Hem agirlik, hem gorunus hemde gidon kontrolu cok daha iyi. Bisikletin yere yaklasmasi donuslerde donulen taraftaki pedala dikkat etmeyi gerektiyor. Asagida birakilirsa yere surtuyor.

• Beğen
Tepkiler: ysinan ve suzun7
@MGSancar
Haydi hayirli uğurlu olsun :)
Eğer yol bisikletine gececek olmasam benimde yapacagim degisimden birisiydi düz masa. Aslinda amortisor kotu degil ama kullanimin buyuk cogunlugu duzgun asfalt uzerinde gecince gereksiz kaliyor tabi. Gorunuste arkadaslarin dedigi gibi daha hoş :)
Var mi başka yükseltme plani?

@MGSancar Tutacaklar (adı tam olarak ne bilmiyorum :D) çok şık duruyor, ben de bunlardan takmak istiyorum ancak bütün kabloları fren vidalarını vs sökmek gerekiyor sanırım ya da doğrusunu tariv edebilirseniz çok sevinirim...

@Zizou123 Tutacaklari tchibodan almistin. Eski tutacalar uzun turlarda ellerimde uyusma yapiyordu. O yuzden destekli olan bi modele gectim. Fren ve vitesi sokmedim. Sadece biraz daha ic tarafa kaydirdim.

@MGSancar Cevabınız için teşekkür ederim, peki mevcut olanı çıkartmak zor oldu mu ben biraz yokladım da sanki yapıştırmışlar gibi oynamadı bile yerinden tutacaklar... Bende de uyuşma yapıyor o yüzden araştırıyorum değiştirmek için...

@Zizou123 kendi elciklerini cikarirken sadece gidon baslarinda zorlanmistim. Onun disinda cevire cevire cikardim. Eldeki uyusma destekli elciklere gectikten sonra tamamen kesildi. Farkli pozisyonlarda tutma imkanida sagladigi icin daha kullanisli benim icin. Ellerinizde uyusma varsa kesinlikle degistirmenizi oneririm.

• Beğen
Tepkiler: injector
Bende yeni cs30 kullanıcısıyım bugün 780 tl'ye internetten sipariş verdim. heyecanla beklemekteyim.:kyfmyrn::kyfmyrn:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Benim bi sorum olacak cs 40 kullanicisiyim malumunuz tekerlekler cok ince oldugu icin bu bisikletlerle en fazla hangi yollara girilebilir? Amacim oyle dag inisleri yapmak degil. Hafif patika yolda surmek. Mesela şu resimdeki toprak yolu bu bisiklet kaldirabilir mi?

(link)

Ne gibi sorunlar cikabilir tekerlek kolay patlar mi, tas cakil yuzunden denge sorunu olur mu. Bi keresinde asfalt yolda iri cakillara denk geldigimde tekerlek ince oldugu icin cok kolay bi sekil on tekerlek sarsildi ve gidon saga sola dönmüştü. Acikcasi asfaltta bile böyle etkilenmesi beni düşündürdü.

@oguzbekdemir
Ayni bisikleti kullaniyoruz. Yaklasik 1000 km oldu benim. Henuz lastigim patlamadi ama bu birazda sans tabi. Genelde asfaltta kullaniyorum ve hava basincini haftalik olarak kontrol ediyorum.
Bu yolda amortisoru acarak ve tabi hizinizda dusuk olacak sekilde kullanabilirsiniz. Benzer zeminde kullanmistim bende, sorun yasamadim.

• Beğen
Tepkiler: oguzbekdemir
Arkadaşlar herkese selam bir sorum olacaktı,
CS 30 bisikletime renkli dış lastik düşünüyorum var mıdır acaba ya da önerir misiniz? Beyaz veya krem rengi gibi olanlar çok hoşuma gidiyor...

Arkadaşlar cs40 alıcam internetten acaba aranizda alan varmi kurulumu siz mi yaptınız?

Biz Antalya'da 2015'ten beri hiç ara vermeden devam ediyoruz.

Geri