Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG 350 hakkında bilgi

Salcano ng 350 üzerinde shimano mekanik kaliperi, asses rotor olan fren sistemi tutmuyor.Arkadaşa aldı bisikleti frenler tutmuyor.Öyleki en dandik alloy v frenlerde bile ön freni sıktıgında arka ayaga kalkıyor fakat bu disklerde o bile olmuyorçUuzn zamandan beri arkadaşı göremedim şu an fren verimi nasıldır bilmiyorum ama o dedi,gim sistemi 5 gün kullandıktan sonrada gördüm yine tutmuyordu...

Scudo
mrb ben geçen sene ng350 aldım ilk ginler güzeldi sonra furs yatagı bozuldu sindide arka attırıcı jant tellerine sıkıstı teller kırıldı yedek parca icin bir ay beledim yapılar 1 ay once gene aynı olay oldu arka attırıcı yolda giderken janttellerine sıkıstı ve düstüm ceneme 8 dikis attılar uslanmadım iyiklestim ama simdide arka attırıcı gene kırıldı.

Kulakçıkta bir yamulma olabilri yada arka attırıcının vidaları ayarlı değil bence.GEçmiş olsun....

valla bir senedir ng-350 ye biniyorum. ne furşta ne de viteslerde bir sorun yok... sadece zoom maşa öldü. zaten ölüden farkı yok:D

desidero911 arkadaşımızın dediği doğru arka aktarıcı jant tellerinin arasına sıkıştı faka t güzel bi ayardan sonra şimdi hiç bi problem kalmadı.fren konusuna gelince ben bisikleti alalı 3,5 ay oldu aldığımdan beri frenler ilk günkü performansını devam ettirmekte.fakat ara ara iyi bi ayar yapmak gerekiyor. :)

tabi ki sonuçta hidrolik disk fren kadar iddali ve sorunsuz çalışmaz o bir gerçek arada bir ayar yapmakta işin zevkli tarafı.

Valla ne diyeyim kafam karıştı şimdi.Arkadaşın diski en dandik v fren performansı vermezken sizin deneyimlerinizi okuyunca yorum yazmamaya kararverdim :) bu Salcanolarda bi gariplik var....

bence salcanoda değil de senin arkadaşının bisikletinde bir gariplik var.

Sıfır bisiklette sıfır kaliper-rotorda ne gibi bir gariplik olaiblirki? HAtta yakın zamanda ön disk garantiden değişti küçük bir problem yüzünden.Yine tutmuyor yine tutmuyor....

bence o kaliper lerde bi problem olabilir.ki bence ng 350 lerin fren performansı bence mükemmel...benimde kaliperleri değiştirmem lazım azaldı gibi.bana bi model tavsiye edermisiniz.

ng 350 diskleri bence bir deore kadar olmasa kendi çapında tutuyor işte.

Tırmanış yapmayacaksan, asfalttan ayrılmayacaksan ve sinirlerin sağlamsa olabilir. Sevgili Ercan'ı dinlemeliydim.

Merhabalar, Ben daha bügün bir NG-350 aldım ve ilk denememi yaptım gerçektem görünüş olarak çok farklı bir tasarımı var. alışılmışın dışında NG-350 sizi her yerde farkettirir..

Merhaba bende bundan 1 Ay önce NG 350 aldım. Çok memnunum tasarımı zaten sizinde dediğiniz gibi harika´.. sürüş keyfinide fazlası ile veriyor. Ama üretiminin durmuş olması can sıkıcı...

bu arada beynelmilel kaça aldın?

ben 535 YTL 8 taksite aldım benimkini

@iceice

Merhaba İCEİCE Ben NG-350'yi 600 ytl ye aldım. Araştırdım üç aşağı beş yukarı heryerde aynı fiyat. Üretimten kalkmış olması, sanırım parça sorunu yaşatmaz dimi?

Merhaba,

parça sorunu yaşayacağımızı zannetmiyorum, ihtiyacımız olan aksamlar diğer modellerde de kullanılıyodur sanırım. alırken benimde aklıma geldi bu durum ama tasarımı o kadar hoşuma gitti ki genede aldım.

salcano kullananlar oldukça az piyasa da değil mi?

@iceice

Tekrar merhaba; Salcano kullanıcısı az ama sebebi var sanırım ben aldıktan sonra kron xc 1000 i ve 2000 modelini gördüm daha önce görseydim büyük ihtimal 2000 modelini almış olurdum.. sebep olarak ben kısaca şunu düşünüyorum NG-350, kron xc 1000 ile hemen hemen aynı rakam, bence bu yüzden az salcano var belki de.. Bir de arkadaşa sirkeciden (Atala) diye bir marka aldık 600 ytl ye Atala NG-350 den daha rahat geldi. Ama burada adını hiç duymadım neden bilmiyorum halbu ki iyi bir alet. Görüşmek üzere..

Geri