Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

@aciftci aynı bisikletten aldım siyah kırmızı olanı, aldığım yerden ayaklığını değiştirmelerini istedim beni kırmadılar, eski ayaklık bana kullanışlı gelmedi. Bisikletle ilgili sorunlarını paylaşırsan sevinirim bu aralar orta göbekten hafif bir çıt çıt sesi gelmeye başladı.

@Fatih Koçak uygundan kastın lastiğin psi degeri ise ben 65 basıyorum hafta bir kontrol ediyorum.

benimkide bu

Dosyalar

• IMG_20160609_094525.jpg
    IMG_20160609_094525.jpg
    208,3 KB · Okunma: 43
Scudo
@iso68 evet bende 65 basıyorum öne 55-60 civarı yoksa çok titriyor gidon. basınç göstergeli pompa ile 40 basıp en yakın petrole giderken hızlı girdiğim virajda korkuttu 3 yıldır sadece. her lastik güven verdikçe her fırsatta daha sert giriyorum dönüşlere bana çok güvenme dediği olmadı daha :)

@Fatih Koçak Alışana kadar lastige çok güvenmeyeceğim onu anladım, ama beni asıl rahasız eden orta göbekten gelen çıt çıt sesi birde sürate girdigimde orta göbekte titreşim hissediyorum bayagı balans var pedalda titreşimi bariz hissediyorum. Yeni aldığım bir bisiklette böyle sorunlar yaşamak beni rahatsız ediyor. Oğlumun bisikletinde bile bunlar olmamıştı. Acaba buna benzer sorunları yaşayan başka birileri varmı.

@iso68
O çıt çıt sesi benim bisikletimde de var ne yaptıysam gitmedi pedala sert yüklenince daha çok geliyor

@Fatihacr
Seleyi borusuyla söküp yuvasıyla birlikte temizleyin ses kesilecektir

Çıt Çıt sesi gelen arkadaşlar. Orta aktarıcının montaj sırasında en üst dişli ile arasında olması gereken mesafeyi belirten etiket duruyor mu. Benim bisiklet yeni o etiket her pedal çevirişte dişlere çarparak ses çıkartıyor acaba sizdeki o mu ses yapıyor.

@ysinan

@serci2001

Hepsini yaptım o ses ala geliyor

@ferhat1983
Ses kaydı yada video yok ayna kol yükte iken ses yapıyor ayakta ve oturarak ayni

@Fatihacr bisikleti ters çevirip pedallara her iki taraftan aynı anda yuklenin. ayakta da olabilir... ama bunu yaparken zinciri aynakoldan düşürün. buradaki
gibi...

bir de aynakoldan zinciri düşürmüşken de orta göbekte sürtme zorlanma var mı onu bi dinleyin yine de... arka göbek yanıltabilir oyuzden

@iso68 öncelikle hayırlı olsun. Henüz herhangi bir problem yaşamadım. Olduğunda burdan paylaşıyor olacağım. Dilerseniz montajı yaptırdığınız ustaya bir gösterin bisikleti. Sanırım sürdüğünüz ilk andan itibaren bu şekilde.

Arkadaşlar city sportlarimiza bagaj önerisinde bulunabilir miyiz ? Takanlar varsa fotoğraflada yardımcı olabilir ? Desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar

@Celiko29

Bende bir ara çok araştırdım, fiyatların yüksekliği ve bazı modellerin sağlamlıklarına güvenmediğim için kendim yapmaya karar verdim.

• Beğen
Tepkiler: Celiko29
@Celiko29

Daha kullanmak nasip olmadı öylece duruyor üstünde :)

20160614_135718ff.jpg

@Gökhan Semiz ben city sportta jant tellerinden çekiniyorum 5tel kırdım 2ay önce kaldırımlardan inislerde oldu sanirsam bagaj ve yükle turlarda jantlar dayanikli olur mu

@Celiko29 Bu tel kırılma olayı kişinin ağırlığına göre de değişiyor. Bisikletin üzerinde gelen jant ve tel setinin azami taşıyabileceği yükü bilmiyorum ama tabii ki kilosu fazla olan kişiler bir de üstüne yük alınca kırılma olabilir. Eğer çok fazla yük olmadığı halde ve normal kullanımda kırılmalar oluyorsa akort ayarına, tel gerginliklerine bakılması gerekir.

@Gökhan Semiz bisikletimi arkadaşım kullanmıştı sakatlığım sırasında 95kilo civari sanırım kaldırımlardan dengesizce indi bide arada bol çukurlu arazi turlarimiz oldu onun etkisi var sanırım genel olarak city sportta bu özel orum jant sistemi sıkıntı çıkarıyor

@Celiko29 Olabilir. 95 kilo normal kullanımda sıkıntı çıkarmaz fakat amacına uygun kullanılmazsa sıkıntı olabilir. Bu modellerin kaldırımdan atlamak, zıplamak yada hızlı inmek için uygun olduğunu düşünmüyorum. Ben daha sıkıntı yaşamadım. Örüm şeklinin sıkıntısı tel aralık mesafelerinde. Sık mesafeli örümlü jantlar akort bozulmasına ve ani yüklenmelerde aldığı darbeyi dağıtmaları yönünden daha iyi olacaktır.

@Gökhan Semiz kesinlikle 27.5 carraro sportive serisinin jant takımıyla değiştirilebilir aslında imkan dahilinde

Geri