Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

http://img.tapatalk.com/d/14/07/20/y8aza5uj.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/07/20/y9yqyzas.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/07/20/eju8ahet.jpg

Scudo
Hevesimi kırılırken emeği gecen spor dünyası/bisikletcim ailesine sonsuz teşekkürler. Stoklarında olmayan 20 inch kadro city sport 20 yi var gibi n11.com üzerinden satıp sonra aradığım da pişkin pişkin "stogumuzda yokmus" diyen bu güzide esnafa ne kadar tesekkur edilse azdır. Buradan kulaklarını cinlatiyor sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

ne diyelim küçük esnaf işte senden uyanıklık yapıp kazanmaya çalışırken bizden kaybettiklerini görmez. neyse bulursun elbet gönlüne göre bir bisiklet...

silivriden 7 ağustos gibi çıkıp tekirdağ-kumbağ-uçmakdere-şarköy-gelibolu-çanakkale-assos-küçükkuyu düşünüyoruz... bu arada rota üzerindesiniz bir çayınızı içeriz :)

Buyrun gelin corludan geçersiniz tabiki olur. Zamanim uysaydi yenice Tekirdağ arasi size eslik ederdim.

Arkadaşlar Merhaba,
Benim de City Sport bisikletim var. Şimdiye kadar birçok bisiklet kullandım, xtr idi, karbon idi bilmem ne idi; inanın hiç birisi City Sport kadar rahat gelmedi ve beni mutlu etmedi.( Tabii bu benim hissettiğimdir.) Kullandığım bisikletler içinde, parasını en çok hak eden yine City Sporttu. Daha önce paylaştığım görüş ve önerilerimi burda da paylaşıyorum:

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=121729&highlight=

Taktığım düz maşadan sonra bir de drop bar taksam diyorum. Sanırım daha rahat bir tur bisikleti olacak. Ne dersiniz?

Edit: paylaştığım konudaki fotoğraflar silinmiş, sadece yazdıklarım kalmış. Neyse rst düz alu. maşa ile daha hafif, atak ve keyifli oldu. Hiç sorun çıkarmadı.İşte foto da yükledim;

(link)

Eğer gidonda değişiklik yaparsam burada yeni resimleri paylaşacağım.
Drop bar nasıl olur, ne dersiniz?

Salcano city sport 10 400-500 km'lik turlarda yeterli olurmu kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Yada bu fiyat aralığında başka bisiklet önerirmisiniz

arkadaşlar meraba, city fun 50 alacağım, int sitelerinde kadro boyu bulamadım, hepsiburada da yazıyo sadece, 18 demiş, boy 1.70 iç bacak boyum da 75 76 buçuk gibi bi şey, intden hesapladım kadro boyum 17 - 44 45 cm civarı, 18 kadro boyu bana uyar mı? tam bilgim yok sormak istedim, yani bisiklet üstünde çok yatay bir pozisyonda kalmak istemiyorum, dik, oturur bir pozisyonda olmak istiyorum, gidon ve sele ayarı ile istenilen ölçü elde edilir büyük ihtimal tabi ama yine danışmak istedim,

indirim var, ilgilenenler için linki de koyayım (link)

renk seçeneklerinde beyaz mavi var, resimde yeşil beyaz, sipariş verirsem ne renk gelicek onu da bilmiyorum, neyse, asıl sorum kadro boyu

Beyaz renk hic asil ve heybetli durmuyor. 18 inch sana olur. Siyah sari.siyah yeşil. Siyah kirmizi almani tavsiye ederim uzun turlar düşünürsen city fun 60 almani öneririm v fren daha cabuk tamir edilir.

@EROL USLU

Teşekkürler Erol.Senin bisikletin de çok güzel.İlk gördüğümde bu yeşil beyaz bisiklet kurulu vaziyette idi.Aklımda siyah olanı almak vardı ama henüz kutusundaydı.Ben bekleyemedim ve bu yeşil beyaz olanı aldım.Aslında hiç beyaz bisikletim de olmamıştı iyi oldu.Daha şimdi kısa bir tur attım.Aslında buradan İzmir'e yıllık iznimde bisikletle gitme hayalim var.İzmir'de iş yerime olan mesafe 35 km idi.Hergün bisikletle gider gelirdim.Buraya taşınınca yollarım kısaldı.Yaz sıcakları başlamadan önce gidiş dönüş 80 km.lik turlar yapardık.Şimdi tek çılgın olan ben kısa turlara çıkıyorum.

