Salcano neden bu kadar kötü?
-Kötü mü acaba?
Neden herkes Salcano'yu kötülüyor?
-Herkes kim?
Salkano yerli üreticidir, has meslekleri "bisikletçiliktir" ayrıca tüm segmentlerde ürettiği bir modeli vardır yani çelikte var, alu. da var, karbon da var...yine yani her bütçeye göre bir salko var. Bunun neresi kötü?
Maalesef bizde işkembeyi kübradan atmak çok yaygındır, işte bizim mahalledeki bisikletçi abi bunu çok kötüledi, yada işyerindeki salih abi hiç memnun kalmadı gibi.
Salkano yıllık 250-300.000 adet üretim yapan fabrikadır ( o çok kaliteliyiz diyen firmaların üretim metrekarelerini incelerseniz tek şey görürsünüz, ufacık atölyelerde sayı olarak çok az üretim yapıyorlar, az üretildiğinde, az sorun çıkıyor

) Salkano aynı vestel gibi bir devdir.
Neden herkes Salkanoyu kötülüyor?
Bak ben misalen kötülemiyorum, bizim mahalledeki çocuklar kötülemiyor, çevremde salkano astra, igman ve çoğunluk olarak 030 kullananlar kötülemiyor, hele 030 kadro kullanan bir kardeşimiz veledroma girdiğinde peşinden gidilmiyor, uzun yol yaptıklarında tırmanmada üstüne yok. Ben şimdi soruyorum herkes kim??? o herkes ben değilim.
Peki forumda şikayet çok, peki tüm şikayet sayısını toplayalım, bakalım kaç kişi ve birde hersene satılan 250,300.000 adet kişide bunları satın alıyor, bunlar hiç mi şikayet etmiyor, bizdeki hata şu, hiç sevmem bu sözü ama meyve veren ağaç taşlanır. Bende 030 alacaktım ama bu seneki renklerini hiç beğenmediğimden almadım ama hala 030 o fiyat aralığında en iyisi derim.
Salkano sadece yerli değil, üst sınıf üreten şahane bir firmadır.