Ben şikayetçi değilim alt modelleri alakasız parçalar vs kötü ama üst modeller tasarım hariç güzel ve çok fazla indirim payı oluyor bkz:salcano xrs 030 iyidir tasarımıda okadar kötü değil internettekilere aldanmayın yakınından görünce okadarda kötü olmadığını anlıyorsunuz zaten furş takımı hariç her şeyi diğer markalara göre bir üst seviye tam pro lastikler (continental grand prix 4000 s2 vs ) yol bisikletleri çok iyidir 2940 tl tavsiye edilen fiyatı sizi şaşırtmasın 2000 kadar iner.inmezee imternettede 2300 e var hele o mavi çizgili modeli çokda şık hafiftir ritchey in selesi gidonu conti nin lastikleri sebebiyle pedallarla 8.85 kg gelir (karbonlarla yarışır)sram apexli modelini kullanan çok görmedim ama onun çok daha iyi olduğu söyleniyor oda 8.5 kg bu ağırlıkları salcano yakalayamaz diyenler var ama lastikler seleler gidonlar jantlar diğerlerine göre üst seviye olunca yakalanıyor

servis konusuna gelince salcano şirketi motorsiklet te sattığı için biraz baştan savıyorlar ama kusursuz servis decathlonda bile yok benim gibi bisikletinin her şeyini kendiniz tamir ediyorsanız sıkıntı olmaz ben hiçbir zaman bisikletçiye veya servise vermedim kardeşim ANLAMIYORLAR.
@Fergen
Gördüğüm en iyi yorum
@Hamit.Ç
Bir süper yorum daha 500 tllik salko ile 1500 tllik bilmemneyi karşılaştırmak salcanoya hakarettir
Dandik bir model alıp tüm firimayı kötülemek KİMSENİN HADDİNE DEĞİL
Ben onu bunu bilmem hayvan gibi asıldığım salcano xrs 030 tiagra hiçbir esneme yaşamadım ve mosso tca 735 tiagralı jantları hayvan gibi ağır ve kötü olan bisiklete nal toplattım (adamın bacağı kırılacaktı öle abandı) conti lastiğin shimano jamtların faydaları

alt seviye mevzusuna gelince 500-600 tl veriyorsun bozulmalara hazır olacaksın. Salcano her yaşa her bütçeye uygun bisikletler üreten iyi bir firmadır montaj konusuna gelince eski carraro bisikletim daha kötü montajlı geldi BİSİKLETİNİ KENDİNE GÖRE AYARLAYAMIYORSAN BİNME KARDEŞİM.Ayrıca salcano bir sanattır bkz : salcano istanbul mostar kemer gibi isimler verilmesi yeter. Zaten dediğim gibi salcano kötü değildir apaçi gibi bisiklete binip ayy bozuldu diyenler kötüdür
Dağ bisikletleri ise kronda kron diyen ergen markası krondan bin kat iyidir kronun 1500 tllik modeli salcanonun 1000 tllik modeli ile aynıdır lastikleri rezalettir kronun maşalarıda öle salcanonun sorunları furş takımı sele borusu gibi iken kron un sorunları daha büyüktür lastikler jantlar rezalettit ama ben dirift atacam ben ergenim diyorsanız on numara bu arada yol bisikletlerinde günlük kullanımda (pro) değilseniz gayet yeterli kadrolatı vardır ta bi bir canondle merida mosso scott trek olamaz ama pro değilseniz salcano gayet yeterlidir salcano xrs 030 un ufak sıkıntıları kablolar dışardan geçiyor sele borusu mandallı birde ön viteslerde 2ye zor geçiyor bunlardır
@trainspotting35 salcanonun gidon boğazı biraz uzun katılıyorum ama 51 cm kadro için 40 cm drop idealdir.