@EROL USLU

abi ben de kırmızı istiyorum ama renk seçeneği de yok sitede, bayisine gidip almak da var aklımda, daha mantıklı tabi, yalnız fiyat daha mı yüksek olur site satış fiyatlarından bilmiyorum, şöyle siyah kırmızı uygun fiyatlı bulsam çok güzel olacak, 2.el alacağım ama nakit şansım olmadığı için alamıyorum malesef, neyse teşekkür ettim

@omer hesap

Merhaba bende de aynı bisiklet var. Ben de Ankara'dayım. Perşembe akşamı bisikletçileri ve Bgb gurubu var. Ben de yeni yeni onlara katılıyorum ama çok çok eğlenceli geçiyor. Bisikletimiz gerçekten çok hafif, bendeki beyazı ama bakım gerekiyor sanırım.
Ankara'da nerede yaptırabilirim temiz bir bakımını acaba? Turlara katılırsanız güzel olur son olarak işte o zaman keyifle sürülüyor.

Ben mayis ayinda kliksa.com dan 20 inch ciyt fun 50 kirmizi siyah olani 630 TL ye aldim şimdilerde bu fiyat değil bisikleti bulmak zorlasti valla.http://img.tapatalk.com/d/14/07/21/9ezy6u2e.jpg

@Serhat ÖZER
Bende Haziran ayında 2 aylık araştırma sonunda en uygun fiyata bulduğum yereli aşamamış internet sitesinden stokta var olduğunu teyid ettiğim halde siz sipariş verinceye kadar aatılmış size şu kadroyu verelim deyince "iptal ediyorum o zaman" lafını yapıştırdım. Bize 1-2 saat müsaade edin biz istediğiniz renk ve kadroyu bulamazsak o zaman iptal edelim olur mu? Diye yumuşadılar ve 45 dk sonra bulup yolladılar.
Yine de Kartal'dan kalkıp Sirkeci'den kendim almadığıma pişman oldum. Zira adamlar da Sirkeci den bir bayiiden bulup bana kargoladılar...

City fun 50 hd Disk fren dişinda memnunum disk fren sorunları gicik ediyor adami. Alirsaniz city fun 60 yada 70 Alin keyfinize bakin.

Evet City Sport 20 maceram tekrardan başladı.

Mağazaları dolaşırken evemagaza diye bir sitede salcano bisikletlerin olduğunu gördüm ve bilgi almak için mail attım.
Stoklarında görünmüyordu ama şansımız denedim. Birkaç saat içerisinde dönüş yaptılar, aradılar ve ellerinde var olduğunu söylediler.
Bir sıkıntı vardı ama fiyat ne olacaktı ? Ödeme nasıl olacaktı. Derken onu da hallettik n11.com üzerinden satabilseniz iyiydi dedim.
Şans bu ya zaten çalışıyorlarmış o siteyle... Hem uygun fiyata Bisikletimi aldım 875 TL hem de n11.com ile paraf anlaşması gereği
%11 = 96,25 tl puan yüklenecek kartıma. Memnun müşteri en iyi reklamdır vesselam. Size önerim siparişlerinizde site ile irtibata geçip
stok / temin durumunu teyit etmeniz.

arkadaşlar akşam büyük ihtimal city fun 50 sipariş vereceğim, kırmızı siyah 18 kadro boyu varmış tek ellerinde, renk olarak sorun yok, kadro boyunu sorduğumda 18 olur demiştiniz, tekrar sorayım içim rahat etsin boy 1.70 bacak boyu 75 76 buçuk, cm olarak da 46ya denk geliyo sordum telefonda, bisiklet bana uygun di mi?

Geri