Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Scudo
@Fatihacr evet, sizin ve benim kullandığım şekilde çıplak teller için. yedek parça olarak beklediğinizi ve kendinizce çözüm bulduğunuzu varsayarak yolladım. geçenlerde sadece yurtdışı sitelerinde görmüştüm, karşıma gelince de paylaşmak istedim.
ancak yine de kapalı vaziyette bir sistem bulabilirsem paylaşırım. keza daha sağlıklı, öncelikle telin korunması açısından

Gidon kilitleme kapağı bulabilirmiyim acaba ne diyorsunuz bilgisi olan var mı

Dosyalar

• 20160427_105340.jpg
    20160427_105340.jpg
    115,1 KB · Okunma: 52
@MGSancar Merhaba ,Yapmış olduğunuz maşa ve elcek gerçekten güzel olmuş kazasız kullanın inşaallah. 2014 yılından beri cs 30 kullanmaktayım, forumda bu başlığı yeni gördüm baştan itibaren tüm sayfaları okudum. Şu an benim en öncelikli problemim seleden oluşan ağrılar oldu. Orjinal seleyi kullanmaktayım. (MGSancar arkadaşımın fotoğraflarında görünen arka sağ - sol köşelerinde ped bulunan jelli olarak bahsedilen sele) Daha öncelerden bir turum en fazla 50 - 60 km olurken seleyle ilgili hiç şikayetim olmuyordu. 2 hafta önce 130 km'lik günlük bir tur yaptım. Daha sonraki günlerde 8- 10 km yol yaptıktan sonra kalçamdaki ağrı çok rahatsızlık vermeye başladı. Önceki sayfalarda bahsedilen sportourer sele bizim kullandığımız seleden çok farklımı acaba? Jelli sele kılıfımı yoksa bu seleden mi alayım?

@koniasun tesekkur ederim. Bisikletin orjinal selesi 100km lik turlara kadar idare eder ancak uzun turlarda agri yapiyor. Sele kilifi almani onermem, kendim hic kullanmadim ancak kullananlardan duyudugum kadariyla kilif kayiyor. Eger 100km ustu turlara agirlik vereceksen spor sele almamani tavsiye etmem. Tur selelerinden alman agriyi onleme acisindan etkili olacaktir.

• Beğen
Tepkiler: ysinan
@koniasun
İyi bir tayt almani tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: ysinan
Canı sıkılana tavsiye :) Özel örümden öz-el örüme 292 mm tel ile ... ( Şaka bir yana geçen Cumartesi metroda bisiklet sert düştü arka 2 tel koptu , standart tan daha uzun telle bu örümü elde ettim çok daha seri bisiklet oldu) image.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Alprdnc10
Şekil güzel ama sağlamdır umarım :)
Hafif arazi de yükle birlikte özel örüm jantın sağlamlığını test eden var mı?

@Fatih Koçak Merhaba Fatih bey , Pazar günü bitirdim bugün yaptığım testte ~15 km boyunca normal pedal çevirmeyle zincir akışı tekere daha iyi aktarılıyor daha verimli ve dik açıyla göbekten çembere asıldığından eski stildeki çapraz x / y bileşeni oluşmuyor tüm gücünüzle tekeri çeviriyorsunuz :)

Yaklaşık 15 km sürdüm kesinlikle pedala daha çabuk tepki veriyor agresif ve hızlı örüm , dayanıklılığına bakacağım ...

Merhaba arkadaşlar,

Şimdi size belki şimdiye kadar sorulmuş en abuk soruyu soracağım, şimdiden özür dilerim.

Bugün uygun bir fiyata çok temiz ikinci el bir Salcano City Sport 50 alarak aranıza katıldım.

Fakat bisiklet 'Lady' modellerdeki alçak kadroya sahip. Belki bu yüzden hesaplı oldu bilemiyorum ama önemsemeyip aldım.

