Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano kadro yamulması

Corratec kadro konusunda olumsuz görüşü olan yok sanırım.

Scudo
Kadro hakkında son görüşlerinizi alabilir miyim. Sizin yorumlarınıza göre hareket edeceğim. Salcanonun kadrosu 16 inç idi bu kadro 17 inç. Büyük sıkıntı yaratır mı? Eski bisikletimle uyum sorunu konusunda dikkat etmem gereken noktalar var mı?

corratec ben kulladım. hatta kaç yarışa girdim.. gayet sağlam esnemeyen alman işi gayet iyi bir kadrodur. corratec kullanmaya başlayınca arkadaşına teşekkür edeceksin.. :)) salcano kadronun yamulma mesesi ise büyük ihtimal mazgala ya da derin çukura girmiştir. aynısı benim başıma gelmişti.. yapacak bir şey yok. her işte bir hayır var lafı doğruymuş :))

Peki kadro boyu konsunda ne diyorsunuz. 16 inç ile 17 inç kadro farkında sıkıntı yaşar mıyım? Boyum 1.68 .

@Hakan Boz

Bence problem olmaz, büyük gelirse daha kısa bir gidon boğazı satın alarak kadroyu boyunuza uydurabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Boz
dağ bisikleti yol bisikleti gibi değil yol bisikletinde ölçüler çok önemli. dağ bisikletinde ise çok fazla arazi ve sert sürüş yapmıyorsanız büyük kadro idare eder. yani kadrp büyükse kontrol kolay olmaz. buna göre karar verebilirsiniz

@muratcolakoglu Kullanan kişinin boyu 1.66 imiş. Rahat bir şekilde kullandığını söylüyor. Büyük kadronun problem olduğunu biliyorum ancak 1 inç büyük fark yaratır mı onu merak ediyorum?

denemeden karar vermek yanlış.. benzer bir kadrolu bir biskilet sürsen iyi olur

@Hakan Boz

Satmak için öyle söylüyordur. 1 inç 2,54 cm dir, az değil.

Arkadaşlar orta göbek konusunda uyum sorunu yaşama ihtimalim var mı?

@alc madem öyle düşünüyorsunuz, aynı kazayı scott ve benzeri kadrolarla yapın bakalım noluyor :D
Bu olaylar tecrübe etmenize yetmez. Sadece size bir fikir verir.

@Hakan Boz inanın bana diğer kadrolarla aynı kazayı yapsanız kadro namına birşey kalmazdı :)

Bu arada konunun kapanışını yapayım. Salcano servisi kadro fiyatı olarak 350 lira + 50 lira toplama ücreti istedi, kabul etmedim.Firmaya detaylı bir mail attım olumlu veya olumsuz herhangi bir geri dönüş olmadı(yaklaşık 2 ay olacak). Bende Corratec kadroyu satın aldım, bisikletin son hali budur.

http://i.imgur.com/dns3XrD.jpg

@Hakan Boz İyi tarafından bakın kadronuzda Salcano yerine Corratec yazıyor artık :D Güle güle kullanın bence çok da iyi oldu güzel oldu taam mı :D :D

• Beğen
Tepkiler: Hakan Boz
benim boyum 1.70 kaç cm kadro almalıyım?

bende en son bisikleti tanıdık birinin tanıdığına verdim balatayı bitirmişti ve rotor kuş gibi ötüyordu tanımadıklarınıza bisiklet vermeyin

@SALCANO.Bursalı

@lord_of_dark

Arkadaşlar, konu başlığıyla yazmış olduğunuz şeylerin ne kadar uyumsuz olduğunu görebiliyor musunuz? Lütfen bir başlığa mesaj yazarken yazdıklarınızla başlık uyumlu mu bir bakın forum kalitesini düşürmeyin.

@M.Burak KARADAĞ Konu sahibi arkadaşın bisikleti, emanet verdiği için yamulmuş, bu arkadaşta bisikletini emanet verince hasarlı aldığını belirtmiş. Ben aslında bir fark göremedim mesajlar arasında :)

Test videosunu seyrettim sanırım arkadaşınız yüksek bir yerden ön teker üstüne atlamış

Geri