Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Merhaba arkadaşlar
City sport için jant teli alan arkadaşlar aldıkları telin linkini paylaşabilir mi yada ideal jant teli ebatını.
Fiyat marka önemli değil zaten hepi topu 2 tel.

Scudo
arkadaşlar dün moralim bozuldu daha iyisine binmemek gerekiyor. 8.5 kiloluk yol bisikletine bindiğimde canım sıkıldı akıcı çabuk hızlanıyor inanılmaz hafif salcanoyu kötülemek adına söylemiyorum bisikletimide seviyorum bindiğim bisikletin benim için tek kusuru bana ergonik olarak uymaması gidon çok aşagıda boyum 1.87 tek uymayan yanı buydu uzun vadade bana sıkıntı yaratacağını çok iyi biliyorum ama hafiflik ve akıcılık çok iyiydi. ilk fırsatta bisikletimi hafifletmeye çalışacağım araştırmaya başladım bile.

Bende Btwin Triban 520 düşünüyorum ama yollardan dolayı city sporttan vazgecemiyorum. Asfaltta giderken yol bisikleti cok iyi ama kaldirim ve bozuk yollarda işler değişiyor. Bu arada seleyi değiştirdim bu gün, umarim rahat ederim bundan sonra :)

20160903_172712-1.jpg

• Beğen
Tepkiler: taner yazar
City sport 28jant özel örüm jant setinin jant teli ölçüleri hakkinda malumati olan varmiydi arkadaşlar

Merhaba. SALCANO CITY SPORT 40 kullanan var mı? Yorumları merak ediyorum. Maximum 1000 TL'ye kadar öneriniz var mı?

@Karaduman City sport 20hd kullanıyorum. Denemek için bayide City sport 40'da kullanmıştım. City sport serisindeki tüm bisikletler gayet kaliteli ve seri. Şu ana kadar hissettiğim tek eksiklik biraz ağır olmaları. City sporta alternatif olarak Carraro sportive modellerinden bir tanesini de düşünebilirsiniz. City sportive 224 gibi.

• Beğen
Tepkiler: baracuda9
@atafemrea Hocam cevap için teşekkür ederim. Bir sorum daha var. Kadro boyu seçimini nasıl yapacağımı bilmiyorum. Mtb seçerken 18' 20' diye seçebiliyorduk. Şehir bisikletlerinde sanırım farklı oluyor. Bu konuda da yardımcı olur musunuz?

Boyunuzu biliyorsanız forumda bununla alakalı konu mevcut. Ben 174 cm boyundayım. 18" city sport 40v kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: baracuda9
@OnurMetin Hocam baktım da kafa karıştı biraz. 29er mtbde 21' boyuma uyuyor. Bunu şehir bisikleti için uyarlayamadım. Boyum 190 iç bacak boyum 95cm. Bacak boyum normalden biraz uzun. 44, 48, 52 diye devam ediyor. Hangisi uygun bilemedim.

@Karaduman Kadro boyu hesaplamalarını ben de bilmiyorum maalesef. En sağlıklısı bir bayiye gidip farklı kadro ölçülerini deneyip uygun olanını seçmek.

@Karaduman boyum 180 , 44 kadro gayet uygun 52 kadro uygundur size büyük ihtimal ama deneyip almaniz daha iyi olur

Selam millet bende insaAllah ekimin 10u gibi city sport 20 hd aliyorum.
Suan MTB kullaniyorum ve city sporta gecmeyi sabitsizlikla bekliyorum:islik::asik:

Şükür kavuşturana.
City sport 20 hd me kavuştum
Bugun baya bi surdum,ilk izlenimim sele ng 450 den daha bi konforlu ama genel olarak ve goruntu ng 450 bi adim onde.20160923_133004.jpg 20160923_132947.jpg

• Beğen
Tepkiler: eren konu
Hayırlı olsun hocam gayet şık görünüyor mekan da 10 numaraymış.

• Beğen
Tepkiler: ohalilzade
İyi günler cs30 2. El aldım. Bi sorunum var. Ufak birşey ama. Pedallara çok yuklenildiginde pedalların bağlı olduğu göbek rahatsız edici bir ses çıkarıyor. Çok sikmamaktan dolayı gibi ama kontrol ettim gayet sıkı. Tecrübesi olanlar yardımcı çok sevinirim. Direksiyonda da oluyor sıkı olduğu halde oynamıyor ama ses veriyor.

• Beğen
Tepkiler: eren konu
@tekin17
Pedallardaki olay eğer pedallardaysa sorun basit muhtemelen pedal ile kolun bağantı noktasına kum toz vs kaçmıştır söküp temizleyip tekrar takarsınız. Sorun eğer göbekte ise aynakolun sökülüp temizlenip gresnelip tekrar yerine takılması gerekiyor. Bu biraz zahmetli.
Direksiyondaki olay biraz daha farklı ayarlı gidon boğazında 4-5 tane sıkılması gereken vida oluyor bunların hepsini uzun allen anahtar ile sıkmanız gerekiyor. Yani küçük allen anahtarla tüm gücümle sıktığımda benim de başıma geliyordu ama bisikletçide uzun allen anahtara bir de boru sokup daha da uzatıp tüm gücüyle bastırdı usta ne ses kaldı ne soluk.
Bu sorunlar bizim bisikletlerde olabilen şeyler çözümü iyi bir bisikletçide servis bakımı.

Geri