Bisikletin hiçbiryerinde pembe vb bir yazı boya vb yok.

Ama sonradan aklıma geldi, acaba bunun kadrosu erkek ağırlığına göre tasarlanmamış olabilir mi? 90 kiloyum, bu Lady tipi kadro problem yaratır mı?

Ayrıca millet sokakta 'aaaa kız bisikletine biniyo' filan der mi, yani evrensel olarak bu kadro kız bisikleti kadrosu mudur :)

Teşekkürler.

@bbybaran
Bende bu modeli almayı düşünüyorum bu model Hakkı'nda bilgisi olan yorum yapabilecek arkadaş varmı acaba :)

@alpboz
Plasti dip ile yaptığım ilk uygulama

Burda bir forumdasimizin uygulamasi var. Konu disi bir uygulama ama lady(bayan) kadro icin fikir sunabilir kullanim acisindan...

Ama bisiklete binerken daha rahat olacagi kesin :)

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@AyhanCiceksever
Konunun en basindan her sayfayi tek tek okumustum ben de. Ya da forum icinde kolaylikla model hakkinda bilgi ve deneyimlere ulasabilrsiniz.

Ben sahsen cs40 (2015) kullaniyorum. Ancak size.tavsiyem alacaginiz modelin yilina gore hareket edin. Yahut deneyimlerini yazan arkadaslarin model yillariyla alacaginiz modelin ozelliklerini karsilastirin. Cok devasa farklar olacagini sanmiyorum... genel okuyup gordugum, duydugum olumluydu model hakkinda.

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar city sport 40 hakkındaki düşüncelerinizi izlenimlerinizi varsa kullanan deneyimlerini olumlu olumsuz paylaşabilir misiniz :)

@AyhanCiceksever
Ben 2016 model olanını kullanıyorum hafta sonları 60 70 km yol yapıyorum şehir içinde her hangi bir olumsuzluğunu görmedim gayet akıcı ve rahat bir kullanımı var ben memnunum

• Beğen
Tepkiler: AyhanCiceksever
@AyhanCiceksever CS40 2015 model için konuşabilirim. Bisiklet güzel, akıcı, sağlam. Henüz 1 ay olmadı. ama günaşırı asgari 15 ve 40 km olmak üzere turluyorum. 200 km'yi geçtim. zincir temizliğini kendim yaptım, yağladım. Her şey iyi güzel ancak ayna kol problemim var (galiba ben yamulttum :) Sele az biraz sıkıntılı, rahatsız. Sorun gördüğüm başka bir yanı yok. Ancak size tavsiyem düz/ asfalt yolda kullanacaksanız amortisörden uzak durun derim... çünkü kilitli vaziyette kullanıyorum, hiç açma gereği duymadım; boşuna hamallık benim için. hele bir de bulunduğunuz yerde servis iyi ise başlamak için güzel. Bundan once uzun zamanın ardından yediden başladığımda Salcano excel 26 kullanmıştım. özetle CS40'tan memnunum...

@AyhanCiceksever
Ferhat arkadasim guzel bilgilendirme yapmis. Bende bir iki bilgi katiyim. Cs40 fiyatina gore alinabilecek en iyi sehir bisikletlerinden biri bana gore. 1 sene yaklasik 1,500 km kullandim satmadan önce. Son derece sessiz ve akiciydi, problemsiz kullandim. Surusu kullanimi cok rahat. Tam konfor bisikleti diyebilirim. Ayrica lastik patlamasida yasamadim (bu kisim sans)
Continental lastikler gayet iyi. Benim icin tek olumsuz yani neredeyse tamamen asfaltta kullandim bisikleti ve amortisor inanilmaz gereksizdi hic kullanacagim bi ortama girmedim. Fazladan 2 kilo tasidim surekli. Fazla kilolar ozellikle yokuslarda zorlayabilir.
Lafin kisasi baslangic icin guzel tercih

Geri