Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Merhaba arkadaslar iki bisiklet arasinda kararsiz kaldim bunlardan ilki salcano city sport 20 hd digeri carraro sportive 225 donanim ikisinde de ayni sayilir salcano nakit 900 carraro 999 lira bisikletciler agiz birligi yapmis gibi carraro diyor hatta elinde iki her iki markada olan bisikletci salcanonun continantal tekerlegini kotuledi birsey demedim cok tereddute kaldim sizce hangisini secmeliyim birde bir cok bayi nakitte bile salcanonun sitesindeki taksitli fiyatin aynisini veriyor hic indirim yapmiyor tabi izmir icin konusuyorum bunu.

@eren konu
Tesekkur ederim cevabiniz icin arkadasimin cs 40 ni cok begendim yeterince kaliteliydi, farkli markalarda olsa ayni parcalarin kullanildigi bisklet bunlar sadece isim farki var ucuz olani almak banada mantikli geliyor.

Scudo
@Aytaç35 20 hd var bende memnunum güzel bisiklet ama sıkıntı genellikle servisleri.Adam akıllı kurulmuyor bazen küçük sıkıntılar çıkıyor ama carraroda iyidir sanırım aynı donanım oluyor genellikler.

Hazır yazmışken bende sorayım hd frenli cs 20 ye çamurluk takabilirmiyim ? Şu modeli almak istiyorumda acaba frenlere bi sıkıntı çıkar mı? (link)

@Aytaç35
bir küçük not daha eklemem gerekiyor aslına bakarsanız bisiklet yalnızca donanımdan ibaret değil.
hatta donanım değişebiliyor fakat kadro geometrisi olarak iki bisikleti sürüp hangisinin vücut tipiniz açısından daha rahat sürülebildiğini tespit edip seçmenizde fayda var.

@cagdascaneroglu
Merhaba hocam benim continantal in kalitesi hakkinda suphem yok arabamda da yillarca kullandim bu markayi gayet basariliydi bisikletci carraro satmak icin onun michelin tekerlerini ovup salcanoyu kotuledi ne hikmetse iki markda elinde ama salcono hep kotuleniyor uvey evlat muamelesi goruyor diger bisikletlerin kar marji salcanoya gore daha iyi sanirim ondan kotuleniyor olmali surekli

En kral city sport 20 hd ustune varsa fotoyu yapistirsin

Sabit masali

Sexi

Karisma

Dosyalar

• FB_IMG_1440615009787.jpg
    FB_IMG_1440615009787.jpg
    23,6 KB · Okunma: 83
  • FB_IMG_1440615028211.jpg
    FB_IMG_1440615028211.jpg
    24,2 KB · Okunma: 80
  • FB_IMG_1440615019553.jpg
    FB_IMG_1440615019553.jpg
    17 KB · Okunma: 73
  • FB_IMG_1440614973365.jpg
    FB_IMG_1440614973365.jpg
    14,2 KB · Okunma: 70
@Aytaç35

Bisiklet tercihi olarak bir şey diyemem ama 2012'de aldığım CS'de Continental Touring Plus var. 2500 kmden fazla kullandım, kullanıyorum; hiç patlamadı.

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
@emrejon Sabit maşalı olmasada benim 20 de güzeldir. :)

Dosyalar

• 11828743_946511125408635_2603265690913484683_n.jpg
    11828743_946511125408635_2603265690913484683_n.jpg
    115,4 KB · Okunma: 51
Herkese selam, Salcano City Sport 20 HD (Siyah - Kırmızı yazılı) modeliyle aranıza katıldım.

• Beğen
Tepkiler: ysinan
@emrejon maşa çok orjinal olmuş. kodro ile uyumu da mükemmel nerden aldınız acaba... link paylaşır mısınız?

• Beğen
Tepkiler: emrejon
Ng650ün lastikleri inceltirsem şehir bisikletine benzermi?

Continental lastikleri kötülemesi beni şaşırttı :D 1359 Km'dir bisikleti kullanıyorum Lastiklere saplanan camın haddi hesabı yok ve patlamadı :D

Arkadaşlar City Sport 20 HD bisikletimi yavaş yavaş donatmaya başladım. Bilgi için bisikleti BisikletEvim'den (Bostancı) aldım. Şu ana kadar yaptıklarım ve aldıklarım:

- Bozuk gelen bilyeli pedal garantiden değiştirildi ancak bilyeliler zayıf oluyormuş diye 50 TL fark ile rulmanlı pedal ile değiştirildi, markası W ile başlıyordu. (BisikletEvim)
- Tonyon Spiral kilit, 23 TL (Hepsiburada: (link) )
- Ön kadro çantası, 43 TL (Decathlon: (link) )
- Arka tekerlek için sehpa, 36 TL (bisikletpro)
- Knog Blinder Road R arka ışık, 140 TL (bisikletpro: (link) )
- Sigma BC 5.12 hız göstergesi, 58 TL (bisikletpro: (link) )
- Zefal Micro Pompa, 7 bar, 49 TL (decathlon: (link) )
- Elite Matara Tutucu, 19 TL (decathlon: (link) )
- Elite Secia Termal Matara, 65 TL (bisikletpro: (link) )
- 150 lm ön led aydınlatma, 23 TL (DX: (link) )
- Btwin yedek iç lastik, harici yapışkanlı yama ve 3 adet ufak levye.

Bunların haricinde tavsiye edebileceğiniz, mutlaka almalısın dediğiniz bir aksesuar var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: gupilya
Bakirkoyde metin bisilletten aldim ama sahibinde de var

Merhaba arkadaşlar daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum ancak burdan sormak istedim mazur görün ve yardımlarınızı bekliyorum. Soruma gelince malum bisiklet kullanıcısı olarak henüz yeniyim ve bu gün vitesimle alakalı bir sorun yaşadım arka zincirim dişliden çıktı, neyse geri taktım ve yola devam ettim ancak vites geçişlerinde sorun yaşamaya başladım arttıramıyorum ya da düşüremiyorum vitesi sanki hep sabit viteste 3-4-5 arasında kalıyor ve pedal çevirirken de anlık boşalmalar oluyor... Acaba düzeltmesi kolay bir iş ise beni yönlendirebilir misiniz veya önerebileceğiniz bir çözüm var mı çok teşekkür ederim saygılar.

arkadaslar city sport 20 hd almayi dusunyorum bir sorum olacak bisikletin neresinde kadro boyu yaziyor ??

@Zizou123 bu işte tecrübesizim dediginiz için size bisikletçiye gitmenizi öneririm. Ancak bisikletçi tamir ederken vites ayarlarını nasıl yaptığını sorun gözlemleyin ve öğrenmeye çalışın. Sonra evde youtube tan vites ayar videolarını izleyerek vites ayar işini kapar ve bir daha sorun yaşadığınız da kendiniz halledebilirsiniz...

Arkadaslar cs40 in kadrosu nasildir uzerinde oynamalar yapilabilirmi yapilirsa bu kadroya degermi. Bide uzerindeki orjinal janta en ince hangi ebatlarda lastik takilabilir

Geri