Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

@Celiko29 Sürekli sıkıntı yaşıyorsanız bence de mantıklı olacaktır. Tabii ki o jant setini kullananlardan yorum almak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Celiko29
Scudo
Merhaba arkadaşlar bisikleti en son 17-18 yaşlarım da kullanıyordum. Şimdilerde baya heves ettim. Baya da araştırdım gittim bir cs40 aldım. Dolayısıyla çok acemiyim bu konularda. Bu zinciri normal makina yağı ile yağlasak olur mu ve ne sıklıkla yağlamak gerekir şimdiden sağolun

103 kiloyum 15 20 kg civari yukle 400 km yol yaptim sert inislerde falan yuksek hizda cok cukura girdim cukurlar cok derin degildi ama her cukurdan sonra aha simdi gitti derken en ufak problem olmadan bitirdim.bende guvenmiyordum ozel orum canta ama beni uzmedi daha 1500 km dir

@Fatih Koçak sanırım gerekli aralıklarla yapılan akort ayarları baskıyı dengeli dağıtarak olası aksiliklerin önüne geçiyor. Gevşeyen jantla alınan mesafelerde sorunlar oluşuyor

Bisikletinde parça değişimi yapan varmı?
Ön aktarıcı arka aktarıcı
Orta göbek yada ön arka jant?

arka aktarıcıyı vites koluna set olsun diye acera takarsanız alırım diye ilk alırken değiştirttim.

Jant ve gobek degismi yapmayi dusunmuyor degilim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Full deore sete geçmeyi düşünüyorum

Degisenleri ve ne kadar mal olduğunu yazabilir miyiz arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Selamunaleyküm. 18 inç V frenli satmayı düşünen var mı aramızda ?

City Sport değil mtb olarak aldım. ama artık tamamen bir şehir/tur bisikleti haline geldi :)

Dün akşam ufak bi gezinti sonrası çektim. gündüz geöüzylede çekmek lazım bi ara
WP_20160621_22_14_27_Pro.jpg WP_20160621_22_16_53_Pro.jpg WP_1_Pro.jpg

• Beğen
Tepkiler: eren konu
Maşallah kelebek gidonda ayri bir hava katıyor ya@Rehaserdar

• Beğen
Tepkiler: Rehaserdar
Salcano city sport 20 ile 40 arasında kararsızım işe giderken asfaltta kullanmayı planlıyorum 40 v fren daha ekonomik ama 20 de hidrolik fren

Bisiklet tamirinden hiç anlamam hidrolik fren sıkıntı verir mi binip gideceğim geleceğim bakım elbette bisikletçiye götürürüm hangisi uygundur

@iso68 Benim bisikletten de çıt çıt ses geliyor ilk aldığımda yoktu göbekten olduğuna emin misiniz ?

Arkadaşlar hayırlı akşamlar, ben yeni üye oldum buraya.

Bir hafta kadar süredir bisikletlere bakıyorum, özelikle muadil iki grup arası City Sport (30V veya 20HD) ve Sedona 410 arasında kaldım. Yazın sonlarına doğru almayı düşünüyorum.

Bugün, bizim burdaki Sural Bisiklet'e gittim (Salcano'nun bayisi diye geçiyor Çorlu'daki) ve orada adı geçen modelleri sordum. Mesela 30V için 1200, 20HD için 1330 (1395'ten), Sedona 410 içinse 1350 gibi bir fiyat çıktı. Şimdi izninizle iki sorum var;

Birincisi, şu siteye baktığımda ( (link) ) 150-200 TL gibi farklar görüyorum, ki web fiyatlarıyla bisikletçi arasında normalde 50, bilemedin 100 TL gibi fark olur. Mesela Salcano CS 30V için 1000 TL diyor şu linkte: (link) Aradaki fark nedir yani, kurulumsuzluğun verdiği hazin gururun farkı mı? :)

İkincisi ise mesela aldım internetten, geldi param parça. Kurmayı bilmiyorum, Sural Bisikletçiye götürsem ücretsiz ve tam olarak kurarlar mı acaba?

Şimdiden yanıtlayan arkadaşlar için teşekkür ederim, rüzgarınız sırtınızdan eser inşşaalllah :)

City sporta kelebek gidon tavsiyesi kullanan arkadaşlardan öneri bekliyoruz iyi forumlar

@Rehaserdar
hocam çamurluk markanız nedir?
Bir de acaba arka bagajın altına oluyor mu?

Bir resim de benden gelsin.
İtina ile modifiye edilen city sport 01
(link)

Geri